Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
oczywiste ze "inspiracja" Ghost tym razem, było to już widać po teledysku.Jakież smutne czasy, każdy kto ma odrobine rozumu popierdolił już dawno muzyke czy inne dziedziny tzw sztuki, czas i cyfryzacja zweryfikowały wszystko bezlitośnie.Sztuka jest zaledwie tylko i wyłącznie formą komunikacji międzyludzkiej, nie ma czegoś takiego jak sztuka dla sztuki, sztuka wartością samą w sobie.W świecie komunikacji doskonałej, internet, telefonia komórkowa, portale społecznościowe, nie ma juz za bardzo miejsca na forme komunikacji jaką jest sztuka, muzyka itd, nikt rozsądny sie już nie produkuje w ten sposób, ludzie to pierdolą.Biedny adam tego nie zauważa a może własnie zauważa tą lukę ? puste miejsce i jebie te swoje nędzne zrzynki na potęge ku uciesze wszelkiej maści stulejarzy, kurwa to jest właśnie ten moment w którym bardzo sie wstydze ze jestem polakiem.
- vicek
- zahartowany metalizator
Czekam na odpowiedź chłopaków z Hate.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
vicek pisze:Czekam na odpowiedź chłopaków z Hate.
Haha, drugi Adam pewnie też zaraz coś wymyśli ;-)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Jaką spierdoliną trzeba być żeby warunkować orientację seksualną na podstawie diety? I jak w takiej opcji wypada takie zwierze jak Triceratops? Wpierdalające ze smakiem opiekane penisy, chrupiące odbyty, krowie języki czy w przypadku owoców morza wory pełne spermy? Pytanie mocno retoryczne :D Lepiej zdecydowanie wypadasz kiedy milczysz bo ilekroć otworzysz mordę to się pogrążasz - lepiej więc wróć do wanny stymulować swoje krocze gumową kaczką przy dźwiękach "Friends Of Mine" Duran Duran w międzyczasie wnikliwie studiując słownik ortograficzny, więcej na tym ugrasz ;)Triceratops pisze:To oczywiste, ze bierze do dzioba za miske jarmuzu, wege i homo to przeciez jedno i to samo hehe.Ascetic pisze:Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Triceratops
Spokojnie wegehomiku, bo ci poziom b12 spadnie i zapadniesz w spiaczke hehe. Zluzuj generalnie gume, bo ci jakas zylka peknie, slabo przyjmujesz krytyke swojej orientacji. Nie bierz tego do siebie, generalnie nie mam nic do pedalow ;) Spal jakis obrazek JP2 albo Jezuska to ci przejdzie
woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
kolega anthropophagus wspominał kiedyś o hex-en, a to w dużym stopniu tłumaczy jego słowną agresję, rozbudowane posty i ogólne spięcie :-)
- Triceratops
Pewnie tak, jak wiadomo zwierzeta trawozerne to z reguly posluszne, lagodne i tepe bydlo, ktore jest jedynie pokarmem dla dumnych, intelingentnych i wladczych drapieznikow, wiec pewnie kolezka te aspekty maskuje postawa internetowego wyszczekanego kozaka ;) Jest w tym jakis plus, bo choc miesa nie je to jednak lubi possac kielbaske miezozernego pana ;)
woodpecker from space
- Lucek
- weteran forumowych bitew
:D
proste, biali ludzie jedzo mięso
proste, biali ludzie jedzo mięso
-
- zahartowany metalizator
A i dowcip ostry jak brzytwa.yossarian84 pisze:kolega anthropophagus wspominał kiedyś o hex-en, a to w dużym stopniu tłumaczy jego słowną agresję, rozbudowane posty i ogólne spięcie :-)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Tricepsiku wiemy już, że lubisz ssać kiełbaskę, naprawdę nie ma potrzeby żebyś to w każdym poście powtarzał. Dumny i władczy to możesz być co najwyżej jak w kiblu sobie konia bijesz bo jak koledzy przychodzą to już musisz być posłuszny. Twoja "intelingencja" objawia się praktycznie w każdym zdaniu - jesteś tak kurwa tępy, że nawet jednego, prostego wyrazu poprawnie nie potrafisz napisać a napinasz się jak polonista przed sesją ;) Dopóki nie nauczysz się pisać po polsku nie będę w stanie cie traktować poważnie a smutne pierdolenie o internetowych kozakach to sobie daruj chyba, że masz jaja żeby się ujawnić na jakimś gigu ale jak na razie jesteś jednym z tych, którzy szczekają, ujadają a w realu cichutko, dyskretnie chowają swój pusty łeb w piach żeby ich czasem ktoś nie sprowadził do pionu także nie bądź bardziej śmieszny niż jesteś ;) A peany na cześć "miezozernego pana" to rozumiem pokłosie przedwczorajszej nocki gdzie koledzy jebali cię w kakao przy dźwiękach Nocnego Kochanka? Triceratops - intelingentny i miezozerny, o ja pierdole :D Myślę, że EOT bo nawet współczesne oblicze Behemoth nie zasługuje na to żeby zasrywać temat odpowiedziami z mojej strony na niespełnione seksualne marzenia inteligentnego inaczej pedzia - internetowego woja, który z uporem maniaka kiblował w podstawówce ;) BTW ja się w ogóle nie spinam, odpowiadam tylko na homoseksualne zaczepki pedzia, który nie może znieść faktu, że nie odwzajemniam jego uczuć i dalej konsekwentnie wolę dziewczyny :) Wystarczy prześledzić temat - wszystko jest czarno na białym (przynajmniej dopóki Sybir nie wróci;).Triceratops pisze:Pewnie tak, jak wiadomo zwierzeta trawozerne to z reguly posluszne, lagodne i tepe bydlo, ktore jest jedynie pokarmem dla dumnych, intelingentnych i wladczych drapieznikow, wiec pewnie kolezka te aspekty maskuje postawa internetowego wyszczekanego kozaka ;) Jest w tym jakis plus, bo choc miesa nie je to jednak lubi possac kielbaske miezozernego pana ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Triceratops
TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
Ostatnio zmieniony 15-08-2018, 11:20 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Ton dyskusji bardzo w stylu obecnej inkarnacji the mighty Behemoth. Hailsa !
