DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DEATH
Jasne:)))ramonoth pisze:Rzadko się polszczyzny czepiam, a to znowu padło na Ciebie? :) Sorry, bez urazy.aniola pisze: Czemu wiecznie sie mnie czepiasz?Moja polszczyzna jest za bardzo prawidlowa dla Ciebie????????:)))
a historia jest taka..............
szkola zawodowa niedziela rano glos "myzyki mlodych" i info ze jeden jedyny raz Kris Brankowski puszczal bedzie w czwartek "Leposy" bez szansy na powtorke... audycja byla o 14,00 a ja o 13.30 zaczynalem lekcje matematyki z pania D. ktora majac PARE WLOSOW NA GLOWIE i widzac gowniarza z wlosami do dupy:))) powiedziala ze ja nie zdam:(((.Decydujacy sprawdzian:))) jak skonczyles wychodzisz z klasy:))) kumpel samochodem czekal pod szkola /przpisalem pytania popisalem nieprzygotowany za torbe i........."Ty sobie jaja robisz wroc z powrotem"minuty uciekaja:)))...... w koncu mnie puscila,kurwa wpadam do domu 13.58 wyciagam skitrana "nowke" stilon gorzow wlaczam "Kasprzak"mono:))) i 40 minut miodu! audycja sie skonczyla ...chce powtorki a tu???????????tasme firma odwrotnie nawinela nic nie nagrane banka z matmy powtorka roku i ciagle w uszach "Leprosy will take control and bring you to your death..."i tylko dlugie wlosy zostaly:)))
Ostatnio zmieniony 20-05-2013, 21:32 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No to zdrowko za "schize" zuchu:)))ramonoth pisze:Aniola to prawdziwy zuch, jestem pełen uznania.
Ja z "Muzyki młodych" miałem nagraną "Schizophrenię". Do tej pory jak słyszę intro do tej płyty, to mi się tamta kaseta przypomina.
-
No i tu dziwna sprawa bo sie zgadzam z p.Maria:)))83koper83 pisze:To zabawne, bo wg. mnie "Human" się najmniej zestarzała:)Maria Konopnicka pisze:A ja dla odmiany napiszę, że "Human" jest płytą Death,która się najbardziej zestarzała...
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Był drugi taki zespół, przez którego skład przewinęło się tyle znamienitych osób? Wspominając tylko: Reifert, DiGiorgio, Murphy, Masvidal, Hoglan, LaRocque, Reinert.
Ostatnio zmieniony 23-05-2013, 23:09 przez Knokkelmann, łącznie zmieniany 1 raz.
This is where everything goes backwards.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Też mam takie wrażenie. Nie mogę tej płyty słuchać w całości, za bardzo zbasowana jak na mój gust. I coś z selektywnością nie tak.Maria Konopnicka pisze:A ja dla odmiany napiszę, że "Human" jest płytą Death,która się najbardziej zestarzała...
Dla mnie w całości: "Leprosy", Spiritual Healing", "Symbolic".
Reszta wybiórczo.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba czas abyście kupili Human na CD, a nie słuchali jej ze starej kasety. Moim zdaniem Human brzmi idealnie. Nisko, brudnie, brutalnie, ale wciąż selektywnie. Jedna z tych najlepiej wyprodukowanych płyt death metalowych ever!
all the monsters will break your heart
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
O ile w pierwszym kawałku nawet fajnie to brzmi, to im dalej w las, tym więcej żeliwa...
Z kolei "ITP" ciężaru trochę brakuje - coś za coś :-)
Z kolei "ITP" ciężaru trochę brakuje - coś za coś :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Posiadałem na CD w jedynym słusznym wydaniu. Sprzedałem, bo słuchałem odświetnie :)nicram pisze:Chyba czas abyście kupili Human na CD, a nie słuchali jej ze starej kasety. Moim zdaniem Human brzmi idealnie. Nisko, brudnie, brutalnie, ale wciąż selektywnie. Jedna z tych najlepiej wyprodukowanych płyt death metalowych ever!
Co do ITP - ja od tej płyty zaczynałem, wiec odbierąłem i odbieram jej brzmienie jako 'normalne' :) nigdy nie miałem do niego zastrzeżeń (poza ginącym miejscami wokalem)