Big Nos moja ulubiona gra na Pegasusa
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oj Maciej Kamuda, to duzo wiecej robil. Okładki, grafiki sceniczne, koszulki dla Stillborn, Kingdom, Mayhem, Darkened Nocturn Slaughtercult, Embrional, Zmarłym... i Mase innych. Plus okładki do książek, plakaty...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Jasna sprawa, to bardzo utalentowany ilustrator i gdyby wymienić wszystkie rzeczy nie starczyłoby miejsca. Mi zakorzenił się właśnie jako nadworny grafik tych dwóch stonerowych projektów i książek literatury grozy. O Mayhem nawet nie wiedziałem, z ciekawości wygoogluje co dla nich robił. Okładka dla Darkthrone bardzo udana. Już sam fakt, że z nimi pracuje jest nobilitacją, ale naprawdę sam wzór jakoś mi siadł (nie wszystkie rzeczy od Maćka są moimi ulubionymi, ale to trochę dlatego, bo z komiksową estetyką nie zawsze mi po drodze).

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

obłędny kot pocztowy