BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLACK SABBATH
Ja mam drugą noc bez kolki nerkowej - jaka to radość jak człowieka nic nie boli :))) Aż się spać z tej radości nie chce :)
Kolka? To przypadłość dzieci, proponuję to...doskonały zespół...Lepszy od ostatnich pięciu Sodomów.Maria Konopnicka pisze:Ja mam drugą noc bez kolki nerkowej - jaka to radość jak człowieka nic nie boli :))) Aż się spać z tej radości nie chce :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Dlaczego zawsze nocami kolega 535 słucha tych reliktów minionej epoki? Czy wtedy żyło się lepiej?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Niektórym pewnie tak :) Spędziłem dziś większość dnia przy "13". Znakomity album! W nadchodzących dniach na pewno zakupię sobie na winylu... ewentualnie wezmę ten wypasiony box.Drone pisze:Dlaczego zawsze nocami kolega 535 słucha tych reliktów minionej epoki? Czy wtedy żyło się lepiej?
- Drone
Oglądałem ten box nawet w sklepie, ale chyba poprzestanę na tym grubym didżi.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Zastanów się jeszcze. Wspaniale wydana płyta, kosztuje niecałe 70 złotych. To raczej śmieszna cena.Maria Konopnicka pisze:Niektórym pewnie tak :) Spędziłem dziś większość dnia przy "13". Znakomity album! W nadchodzących dniach na pewno zakupię sobie na winylu... ewentualnie wezmę ten wypasiony box.Drone pisze:Dlaczego zawsze nocami kolega 535 słucha tych reliktów minionej epoki? Czy wtedy żyło się lepiej?
Co do przebojów słuchanych przeze mnie w nocy, to sprawa jest banalna. Gdy samopoczucie lewituje w okolicach drugiego promille, lubię prostą chamską muzykę. Jaki charakter, taka rozrywka.
Co do jakości życia? Nie, wtedy nie było lepiej. Teraz jest znakomicie, wbrew skomlącym zewsząd frustratom.
No właśnie przemyślę - tego dvd niby jestem ciekaw, ale pewnie nie obejrzę, 2 CD już mam... wzbogacę się więc głównie o LP. Może rzeczywiście lepiej kupić w formie zwykłych winyli
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Spotkałem się w tym tygodniu z opinią człowieka który słuchał nowej płyty i za bardzo to mu się nie podoba, próbowałem go przekonać żeby dał tej płycie szansę bo nie jest to płyta tak oczywista jakiej by się spodziewał przypadkowy gość co kiedyś usłyszał riff do Iron Mena, ale on nie że już wie po czterech przesłuchaniach że jest słabo.
Nie wiem czego ludzie oczekiwali po tej płycie, hiciorów na miarę właśnie Iron Man czy Paranoid ktrz jest chzba najmniej Sabbaciarskim kawalkiem, to sie mogli pryejechac bo ja dostalem nawet wiecej niy sie spodyiewalem. Ten album to klaszk.
Nie wiem czego ludzie oczekiwali po tej płycie, hiciorów na miarę właśnie Iron Man czy Paranoid ktrz jest chzba najmniej Sabbaciarskim kawalkiem, to sie mogli pryejechac bo ja dostalem nawet wiecej niy sie spodyiewalem. Ten album to klaszk.
Słabe kompozycje, słabe wokale, słabe solówki, słaba okładka, słaba płyta, słaby zespół. O czym tu mówić?jaszyn pisze:Spotkałem się w tym tygodniu z opinią człowieka który słuchał nowej płyty i za bardzo to mu się nie podoba, próbowałem go przekonać żeby dał tej płycie szansę bo nie jest to płyta tak oczywista jakiej by się spodziewał przypadkowy gość co kiedyś usłyszał riff do Iron Mena, ale on nie że już wie po czterech przesłuchaniach że jest słabo.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Ale to facet ktrz lubi chzba ten yespol, bzl nawet na ich reaktzwaczjnzm koncercie w stanach, wiec nie wiem o co tu chodyi, nie kumam takich ludyi
- vicek
- zahartowany metalizator
albo pił albo shift +ctrl
-
no Deathspell Omega to to nie jest, fakt.535 pisze:Słabe kompozycje, słabe wokale, słabe solówki, słaba okładka, słaba płyta, słaby zespół. O czym tu mówić?jaszyn pisze:Spotkałem się w tym tygodniu z opinią człowieka który słuchał nowej płyty i za bardzo to mu się nie podoba, próbowałem go przekonać żeby dał tej płycie szansę bo nie jest to płyta tak oczywista jakiej by się spodziewał przypadkowy gość co kiedyś usłyszał riff do Iron Mena, ale on nie że już wie po czterech przesłuchaniach że jest słabo.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jedno i drugie;)vicek pisze:albo pił albo shift +ctrl
-
- postuje jak opętany!
LOL!vicek pisze:albo pił albo shift +ctrl
-
- w mackach Zła
To samo dziś miałem :) Kapitalna płyta!Maria Konopnicka pisze:Przedwczoraj kolega opowiadał mi, że kupił sobie Black Sabbath - włączył, przesłuchał kilka razy. Chciał wyłączyć, żeby odpalić nowe Autopsy, ale kieszeń jego odtwarzacza odmówiła wysunięcia. Jakby jakaś magiczna siła chciała, żeby nie słuchał niczego innego tylko tego Black Sabbath.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
nadrabiam zaleglosci, ale nowe BS jak na razie numer 1 w tym roku. wspanialy album.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
bdb album we wiadomym bdb klimacie muzycznym, przypomina Pallbearer bdb demo 2010
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Uzależniłem się od tej płyty. Włączam i ona nie wiem kiedy się kończy, a łbami machają już razem ze mną moje dzieci. Jest to pozycja klasyczna już w miesiąc po wydaniu i pewny kandydat do mojej płyty roku.
- Gunman
Mam tak samo, dzień bez niej to dzień stracony, genialna jest. Chętnie bym kupił wersję japońską z dodatkowym kawałkiem, jak by ktoś robił jakieś zbiorowe zamówienie z cdjapan.co.jp to ja się piszę.
- harvestman
Atmosfera w zespole podczas powstawania tej płyty jakoś mnie skutecznie odstraszała od jej posłuchania . Dwa dni temu się przełamałem i muszę przyznać że jest dobrze czasami nawet bardzo. Początek trochę niemrawy jednak czym dalej tym lepiej.