SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Twoja wystudiowana poza Jedynego Oświeconego O Co Chodzi W Black Metalu to też przykład złego myślenia, chociażby z tego powodu, że jakiekolwiek silenie się na jakąkolwiek próbę zdefiniowania bm na potrzeby "prawidłowego" myślenia jest skazana na porażkę. Jeśli nasłuchałeś się, bo Ci coś ktoś naopowiadał, albo co gorsza sam grałeś/grasz w jakiejś hordzie i to określa Twoje protekcjonalne stanowisko, to tym gorzej. [/quote]Opiniotworczy wplyw Vox Malignum hehe.
Twoja wystudiowana poza Jedynego Oświeconego O Co Chodzi W Black Metalu to też przykład złego myślenia, chociażby z tego powodu, że jakiekolwiek silenie się na jakąkolwiek próbę zdefiniowania bm na potrzeby "prawidłowego" myślenia jest skazana na porażkę. Jeśli nasłuchałeś się, bo Ci coś ktoś naopowiadał, albo co gorsza sam grałeś/grasz w jakiejś hordzie i to określa Twoje protekcjonalne stanowisko, to tym gorzej. [/quote]Opiniotworczy wplyw Vox Malignum hehe.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
nie czytam tych 24 stron, nie wiem co tam gadaliście, ale ta płyta jest WSZECHMOCNA!
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- twoja_stara_trotzky
- Skaut
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Skaut_Kwatermaster[/i]
A tutaj kiepskawy teledysk:
[url=http://media.roadrunnerworld.com/Satyricon/King_hi.wmv]K.I.N.G.[/url]
[/quote]
teledysk taki jak i cała płyta - młodzieżowy
szkoda, że taki potencjał się marnuje na takie infantylne pioseneczki .... [/quote]
Twoja stara mlodzieżowa;) O ile nowy Darkthorne wydaje mnie sie dość średni, o tyle "Now, Diabolical" nie mam nic do zarzucenia, ta plyta uzależnia. A ty dalej podskakuj w rajtuzach;)
A tutaj kiepskawy teledysk:
[url=http://media.roadrunnerworld.com/Satyricon/King_hi.wmv]K.I.N.G.[/url]
[/quote]
teledysk taki jak i cała płyta - młodzieżowy
Twoja stara mlodzieżowa;) O ile nowy Darkthorne wydaje mnie sie dość średni, o tyle "Now, Diabolical" nie mam nic do zarzucenia, ta plyta uzależnia. A ty dalej podskakuj w rajtuzach;)
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- Skaut
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
[...] o ile nowy Darkthorne wydaje mnie sie dość średni, o tyle "Now, Diabolical" nie mam nic do zarzucenia, ta plyta uzależnia [...] [/quote]
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! [/quote]
Kategoria: jedne z najbardziej oczekiwanych blackowych wyziewów.
[...] o ile nowy Darkthorne wydaje mnie sie dość średni, o tyle "Now, Diabolical" nie mam nic do zarzucenia, ta plyta uzależnia [...] [/quote]
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! [/quote]
Kategoria: jedne z najbardziej oczekiwanych blackowych wyziewów.
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
-
stary
temacik ma troche stron a ja sie nie wypowiadałem bo nie znam jeszcze tej płyty, obejrzałem tylko clip do KING i powiem tak:to mój klimat, mój rytm, typowe punkowe riffy,zajebisty vocal, bardzo dobry clip, jesli płyta jest utrzymana w tej konwencji to na bank mi sie spodoba.na pewno w kategorii "prawdziwosci "coraz trudniej się to miesci.wiecej w tym teatru,pozy itd.ale mi to lata. jednak co black metal to black metal.reszta niewiele sie liczy.kilka kapel death metalowych.ot cały metal.kto mysli inaczej jest lekko głuchy.