ja tam nie oczekuje starego dt bo to sie nie stanie, to chyba oczywiste. jak juz taki kierunek sobie obrali to niech tam graja co im sie podoba, tak czy srak w kazdym gatunku, w ramach jego konwencji, mozna zrobic numer dobry, z jakims jadowitym kąśliwym albo chwytliwym riffem, a ten nowy jest zwyczajnie chujowy.hcpig pisze: ↑23-03-2026, 21:37Cyrkle de Baboons to jeden z najgorszych crapów nagranych pod tym szyldem, szukając utworów gdzie naprawdę czuć stary DT gdzie zło, jad i żólć znajdziemy w nowym dyko tylko dwa - 'Splitkein Fever' i 'Burial Bliss' (co do którego mam pd początku przeczucie że jest zapomnianym wałkiem z sesji do RG).
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE