Drugie, egzekwo z ostatnią :( A demóweczki to poziom 7/10, właśnie łoję i jest doskonale ale co z tego, skoro reszta lepsza:(Self pisze:Trzecie jak już. I racja, zdecydowanie za nisko. A za tak niską pozycję demówek w zestawieniu to nawet w ryj dać mogę dać.
W ramach kompromisu mogę stwierdzić, że chały nigdy nie nagrali. Takie stanowisko zadowoli chyba wszystkich forumowych bdb kolegów (manieczki, proszę natychmiast przekuć moje słowa w czyn!).
MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: MASTODON
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
"CtS" to dla mnie jedna z płyt kompletnych, doskonałych i takich, które nigdy mi się nie znudziły, słowem "absolut". Potem już preferencje mi się zmieniają, ale jednak za najsłabszą uznaję "TH". Ach, dawno Masto nie słuchałem, pora odświeżyć.
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie mogę traktować poważnie kogoś, kto ustawia Blood Moutain niemal na samym końcu. ;)Hollowman pisze:Rozwieję wam wątpliwości!
Crack the Skye=Leviathan>The Hunter=Remission>Blood Mountain>demówki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Od paru dni mam kolejną już w historii jazdę na "Blood Mountain", a kiedy tak się dzieje to geniusz "Crack the Skye" jest zagrożony. Jako całość BM nadal jednak przegrywa, ale "Capillarian Crest" to jest jednak bezdyskusyjnie najwspanialszy ich utwór. Niech się wpisują miasta co tak uważają, a kto tak nie uważa - przegrał życie.
edit: Mastodon zagra przed Black Sabbath, czuję to.
edit: Mastodon zagra przed Black Sabbath, czuję to.
-
- w mackach Zła
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Niech mi ktoś w końcu to wyjaśni - będzie normalne wydanie DVD, ewentualnie BR?Arisowicz pisze:cały numer z tej koncertówki:
http://www.rollingstone.com/music/video ... e-20131202
- harvestman
- weteran forumowych bitew
W tym roku nie będzie. Mam jednak nadzieję że pójdą po rozum do głowy i w okolicach lutego wydadzą to na nośnikach. Jak nie to będzie to pierwsze wydawnictwo Mastodon które sobie odpuszczę, szkoda.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
No i elegancko. Czekam na całość by móc sobie to obejrzeć w przyzwoitej jakości z orzeszkami i piwkiem.Arisowicz pisze:cały numer z tej koncertówki:
http://www.rollingstone.com/music/video ... e-20131202
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ile cię to będzie kosztować i w jakim formacie się to ściąga z iTunes?dr Kill pisze:[
No i elegancko. Czekam na całość by móc sobie to obejrzeć w przyzwoitej jakości z orzeszkami i piwkiem.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Całość kosztuje 12 euro na iTunsach, a premiera 10 grudnia.ramonoth pisze:Ile cię to będzie kosztować i w jakim formacie się to ściąga z iTunes?dr Kill pisze:[
No i elegancko. Czekam na całość by móc sobie to obejrzeć w przyzwoitej jakości z orzeszkami i piwkiem.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ok, a format? Każdy plik oddzielnie i jaki to plik?
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Nie wiem dokładnie jak to oni tam zrobią. Pewnie się ściąga całe DVD, gdyż pojedynczych kawałków nie można kupić.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale wieś, nie pojmuję tego.
-
- w mackach Zła
cyrk na kółkach ten ich marketyng, ale coż poradzić, trzeba to mieć, bo w końcu zabrzmią jak należy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie lubie ich i to bardzo :P
nie wiem jak można się tym czymś jarać, luż wole Lulu i St. Anger :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Żułek pisze:nie lubie ich i to bardzo :P

- Riven
- Kontakt:
tez nie lubie chociaz teoretycznie powinienem. nie mniej kazde podejscie konczylo sie fiaskiem. jakas taka miekka ta muzyka jest. ale chuj wie, moze sie myle, Suffocation tez nie moglem skumac :).
this is a land of wolves now
-
Mastodon chuj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
tak bym tego nie nazwał ale ok ;)Riven pisze:tez nie lubie chociaz teoretycznie powinienem. nie mniej kazde podejscie konczylo sie fiaskiem. jakas taka miekka ta muzyka jest. ale chuj wie, moze sie myle,
w sumie i tak jest lepiej, mam ich jakiś kawałek na składaku Relapse (okolice debiutu ich bodajże) to jest tragedia
potem słuchałem kilka nowszych utworów (chyba wlaśnie z ostatniej płyty) bo kumpel próbował mnie nimi zarazić, muszę przyznać że słuchać sie tego dało ale po co to nie wiem :P
to tam jest coś do skumania ? nie wiedziałem ;)Suffocation tez nie moglem skumac :).
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Harlequin
A ja zauważam, że z biegiem lat coraz mniej mi sie chce wracać do Mastodon. "Blood Mountain" jakos nigdy mi nie przypasuł, a ostatni krązek odszedł w niepamięć po kilku odsłuchach - ot fajne, rockowe granie. Nad "Crack the Skye" rozwiewałem peany pochwalne gdy wyszła, a teraz kompletnie nie czuje potrzeby, aby jej słuchać. Czasem zarzuce wyśmienite "Remission", ale już przypadku odsłuchów 'Leviathan" to powiem, że Borze Przyrodzenie jest częściej.