Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
i namiętnie słuchamy szkoda że nie poszli za ciosem i nie nagrali wtedy całych albumów
okładka debiutu tak samo beznadziejna jak za pierwszym razem ale po co było tykać dwójke ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
"On this record, I don't wanna say the word 'ballad', but we wrote a slower song like we had back in the '80s and '90s that we wrote on this record. And it's really awesome, really good. We're gonna bring in a guest vocalist, Floor Jansen from NIGHTWISH. She's gonna sing on it with me. And we're gonna put in some string section into the song.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Kawałek daje radę, ale ja już chyba nigdy nie przekonam się do produkcji Andy'ego Sneapa. Szczególnie te gitary z wygotowanym mięsem i perkusja cykająca niczym cykady na Cykladach...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
już chyba nigdy nie przekonam się do produkcji Andy'ego Sneapa. Szczególnie te gitary z wygotowanym mięsem i perkusja cykająca niczym cykady na Cykladach...
już chyba nigdy nie przekonam się do produkcji Andy'ego Sneapa. Szczególnie te gitary z wygotowanym mięsem i perkusja cykająca niczym cykady na Cykladach...