Behemoth v.2

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: Behemoth v.2

14-08-2018, 03:27

oczywiste ze "inspiracja" Ghost tym razem, było to już widać po teledysku.Jakież smutne czasy, każdy kto ma odrobine rozumu popierdolił już dawno muzyke czy inne dziedziny tzw sztuki, czas i cyfryzacja zweryfikowały wszystko bezlitośnie.Sztuka jest zaledwie tylko i wyłącznie formą komunikacji międzyludzkiej, nie ma czegoś takiego jak sztuka dla sztuki, sztuka wartością samą w sobie.W świecie komunikacji doskonałej, internet, telefonia komórkowa, portale społecznościowe, nie ma juz za bardzo miejsca na forme komunikacji jaką jest sztuka, muzyka itd, nikt rozsądny sie już nie produkuje w ten sposób, ludzie to pierdolą.Biedny adam tego nie zauważa a może własnie zauważa tą lukę ? puste miejsce i jebie te swoje nędzne zrzynki na potęge ku uciesze wszelkiej maści stulejarzy, kurwa to jest właśnie ten moment w którym bardzo sie wstydze ze jestem polakiem.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

14-08-2018, 06:12

Czekam na odpowiedź chłopaków z Hate.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-08-2018, 08:28

vicek pisze:Czekam na odpowiedź chłopaków z Hate.

Haha, drugi Adam pewnie też zaraz coś wymyśli ;-)
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

14-08-2018, 08:43

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.
To oczywiste, ze bierze do dzioba za miske jarmuzu, wege i homo to przeciez jedno i to samo hehe.
Jaką spierdoliną trzeba być żeby warunkować orientację seksualną na podstawie diety? I jak w takiej opcji wypada takie zwierze jak Triceratops? Wpierdalające ze smakiem opiekane penisy, chrupiące odbyty, krowie języki czy w przypadku owoców morza wory pełne spermy? Pytanie mocno retoryczne :D Lepiej zdecydowanie wypadasz kiedy milczysz bo ilekroć otworzysz mordę to się pogrążasz - lepiej więc wróć do wanny stymulować swoje krocze gumową kaczką przy dźwiękach "Friends Of Mine" Duran Duran w międzyczasie wnikliwie studiując słownik ortograficzny, więcej na tym ugrasz ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Triceratops

14-08-2018, 13:28

Spokojnie wegehomiku, bo ci poziom b12 spadnie i zapadniesz w spiaczke hehe. Zluzuj generalnie gume, bo ci jakas zylka peknie, slabo przyjmujesz krytyke swojej orientacji. Nie bierz tego do siebie, generalnie nie mam nic do pedalow ;) Spal jakis obrazek JP2 albo Jezuska to ci przejdzie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

14-08-2018, 15:27

kolega anthropophagus wspominał kiedyś o hex-en, a to w dużym stopniu tłumaczy jego słowną agresję, rozbudowane posty i ogólne spięcie :-)
Awatar użytkownika
Triceratops

14-08-2018, 16:52

Pewnie tak, jak wiadomo zwierzeta trawozerne to z reguly posluszne, lagodne i tepe bydlo, ktore jest jedynie pokarmem dla dumnych, intelingentnych i wladczych drapieznikow, wiec pewnie kolezka te aspekty maskuje postawa internetowego wyszczekanego kozaka ;) Jest w tym jakis plus, bo choc miesa nie je to jednak lubi possac kielbaske miezozernego pana ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

14-08-2018, 18:20

:D

proste, biali ludzie jedzo mięso
byrgh
zahartowany metalizator

14-08-2018, 20:26

yossarian84 pisze:kolega anthropophagus wspominał kiedyś o hex-en, a to w dużym stopniu tłumaczy jego słowną agresję, rozbudowane posty i ogólne spięcie :-)
A i dowcip ostry jak brzytwa.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

15-08-2018, 07:44

Triceratops pisze:Pewnie tak, jak wiadomo zwierzeta trawozerne to z reguly posluszne, lagodne i tepe bydlo, ktore jest jedynie pokarmem dla dumnych, intelingentnych i wladczych drapieznikow, wiec pewnie kolezka te aspekty maskuje postawa internetowego wyszczekanego kozaka ;) Jest w tym jakis plus, bo choc miesa nie je to jednak lubi possac kielbaske miezozernego pana ;)
Tricepsiku wiemy już, że lubisz ssać kiełbaskę, naprawdę nie ma potrzeby żebyś to w każdym poście powtarzał. Dumny i władczy to możesz być co najwyżej jak w kiblu sobie konia bijesz bo jak koledzy przychodzą to już musisz być posłuszny. Twoja "intelingencja" objawia się praktycznie w każdym zdaniu - jesteś tak kurwa tępy, że nawet jednego, prostego wyrazu poprawnie nie potrafisz napisać a napinasz się jak polonista przed sesją ;) Dopóki nie nauczysz się pisać po polsku nie będę w stanie cie traktować poważnie a smutne pierdolenie o internetowych kozakach to sobie daruj chyba, że masz jaja żeby się ujawnić na jakimś gigu ale jak na razie jesteś jednym z tych, którzy szczekają, ujadają a w realu cichutko, dyskretnie chowają swój pusty łeb w piach żeby ich czasem ktoś nie sprowadził do pionu także nie bądź bardziej śmieszny niż jesteś ;) A peany na cześć "miezozernego pana" to rozumiem pokłosie przedwczorajszej nocki gdzie koledzy jebali cię w kakao przy dźwiękach Nocnego Kochanka? Triceratops - intelingentny i miezozerny, o ja pierdole :D Myślę, że EOT bo nawet współczesne oblicze Behemoth nie zasługuje na to żeby zasrywać temat odpowiedziami z mojej strony na niespełnione seksualne marzenia inteligentnego inaczej pedzia - internetowego woja, który z uporem maniaka kiblował w podstawówce ;) BTW ja się w ogóle nie spinam, odpowiadam tylko na homoseksualne zaczepki pedzia, który nie może znieść faktu, że nie odwzajemniam jego uczuć i dalej konsekwentnie wolę dziewczyny :) Wystarczy prześledzić temat - wszystko jest czarno na białym (przynajmniej dopóki Sybir nie wróci;).
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Triceratops

