SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
Cieszę się, że jako fundator, nie wykosztujesz się aż nadto.hcpig pisze:Medal z kartofla!
- Drone
Jak odetnie sobie nadwiślański nos-kartofel, to trochę wyda na opatrunki :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Bardzo dobrze. Warzywniak zarobi, a i w aptece też coś zostanie. To pcha gospodarkę, nie pierdolenie na ulicy.
- Sybir
Re: Odp: SUFFOCATION
A masz i podzielisz się?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Czego chcesz? Papierosów nie mam. Nie palę. Wódkę mam - kolorową, a nie piję. Dawaj adres na PM. Wyślę. Poważnie.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Drone
Wieczorne ćwiczenia z animacji forum nazywasz jałową dyskusją? :)
Jaki zespół taka dyskusja. Kultury więcej.Mol pisze:wezcie juz wypierdalajcie z ta jalowa dyskusja z tego tematu, OK?
- Drone
Czarny, to i kultury nie ma, tylko zarazki roznosi.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A Exodus nikt tam nie usłyszał?Mort pisze:brzmi jak Spawn of PossessionMol pisze:nowy numer
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Sybir
Re: Odp: SUFFOCATION
Wprawdzie odpowiadałem Rivenowi, ale Twoja oferta lepsza, Panie Kolego.535 pisze:Czego chcesz? Papierosów nie mam. Nie palę. Wódkę mam - kolorową, a nie piję. Dawaj adres na PM. Wyślę. Poważnie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Wprawdzie tego nie wiedziałem, ale faktycznie mam alkohol (kolorowy), którego nie piję i chętnie oddam w dobre gardło. Ślij adres na PM. Ja nie żartowałem.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A, to do mnie. Ja dziś piergow nie mam. Mam śledziki, kotlety i tatara. Chetnie się podzielę.
this is a land of wolves now
Ja zapakowany oryginalnie alkohol chcę wysłać nieznajomemu, a Ty salmonellę. Tatara, chcesz posłać pocztą?
- Riven
- Kontakt:
Niekoniecznie, ale jak tylko mogę staram się nasladowac Pana Jezusa :).
W sensie manna z nieba? Ja naprawdę chcę wysłać obiecaną flaszkę. Jak Sybir nie poda adresu to wyślę Tobie. Twój jeszcze gdzieś powinienem mieć.Riven pisze:Niekoniecznie, ale jak tylko mogę staram się nasladowac Pana Jezusa :).
- Riven
- Kontakt:
Jeśli naprawdę musisz się jej pozbyć to chętnie pomoge! :D Inna sprawa, ze lepiej byłoby to "zalatwic" przy stole, a nie poprzez poczte polska.
- Riven
- Kontakt:
Jeśli to faktycznie prawda to coz, wspolczuje, i wypije dziś Twoje zdrowie - bo abstynencja to niezawodny znak, ze jest z nim cos nie tak!