To chlopaczyna niedlugo wychodzi, moze mu jakies klawiszki w kiosku kupimy?antigod pisze:2016 o ile mnie pamieć nie myli?
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
najlepszy projekt metalowy, w sumie jeden z niewielu metali ktorych moge sluchac nadal. od 3 dni w kolko u mnie burzum, po jakiejs 4 letniej przerwie. pierwsze miejsce chyba "hlto", drugie i trzecie na rowno "dsev" i filo". ale i tak najlepszy kawalek to "lost wisdom", a zaraz obok niego "det som...". ladna, nihilistyczna i smutna muzyka.
-
- weteran forumowych bitew
wyloguj się.idź na mhouse czy jakos takmroczny wojownik leśny pisze:najlepszy projekt metalowy, w sumie jeden z niewielu metali ktorych moge sluchac nadal. od 3 dni w kolko u mnie burzum, po jakiejs 4 letniej przerwie. pierwsze miejsce chyba "hlto", drugie i trzecie na rowno "dsev" i filo". ale i tak najlepszy kawalek to "lost wisdom", a zaraz obok niego "det som...". ladna, nihilistyczna i smutna muzyka.
-
- świeżak
wyloguj sie i wypierdalaj.kakademona pisze:wyloguj się.idź na mhouse czy jakos takmroczny wojownik leśny pisze:najlepszy projekt metalowy, w sumie jeden z niewielu metali ktorych moge sluchac nadal. od 3 dni w kolko u mnie burzum, po jakiejs 4 letniej przerwie. pierwsze miejsce chyba "hlto", drugie i trzecie na rowno "dsev" i filo". ale i tak najlepszy kawalek to "lost wisdom", a zaraz obok niego "det som...". ladna, nihilistyczna i smutna muzyka.
Ja zaś obracam się w Paryskich Hiltonach, Roztopionych Bananach i Parasolkach, a jedynymi płytami, jakie obok ww mogę postawić do "La Masquarade Infernale", "Blood Inside", "Angst", "Eeerie Cold", "Written In Waters" czy inne płyty Burzum.
Ostatnio zmieniony 27-04-2008, 22:12 przez jesterSS, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ja nie będę ściemniał, że się na BM wychowałem, niemniej sam widzę, przy kilku współczesnych zespołach większość tzw. "klasyki BM" może spierdalać w podskokach. Tyle dobrze, że nie ciąży na mnie żaden sentymentalny balast, bo potem byłby takie kwiatki typu "Satyricon na trójce gra trudną muzykę" itp.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, ja nie twierdzę, że HLTO jest chvjowe, cały czas lubię jej posłuchać, tylko, że jeśli by się zastanowić, to kilka płyt sponiewierało mnie dużo bardziej. Ale przynajmniej wiem o co tu biega - w różnym wieku różne rzeczy robią na człowieku wrażenie, raz większe, raz mniejsze, he he
'Come the Blessed Madness'