SINISTER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SINISTER

29-08-2026, 15:58

Kolejna pojebana akcja. Skoro byli muzycy potrafili się zejść razem, to co za problem by zebrali się z AAdem w składzie? Tak się poróżnili przez te wszystkie lata? Tacy zapiekli, że nie chcą gadać? Po co znów kolejne szyldy jednego zespołu z dodatkiem AD, 90, 2000 czy chuj wie jakie jeszcze? No fajnie posłuchać klasyków, ale szczerze.... nie, dla mnie to zwykła parodia.
Awatar użytkownika
DST
zahartowany metalizator

29-08-2026, 15:59

Nasum pisze:
29-08-2026, 15:58
Kolejna pojebana akcja. Skoro byli muzycy potrafili się zejść razem, to co za problem by zebrali się z AAdem w składzie? Tak się poróżnili przez te wszystkie lata? Tacy zapiekli, że nie chcą gadać? Po co znów kolejne szyldy jednego zespołu z dodatkiem AD, 90, 2000 czy chuj wie jakie jeszcze? No fajnie posłuchać klasyków, ale szczerze.... nie, dla mnie to zwykła parodia.
A on ciężko nie chorował czy coś pomyliłem?
Nasum

29-08-2026, 16:01

Aad choruje, owszem, ale z tego co wiem jeszcze chyba nie pogrzebał zespołu. Fajnie jak byli muzycy skrzykneli się i stwierdzili że warto byłoby pograć coś razem. Tylko po co światu dwa Sinistery? O to mi chodzi.
Nasum

29-08-2026, 16:03

Były dwa Entombed, dwa Terrorizery, dwa albo trzy Venomy, po chuj jeszcze Sinister? Gdyby sformowali nowy zespół, jak onegdaj Neoceasar - luz, nie mam nic przeciwko, nawet jak śmierdziałoby to Sinisterem na kilometr.
Awatar użytkownika
DST
zahartowany metalizator

29-08-2026, 16:09

Nasum pisze:
29-08-2026, 16:03
Były dwa Entombed, dwa Terrorizery, dwa albo trzy Venomy, po chuj jeszcze Sinister? Gdyby sformowali nowy zespół, jak onegdaj Neoceasar - luz, nie mam nic przeciwko, nawet jak śmierdziałoby to Sinisterem na kilometr.
Może z nim pogadali, nie wiadomo. Mi tam wszystko jedno, bo od "Savage or Grace" żadnego albumu mocno nie słuchałem.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

29-08-2026, 16:24

K: So Bart has been quiet since his departure with Sinister many years ago (and I simply loved his work on Diabolical Summoning & Hate). How long has this been in the planning?

M: A few years ago we talked about it, even had a Sinister reunion night. With Bart, Aad, Michel and myself. We came up with the idea to reform Sinister, only Aad could no longer play drums anymore. We talked about getting a different drummer, but at the time Bart had other things to worry about (and it wouldn’t be nice for Aad, as an original member of the band). Little did we know the “rat” would use Sinister for his own benefit. So this has been in the planning for a while, but finalized just a few months ago.
z wywiadu z początków Neoceasar z 2013 bodajże:
https://www.nocleansinging.com/2013/08/ ... neocaesar/
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Żułek

29-08-2026, 17:41

no wlasnie to dziwne i faktycznie wygląda jakby teraz były 2 Sinistery bo ten z Aadem na już zaplanowane pierwsze koncerty na 2027 z setem z 3 pierwszych płyt Obrazek
chyba że taki jest plan :youcan: ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

29-08-2026, 17:46

Aad wielokrotnie mowil, ze nie chce juz grac na garach wiec szczerze mowiac trudno mi sobie wyobrazic reunion z reszta bo niby co mialby tam robic? Z drugiej strony, ciekawe w jakich sa stosunkach bo jednak kartke z zyczeniami powrotu do zdrowia mu wyslali wiec nie ma tam raczej jakiejs wielkiej kosy.

Dodatkowo, jak ktos juz wyzej wspomnial, Aad ze swoim skladem bedzie wlasnie gral oldskulowy set z plyt 1-4 w 2027 wiec wyglada to wszystko dziwnie co najmniej.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Żułek

29-08-2026, 17:50

czekamy na Sinister z Rachel :hehehe:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