KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- boroowa
pantoflarz ;)Wysłane przez Deviant
kurwa ,chyba bym nieprzeżyl jakby się żona dowiedziała że tyle za płytę dałem
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- boroowa
W zasadzie, to chuja się znasz, ale wybaczam ci.Wysłane przez stary
ten zespoł to jakas pomyłka.od pierwszego dnia swojego istnienia.
I'll give you black sensations up and down your spine
-
Oddech - bez dwóch zdań.
Potem co? Trudno powiedzieć, chyba Metal And Hell.
Nie lubię Róż i Zwierciadła, za to bardzo od strony kompozycyjnej i brzmieniowej podoba mi się "Mind Cannibals".
Trudno wspólnie oceniać płyty studyjne i live - których Kat niepotrzebnie tyle wydał. Ilość płyt koncertowych nie poszła niestety w jakość.
Potem co? Trudno powiedzieć, chyba Metal And Hell.
Nie lubię Róż i Zwierciadła, za to bardzo od strony kompozycyjnej i brzmieniowej podoba mi się "Mind Cannibals".
Trudno wspólnie oceniać płyty studyjne i live - których Kat niepotrzebnie tyle wydał. Ilość płyt koncertowych nie poszła niestety w jakość.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ja nie czaje na chuj mu wrzucacie ze nie lubi Kata - ja lubie ale co mnie obchodzi co on lubi - stary jest to zapomnial ze to dobra muza - ja popierdalam na Biovital Lecytyna, woiec jeszcze pamietam:):):)
btw. ja np nie kumam fascynacji Metallica... pierwsze plyty - czesc zajebali z demnowek exodusa jak zajebali im gitarzyste, potem korzystali z tego co jeszcze napisal rudy z Megadeth, a jak przyszlo co do czego to nagrali czarny album a potem to juz tylko piach i pustynia... fakt ze kilka numerow jest genialnych!!!!!!!! moze nawet sporo:) ale czy aby ich to pomysly....
btw. ja np nie kumam fascynacji Metallica... pierwsze plyty - czesc zajebali z demnowek exodusa jak zajebali im gitarzyste, potem korzystali z tego co jeszcze napisal rudy z Megadeth, a jak przyszlo co do czego to nagrali czarny album a potem to juz tylko piach i pustynia... fakt ze kilka numerow jest genialnych!!!!!!!! moze nawet sporo:) ale czy aby ich to pomysly....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.