15-08-2018, 09:50

TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
Ostatnio zmieniony 15-08-2018, 11:20 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

15-08-2018, 11:12

Ton dyskusji bardzo w stylu obecnej inkarnacji the mighty Behemoth. Hailsa !
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

15-08-2018, 11:22

Hailsa! Robimy co możemy aby za bardzo poziomem nie odstawać! ;)
Triceratops pisze:TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
A ten dalej o swoich skrytych seksualnych marzeniach... No dobra ale przynajmniej rozprułeś dupę, że wszystko przez to, że stajesz w obronie jezuska co nie było akurat takie nieoczywiste ;) Zamówię mszę w twojej intencji niewolniku żydowskich bajek, mam nadzieję, że poczujesz się po tym lepiej. Idę opierdolić trochę trawy w takim razie ku uciesze zarówno mojej jak i twojej. Niedługo idę prawdopodobnie pod nóż chirurga więc możesz się pomodlić kałożerco do swojego pana aby swoją nieskończoną mocą sprawił żebym już się z narkozy nie wybudził - szansa tym większa, że prawdopodobnie będzie mnie ciął Ukrainiec a moja lewacka koszulka Dub Buk już jest tak rozjebana, że wstyd ją trochę założyć :D
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

15-08-2018, 11:31

Obadajcie sobie szaloną fankę Behemoth, która na widok zespołu dostaje histerii :)

https://www.instagram.com/p/BmZQ48pBH4D ... y=nergal69
Awatar użytkownika
Triceratops

15-08-2018, 11:35

Anthropophagus pisze:Hailsa! Robimy co możemy aby za bardzo poziomem nie odstawać! ;)
Triceratops pisze:TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
A ten dalej o swoich skrytych seksualnych marzeniach... No dobra ale przynajmniej rozprułeś dupę, że wszystko przez to, że stajesz w obronie jezuska co nie było akurat takie nieoczywiste ;) Zamówię mszę w twojej intencji niewolniku żydowskich bajek, mam nadzieję, że poczujesz się po tym lepiej. Idę opierdolić trochę trawy w takim razie ku uciesze zarówno mojej jak i twojej. Niedługo idę prawdopodobnie pod nóż chirurga więc możesz się pomodlić kałożerco do swojego pana aby swoją nieskończoną mocą sprawił żebym już się z narkozy nie wybudził - szansa tym większa, że prawdopodobnie będzie mnie ciął Ukrainiec a moja lewacka koszulka Dub Buk już jest tak rozjebana, że wstyd ją trochę założyć :D
hehe, a ty ciongle tl;dr, te dlugie i nudne wielokrotnie zlozone zdania :D Nie rozumiem zupelnie, z wielkiego luzaczka zamieniles sie nagle w spietego wiesniaczyne, bo ktos sie odezwal nie tak jak trzeba, no myslalem, ze jednak lata w internecie ucza dystansu ;) No i nagle widze stales sie wielkim oredownikiem kasowania postow, niedawno razem ze mna szles pod reke przeciwko cenzurze......hmm teraz wiem dlaczego pod reke xD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

15-08-2018, 11:40

Pewnie smyku, że uczą dystansu - katolicki taliban jednak jest z tego grona wykluczony :D "No i nagle widze stales sie wielkim oredownikiem kasowania postow" - to widzę, że już masz grube urojenia! Skąd te daleko idące wnioski? Opowiedz nam o tym. - jebać cenzurę, jebać kasowanie postów i jebać jezuska - u mnie bez zmian! ;) I specjalnie krótki post żebyś przeczytał - wierzę, że dasz radę!
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Triceratops

15-08-2018, 11:44

No teraz jakos ci poszlo, zupelnie niezle jak na wegeciotke ;) Git, jeszcze zluzuj nieco poslady, bo nie wiem dlaczego tak nagle sie spiales, myslalem, ze w ramach wymiany uprzejmosci posiadasz taki sam dystans w obie strony hehe.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

15-08-2018, 11:46

Różnie to bywa :D Ciągle nie wiem co z tym orędownikiem kasowania postów? Bo to mnie bardzo niepokoi! Skąd te urojenia?
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

15-08-2018, 12:11

Lepiej byście podali Top 3 życia dla tej mrocznej kapeli.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

15-08-2018, 12:39

Anthropophagus pisze:Różnie to bywa :D Ciągle nie wiem co z tym orędownikiem kasowania postów? Bo to mnie bardzo niepokoi! Skąd te urojenia?
Napisales (dopoki Sybir nie wroci), wiec wnosze, ze jednak liczysz na jego amputatorsko-cenzorskie zapedy ;D
A wszystko przez jedzenie hehehehhe
woodpecker from space
ODPOWIEDZ