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Hailsa! Robimy co możemy aby za bardzo poziomem nie odstawać! ;)
A ten dalej o swoich skrytych seksualnych marzeniach... No dobra ale przynajmniej rozprułeś dupę, że wszystko przez to, że stajesz w obronie jezuska co nie było akurat takie nieoczywiste ;) Zamówię mszę w twojej intencji niewolniku żydowskich bajek, mam nadzieję, że poczujesz się po tym lepiej. Idę opierdolić trochę trawy w takim razie ku uciesze zarówno mojej jak i twojej. Niedługo idę prawdopodobnie pod nóż chirurga więc możesz się pomodlić kałożerco do swojego pana aby swoją nieskończoną mocą sprawił żebym już się z narkozy nie wybudził - szansa tym większa, że prawdopodobnie będzie mnie ciął Ukrainiec a moja lewacka koszulka Dub Buk już jest tak rozjebana, że wstyd ją trochę założyć :DTriceratops pisze:TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Obadajcie sobie szaloną fankę Behemoth, która na widok zespołu dostaje histerii :)
https://www.instagram.com/p/BmZQ48pBH4D ... y=nergal69
https://www.instagram.com/p/BmZQ48pBH4D ... y=nergal69
- Triceratops
hehe, a ty ciongle tl;dr, te dlugie i nudne wielokrotnie zlozone zdania :D Nie rozumiem zupelnie, z wielkiego luzaczka zamieniles sie nagle w spietego wiesniaczyne, bo ktos sie odezwal nie tak jak trzeba, no myslalem, ze jednak lata w internecie ucza dystansu ;) No i nagle widze stales sie wielkim oredownikiem kasowania postow, niedawno razem ze mna szles pod reke przeciwko cenzurze......hmm teraz wiem dlaczego pod reke xDAnthropophagus pisze:Hailsa! Robimy co możemy aby za bardzo poziomem nie odstawać! ;)
A ten dalej o swoich skrytych seksualnych marzeniach... No dobra ale przynajmniej rozprułeś dupę, że wszystko przez to, że stajesz w obronie jezuska co nie było akurat takie nieoczywiste ;) Zamówię mszę w twojej intencji niewolniku żydowskich bajek, mam nadzieję, że poczujesz się po tym lepiej. Idę opierdolić trochę trawy w takim razie ku uciesze zarówno mojej jak i twojej. Niedługo idę prawdopodobnie pod nóż chirurga więc możesz się pomodlić kałożerco do swojego pana aby swoją nieskończoną mocą sprawił żebym już się z narkozy nie wybudził - szansa tym większa, że prawdopodobnie będzie mnie ciął Ukrainiec a moja lewacka koszulka Dub Buk już jest tak rozjebana, że wstyd ją trochę założyć :DTriceratops pisze:TL;DR hehe homiku, podjedz troche trawy bydlatko ty moje i sie nie spinaj ;) Wegehomik smieje sie z jezuska jest ok, smieja sie z wegehomika. ze bierze do dzioba to juz nie ok, nieladnie :/ Myslalem, ze sobie pozartowalismy, ty pozartowales ze mnie, ja z ciebie w rewanzu i jest ok, jest wesolo, a tu taki klops, sojowy oczywiscie, bo wegehomiki bojo sie prawdziwych xD Luzik lewaczku, niz w tym zlego, ze zdarza ci sie possac knage miesozernego pana ;)
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Pewnie smyku, że uczą dystansu - katolicki taliban jednak jest z tego grona wykluczony :D "No i nagle widze stales sie wielkim oredownikiem kasowania postow" - to widzę, że już masz grube urojenia! Skąd te daleko idące wnioski? Opowiedz nam o tym. - jebać cenzurę, jebać kasowanie postów i jebać jezuska - u mnie bez zmian! ;) I specjalnie krótki post żebyś przeczytał - wierzę, że dasz radę!
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Triceratops
No teraz jakos ci poszlo, zupelnie niezle jak na wegeciotke ;) Git, jeszcze zluzuj nieco poslady, bo nie wiem dlaczego tak nagle sie spiales, myslalem, ze w ramach wymiany uprzejmosci posiadasz taki sam dystans w obie strony hehe.
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Różnie to bywa :D Ciągle nie wiem co z tym orędownikiem kasowania postów? Bo to mnie bardzo niepokoi! Skąd te urojenia?
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
Napisales (dopoki Sybir nie wroci), wiec wnosze, ze jednak liczysz na jego amputatorsko-cenzorskie zapedy ;DAnthropophagus pisze:Różnie to bywa :D Ciągle nie wiem co z tym orędownikiem kasowania postów? Bo to mnie bardzo niepokoi! Skąd te urojenia?
A wszystko przez jedzenie hehehehhe
woodpecker from space