DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- white_pony
- weteran forumowych bitew
Re: DEUS MORTEM
a tak wogole to chujowo ze taki drogi ten koncert. powinien byc za dara. i jeszcze obciąganie na wejsciu od jakiejś ładnej dupy. i po kaszance z gryla.
do not make equal what is unequal
Pierdolenie pierdoleniem, ale pisanie, że taki skład jest drogi (+ to, że jak ktoś wspomniał w niektórych miastach jest 5 zespołów) zalatuje chamstwem i drobnomieszczaństwem
- Perversor
- zaczyna szaleć
na żywo wyjebiście dają rade :) rzeczywiście taki bardziej "prosty" thunderbolt :) ale jednak czuc klimat takiej klasyki, bathory, w sumie solowki hammerheart, a chwilami z wiekszym przytupem rzeczywiscie ala "war" czy inne klasyki burzum, moze wczesny mayhem taka stara szkoła norwesko-szwedzka :)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
I co, widział ich już ktoś? Chujowo czy nie aż tak źle wypada Inferno na wiośle?:)
- Castor
Twoją starą :)FENIKS pisze:Castor a ty co za kobite masz w avatarze?
Całkiem spoko, ale za bardzo spięty. Wiadomo, że wystąpił w zupełnie nowej roli i stąd to zdenerwowanie. Jednak daje koleś radę i jak zagra jeszcze parę sztuk jako gitarzysta, nabierze pewności siebie i będzie ok.Maleficio pisze:I co, widział ich już ktoś? Chujowo czy nie aż tak źle wypada Inferno na wiośle?:)

jak wyżej. nie bardzo podobał mi się koncert DM bo momentami dźwięk zajebiście się zlewał w jeden wielki hałas. Na szczęście później było już dużo lepiej. Doceniam motyw z projekcją Begotten w tle.
- Castor
Akurat występ Deus Mortem, prócz Bulldozer, był według mnie najbardziej "czytelny", żaden tam wielki chałas;P Najgorzej na tym tle wypadł Azarath, w którym Inferno tak bardzo podkręcił perkusję, coś jak na ich ostatniej płycie, że młócący werbel, podczas granie blastów, niemal całkowicie zagłuszał gitary. Witchmaster sprowadzili piekło na ziemię;) Totalny rozkurw!!

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
dokładnie - Deus Mortem dało najlepszy koncert z wszystkich, którzy grali przed Bulldozer (bo sami Włosi na koniec po prostu zostawili wszystkich lata świetlne za sobą) - dzięki swojej prostocie i sporej ilości zwolnień ta muzyka jest idealna do grania na żywo. Azarath ze sceny niestety się nie sprawdza - zwłaszcza nowe kawałki, które po prostu giną w jednej wielkiej młócce centralek, a tam jest przecież co słuchać.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Castor
Akurat kawałki z ostatniej płyty brzmią całkiem nieźle, z racji częstych zwolnień, mniej w nich młócki i łatwiej się odnaleźć, nawet przy nie najlepszym brzmieniu na koncercie, co z tego jak to już zupełnie inna muzyka, zupełnie inny poziom, niż ich stare numery.

Jeśli chodzi o Azarath to upewniło mnie to że DIE jest zajebiście koncertową płytą. Nowa mniej, ale przyznam, że brzmiało to nieźle. Co do DM to posłuchamy z epki i się zobaczy - potencjał jak najbardziej jest
- FENIKS
- w mackach Zła
a co grał azarath z jedynki ? ktoś zarejestrował?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Widziałem chyba z sześć razy i absolutnie się nie zgadzam.Olo pisze:Azarath ze sceny niestety się nie sprawdza
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ja nie widziałem ich już dosyć długo - ostatni raz, ładnych ileś lat temu, bardziej w roli rozgrzewacza niż prawie gwiazdy wieczoru. Nowy materiał nie sprawdza się w moim mniemaniu na żywo - a przynajmniej nie z tym brzmieniem przytłoczonym stopami, które dźwiękowiec zrobił w Lublinie.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Fakt. Przy numerach z nowej płyty ciężko było wyłapać tzw.''smaczki''. A DM mnie i żonę osobiście rozwaliło i czekamy na jakiś materiał. :)
- Xapapote
bardzo fajny koncert zagrali w graffiti w Lublinie 2/9.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Headcrab
- Kontakt:
Masz rację, sciągne sobie bilet z torrentów. :)white_pony pisze:a tak wogole to chujowo ze taki drogi ten koncert. powinien byc za dara.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Xapapote
5 dych to drogo? bez jaj. najlepiej jakby było za 5 złotych, kapele przyjechały pociągiem, grały na jednym eltronie i rozpierdolonym polmuzie z pijanym w sztok akustykiem. i jeszcze 3 godziny obsuwy. ale to byłby wtedy andergand.white_pony pisze:a tak w ogole to chujowo ze taki drogi ten koncert.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- postuje jak opętany!
5 zł x 200 luda = na opłacenie lokalu może nie starczyć
- FENIKS
- w mackach Zła
A ja właśnie słucham jedyneczki Azarath i mam nadzieje ze rozpierdolą dzis wieczorem we wrocławiu