UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
sluchalem juz kilka razy i razi mnie brzmienie, zbyt suche i ubite, no i power nowych numerow jakis taki wydaje mi sie na sile... i moze tylko ja mam takie odczucia,ale album wydaje mi sie robiony troche pod niemiecka publike... juz widze te tabuny spoconych, łysiejących Hansów i uslużnych twardych i bitnych Helg skandyjących "to Vallhalla" "Order is to kill" itede itepe.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- zekke
- weteran forumowych bitew
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
w czym lepsza? poprzednia strasznie się zlewa, brakuje mi tam jakiś wyrazistych kompozycji, ot łupanka, fajna bo fajna, ale na jedno kopyto, na nowej jest więcej hiciorów, jest też zdecydowanie lepsze brzmienie. w zasadzie to SA też chyba przebija. natomiast HU nie - ta była i jest najlepsza po reaktywacji, najbardziej "venomowata", najbardziej hiciarska.
ogólnie to kwestia oczekiwań, ja Unleashed poważnie nie traktuję (da się w ogóle?) ja ich przyjmuję jako taką death metalową odpowiedź na Manowar. idiotyczne teksty, proste hity. bez udziwnień, bez głębszej myśli. ot, po prostu dobra rozrywka. taki animowany death metal. i pod tym kątem nowa mi się zajebiście podoba. i tyle.
ogólnie to kwestia oczekiwań, ja Unleashed poważnie nie traktuję (da się w ogóle?) ja ich przyjmuję jako taką death metalową odpowiedź na Manowar. idiotyczne teksty, proste hity. bez udziwnień, bez głębszej myśli. ot, po prostu dobra rozrywka. taki animowany death metal. i pod tym kątem nowa mi się zajebiście podoba. i tyle.
- twoja_stara_trotzky
w sumie bym jeszcze Acoss... dorzucił do tego wora...wolf pisze:jak zwykle czyli ,łącznie z "Victory" i"Warrior" ? przeca te płyty to skurwiona qpa jakich małoMANOWAR pisze:nowa płyta jak zwykle u Szwedów na bardzo wysokim poziomie, nie ma żadnych niespodzianek i bardzo dobrzekolejny kandydat na płyte roku 2008
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
OK, rozumiem Twoje podejście. Dla mnie na nowym Unleashed nie ma choćby jednego numeru dorównującego takiemu choćby I Have Sworn Allegiance czy Destruction z odpowiednio ostatniej i przedostatniej płyty. Jesli chodzi o wyrazistość kompozycji to właśnie SA i M przewyższają nowy album zdecydoiwanie. Oczywiście ja konwencję Unleashed pojmuję analogicznie....ale wydawało mi się, ze o takich detalach nie nalezy nawet wspominać.twoja_stara_trotzky pisze:w czym lepsza? poprzednia strasznie się zlewa, brakuje mi tam jakiś wyrazistych kompozycji, ot łupanka, fajna bo fajna, ale na jedno kopyto, na nowej jest więcej hiciorów, jest też zdecydowanie lepsze brzmienie. w zasadzie to SA też chyba przebija. natomiast HU nie - ta była i jest najlepsza po reaktywacji, najbardziej "venomowata", najbardziej hiciarska.
- twoja_stara_trotzky
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: UNLEASHED
Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony? 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Re: UNLEASHED
chuj wie, dla mnie w każdym razie Midvinterblot jest o klasę lepsza od ostatniej