FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: FURIA
przecież na ostatniej furii jest właśnie najmniej tej całej pompy i pretensji
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
Furia to najlepsze co mogło spotkać tzw. polski BM. Długo będą się tłumaczyć z tej ostatniej, megazajebistej płyty, choć nie wszyscy jeszcze zdają sobie z tego sprawę. Dla tego smutnego kraju to taki blackmetalowy De Profundis, tylko, że dla niektórych dotrze to w 2023 roku. Pozdrawiam serdecznie.Vitriol pisze:przecież
- Lykantrop
Ale De Profundis od razu mi zabrzmiał, nawet w 95 r. jak go po raz pierwszy usłyszałem, a tu ni chuja. W 2023 r. to dopiero się przekonacie, że nad gniotem swoje orgazmy traciliście.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Re: Odp: FURIA
Jaki 2023, Panowie - przecież 21 grudnia koniec świata ;) Marzanna to żadne De Profundis, ale i tak jest git - imo najlepszy długograj Furii, poza tym nie wiem, gdzie tam słychać echa disco polo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Re: Odp: FURIA
Za 11 lat będę mówił, że to w pytkę płytka, tak jak i teraz mówię - zakładając, że zawartość nie ulegnie dewaluacji :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nawet jeśli jest jej najmniej to w żadnym wypadku nie jest to jakaś ogromna różnica.Vitriol pisze:przecież na ostatniej furii jest właśnie najmniej tej całej pompy i pretensji
Nie zgadzam się z tymi teoriami trockiego o przeskoku i kilku długościach. Dla mnie Marzanna to ich najlepszy długograj, ale funkcjonujący jako logiczny rozwój. Brak elementu pozytywnego zaskoczenia :)
Jeszcze a propos tekstów, czekam, aż Nihila uznają poetą ;) Tak się stanie, jeszcze chwila i posypią się prace licencjackie/magisterskie na ten temat spośród zakomplesionych filologów-metalowców ;)
Grrrówno!
- twoja_stara_trotzky
Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
podium dzieli z NecrolucasemTarpaulin pisze:Dużej konkurencji to on nie ma :)twoja_stara_trotzky pisze:Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
-
Faktem jest :)Tarpaulin pisze:Dużej konkurencji to on nie ma :)twoja_stara_trotzky pisze:Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
Grrrówno!
- koreaniec
- w mackach Zła
POŻEGNANIE OJCZYZNYTarpaulin pisze:Dużej konkurencji to on nie ma :)twoja_stara_trotzky pisze:Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
archaniołów płacz - betonowych mogił łzy
na ich plecach krzyża cień - religijny kicz
splute woskiem tylko raz otwarte marmurowe drzwi
od tych modlitw kwaśnych słowem niczym rzyg Mnie mdli
czy to ma być mej wieczności dom?!
wypierdalać gusła stąd!
różowe ryje przekrzykują się w niebieskich lustrach swych
wystawiają swe jęzory na święconki łyk
biały knur poucza swą głupotą wszystkich ich
wystawiają swe jęzory na święconki łyk
czy to jest mej doczesności dom?!
wypierdalać gusła stąd!
cmentarzysko...
nienawidzę was!
Lefthandpathyoga
- krz63
Moim zdaniem lepszy jest ten ten co stał na wzgórzu i bezczelnie spoglądał w dół ku pustce. Powinien spoglądać wysoko, bo tam dumny orzeł (właśnie rozpoczął się 11 listopada) pochwycił gołębicę. Taki dumny i wyniosły.twoja_stara_trotzky pisze:Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- twoja_stara_trotzky
ponoć inspirował Nihila.
- Lykantrop
Najlepsze teksty napisał na Hucie. Bo Jesienina.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
O to to właśnie. I chciałbym wreszcie się dowiedzieć, czy fragment :krz63 pisze:Moim zdaniem lepszy jest ten ten co stał na wzgórzu i bezczelnie spoglądał w dół ku pustce. Powinien spoglądać wysoko, bo tam dumny orzeł (właśnie rozpoczął się 11 listopada) pochwycił gołębicę. Taki dumny i wyniosły.twoja_stara_trotzky pisze:Nihil jest najlepszym polskim tekściarzem metalowym.
"Nie bój się...
Chodź bliżej i klęknij...
Klęknij i wyciągnij swoją rękę...
Złote otwórz wrota...
A otrzymasz czego CHCIAŁAŚ!"
rozumiem prawidłowo? Czy jestem gotowy na przesłuchanie z trudnymi pytaniami i bez zobowiązań?