HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HATE ETERNAL
"Fury and flames" to doskonały album. Jeśli chodzi o przerwy między utworami to tak, jak najbardziej, nawet one są doskonałe ;-)
- Żułek
przerwy między utworami to najlepsze co ten zespół wydał ;)est pisze:chodzi o przerwy między kawałkami?Mol pisze:czworka ma momenty
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Żułek pisze:
przerwy między utworami to najlepsze co ten zespół wydał ;)
No Żułek, teraz to przesadziłeś.....
- Żułek
no dobra na swoje usprawiedliwienie dodam że posiadam debiut na kasecie
i nawet czasem go słucham ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ja też mogę zrozumieć (choć dla mnie akurat to mechaniczne podejście nie jest wadą, nie w tym przypadku), ale średnio mi to pasuje do nowego wałka. W przeciwieństwie do wielu ostatnio aktywnych dużych i wielkich w gatunku, tu słyszę zgrabny, klimatyczny, przemyślany i dobrze skomponowany motyw przewodni. Coś, co sprawia, że mam ochotę wrócić nawet do tego jednego numeru, a tym bardziej poczekać na płytę. Nie widzę tu mechanicznego oddzielania mięsa od kości.nicram pisze:W sumie mogę zrozumieć taką opinię na temat ich płyt, poza jednym wyjątkiem. "Conquering the Throne" to płyta na wskroś uduchowiona, przepełniona mistycyzmem Morbid Angel i bez grama mielonki.Rumburak pisze:Mechaniczne oddzielenie mięsa od kości, właśnie z tym kojarzy mi się ten zespół, skondensowana papka bez smaku i wyrazu. Niemniej jednak obadam jak każdą poprzednią płytę choć zdania-sądząc po nowym numerze -pewnie nie zmienię.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Jak ta wtorna magma kogokolwiek porusza? I nie chodzi o w sluchiwanie sie, bo po czasie kazdy znajdzie jakis sens, ale to jest po prostu nudne, kurewsko nudne techniczne zlopanie.... ah ci amerykanie
- Lucek
Cunt Eternal !
-
Żułek pisze:no dobra na swoje usprawiedliwienie dodam że posiadam debiut na kasecie
Już się nie tłumacz. Jak wejdziesz do tramwaju to patrz dookoła głowy, strzał znikąd nadejdzie znienacka. Klaps w dziąsło zapewniony ;-)
- Żułek
teraz się wycfaniłem i jezdze autobusami ale ciiiiiiiiiiiiiii bo to tajemnica ;)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dla kogo nuda dla tego nuda. Dla mnie najbardziej, w tej chwili, wyczekiwany krążek w tym roku :)Mol pisze:nuda jak zwykle. oprocz jedynki nic ciekawego nie nagrali. no OK, czworka ma momenty.
- ozob
Ja najabaedziej lubie dwojke. Reszta ma momenty.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicek
+AroHien pisze:Dla kogo nuda dla tego nuda. Dla mnie najbardziej, w tej chwili, wyczekiwany krążek w tym roku :)Mol pisze:nuda jak zwykle. oprocz jedynki nic ciekawego nie nagrali. no OK, czworka ma momenty.
-
[youtube][/youtube]
Kolejny utwór do odsłuchu.
Kolejny utwór do odsłuchu.
- vicek
dobry wałek
-
- mistrz forumowej ceremonii
niech sobie grają. komu to przeszkadza. mnie do szczęścia wystarczą płyty nr 3,4 i 5
-
Heretyk pisze:niech sobie grają. komu to przeszkadza. mnie do szczęścia wystarczą płyty nr 3,4 i 5
Zawsze sądziłem, że wysoko oceniasz ich debiut natomiast czwórka ze względu na brzmienie i duchotę Ci nie leży. Chyba że pomyliłem Cię z innym użytkownikiem?
-
- mistrz forumowej ceremonii
jak mam być szczery, to debiutu nie słyszałem, bądź słyszałem parę razy i chuja z tego pamiętam. czwórkę natomiast doceniłem po latach. chyba trzeba dojrzeć do tej płyty
-
Nigdy wielkim fanem nie byłem, ale te nowe ciosy bardzo mi pasują. Lubię debiut, reszta płyt męczy mnie po 3,4 utworach. A tu jest nieco wolniej i taki klimat do mnie trafia. Mam w zasadzie pewność że ta nowa płyta zarówna ostatnie dokonania MA z ziemią. Czekam.
- Lukass
-
Heretyk pisze:jak mam być szczery, to debiutu nie słyszałem, bądź słyszałem parę razy i chuja z tego pamiętam. czwórkę natomiast doceniłem po latach. chyba trzeba dojrzeć do tej płyty
W pewnym sensie masz rację. Ta płyta jest tak gęsta, tak duszna, tak miażdząca, że trzeba sporo wysiłku bydotrzeć do jej sedna, ale w momencie kiedy już się odkryje w niej to, co najlepsze, to podobnie jak z "Failures for gods" - początki trudne ze względu na brzmienie, ale później to można słuchać wyłącznie z pozycji kolan.
A debiut zajebisty, przesłuchaj, powinien trafić.