Jeśli jesteś ładną samiczką mogę przeorać twoje kakałko choć wolę w cipkę po bożemu prawdę mówiąc. Jeśli lubisz dymać chłopaków w dupala (a widzę, że lubisz skoro chcesz mnie walić w dupę) jedź prosto do Tricepsa, tym bardziej jeśli wiesz skąd jest - będziesz mógł go pierwszy spenetrować i siorpać pisiora ale on na pewno się odwdzięczy jak trzeba, nic się nie bój. Ja się brzydzę pedałami także nic z tego. Poza tym Triceps ma na pewno fajne proporczyki w pokoju z Janem Pawłem II więc tym lepiej wam się będzie kopulowało pod jego majestatycznym wizerunkiem - świętego obrońcy sukienkowych pedałów i pedofilów. Mimo wszystko jako człowiek obyty z kulturą życzę wam dobrej zabawy fagasy! ;)Ascetic pisze:
Triceps na Podlasiu. jak sądzę. dlatego i ponieważ, tymczasowo moge załatwić za niego sprawę. ja jeszcze pół godziny tutaj. >>>>patrz poniżej.
Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Re: Behemoth v.2
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- mistrz forumowej ceremonii
:DDD
-
- zahartowany metalizator
Serio wg Ciebie, rzekomo jednego z rozsądniejszych gości na forum, powinienem odnosić się do tego sterydziarza, co miał pretensje do rodziców, że go ochrzcili? Przecież widać od razu, kto ma napierdolone pod deklem tworząc absurdalne tyrady i musiałbym nie mieć do siebie za grosz szacunku i dla swojego czasu, a zwłaszcza kobiety, której wolę poświęcić weekend, żeby odpowiadać na ten stek bzdur pod postacią zarzutów z dupy i wyzwisk. Ale skoro Ci zaimponował, to nieźle masz na chacie. Życzę dużo zdrowia :)Heretyk pisze:w końcu coś ciekawego się zaczęło dziać w tym temacie. czytam z wypiekami na twarzy. teraz najbardziej chyba czekam na odpowiedź byrgha, bo mu antropophagus tak pocisnął, że nie ma co zbierać. swoją drogą nie wiedziałem, że byrdziu jest katolem, zwłaszcza, że z tego co zauważyłem, nie stroni od takich kapel jak Incantation czy Black Witchery :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To oczywiste, ze bierze do dzioba za miske jarmuzu, wege i homo to przeciez jedno i to samo hehe.Ascetic pisze:Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.
woodpecker from space
-
bardzo mi jest miło że tak mnie oceniasz. serio. niemniej chciałbym, żebyś się do tego wszystkiego jakoś odniósł,bo naprawdę powoli się gubię w tym całym surrealizmie. czy mi zaimponował? raczej nie, niemniej posty kolegi antrophopagusa zawsze czytam z niekłamaną przyjemnością. chyba tylko gore obsessed może mu dorównać na tym forum ;) również serdecznie pozdrawiambyrgh pisze: Serio wg Ciebie, rzekomo jednego z rozsądniejszych gości na forum, powinienem odnosić się do tego sterydziarza, co miał pretensje do rodziców, że go ochrzcili? Przecież widać od razu, kto ma napierdolone pod deklem tworząc absurdalne tyrady i musiałbym nie mieć do siebie za grosz szacunku i dla swojego czasu, a zwłaszcza kobiety, której wolę poświęcić weekend, żeby odpowiadać na ten stek bzdur pod postacią zarzutów z dupy i wyzwisk. Ale skoro Ci zaimponował, to nieźle masz na chacie. Życzę dużo zdrowia :)
p.s. jesteś katolem? serio? ;)
- Triceratops
Hehe no dobre to bylo, mam gdzies ten wywiad.hcpig pisze:CF - jw. (już nie pamiętam kto ale bardzo oburzało to kultowym wywiadzie z Mrok jego lidera niejakiego Oriasa)
woodpecker from space
- Lucek
- weteran forumowych bitew
jebać pigmejstwo, biali ludzie triumfujo !
- Believer

teraz rżną image z ghost :DDD
- Triceratops
Ofpizde, obrotowy adam, gdzie trendy to i on tam, niestety zawsze spozniony
woodpecker from space
-
sedno.Triceratops pisze:niestety zawsze spozniony
poza tym jebać,wiadomo.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
Anthropophagus pisze:Jeśli jesteś ładną samiczką mogę przeorać twoje kakałko choć wolę w cipkę po bożemu prawdę mówiąc. Jeśli lubisz dymać chłopaków w dupala (a widzę, że lubisz skoro chcesz mnie walić w dupę) jedź prosto do Tricepsa, tym bardziej jeśli wiesz skąd jest - będziesz mógł go pierwszy spenetrować i siorpać pisiora ale on na pewno się odwdzięczy jak trzeba, nic się nie bój. Ja się brzydzę pedałami także nic z tego. Poza tym Triceps ma na pewno fajne proporczyki w pokoju z Janem Pawłem II więc tym lepiej wam się będzie kopulowało pod jego majestatycznym wizerunkiem - świętego obrońcy sukienkowych pedałów i pedofilów. Mimo wszystko jako człowiek obyty z kulturą życzę wam dobrej zabawy fagasy! ;)Ascetic pisze:
Triceps na Podlasiu. jak sądzę. dlatego i ponieważ, tymczasowo moge załatwić za niego sprawę. ja jeszcze pół godziny tutaj. >>>>patrz poniżej.
Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.
zdrowo cie pogrzało od tego ćpania, wegeżarcia* i oczywiście regularnego pedałowania ;-)
*ale tego wege-burgera na Starowiślnej to macie niezgorszego. jednak ;-)
poza tym jebać,wiadomo.
lys på slutten av lys
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No tak, był już kiedyś taki inny Adam, zawsze drugi. Miauczynski się chyba nazywał, czy jakoś tak.Triceratops pisze:Ofpizde, obrotowy adam, gdzie trendy to i on tam, niestety zawsze spozniony
-
ten koleś sobie znalazł sposób na koszenie ciężkiej kasy i rżnięcie lasek, polegający na udawaniu zespołów które obecnie są na topie. gdyby nie to, że mam tyle pieniędzy, że nie wiem na co je wydawać, chyba bym mu nawet zazdrościł. inna sprawa, że pod względem czysto artystyczno-muzycznym, nie chce mi się na to nawet splunąć
- HSVV
- w mackach Zła
już chuj z adamem, ale czy ktoś może podrzucić źródło do wywiadu ze wspomnianym oriasem? tęsknię grubo za tym.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- uglak
jakis przyklad? ja Ghost kojarze z zupelnie innego image. to tutaj to raczej IndieBeliever pisze:
teraz rżną image z ghost :DDD
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Serio nie widzisz podobieństwa?
-
- zahartowany metalizator
Przecież to prędzej jakiś amatorski i zgwałcony Photoshopem cosplay chujwieczego niż reimage Ghost.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Czy one majo szmaty na twarzach? Czy tam rajstopy Babki?
- uglak
serio - dla mnie to zupelnie inna estetyka, ale moze przegapilem jakis image nowej Abby, bo nie jestem fanemdcd pisze:Serio nie widzisz podobieństwa?

Guilty of being right
- Gall
No wiesz, Mgła+Ghost wannabe.Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Czy one majo szmaty na twarzach? Czy tam rajstopy Babki?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.