Nowa płyta Darkthrone i znowu te same jałowe dyskusje, które prowadzą dokładnie donikąd. W sumie niesamowite, że kogoś to jeszcze obchodzi - jak widać, DT ciągle robią coś dobrze.
Kawałek jest mniej więcej taki, jakiego bym się spodziewał, czyli kwadratowe łupanie, tym razem faktycznie trochę na thrashowo. Ujdzie, jest ogólnie spoko, tak powiedzmy 5,5/10. Spoko jest też to, że Fenriz z Nocturno mają totalnie wbite w to całe smutne pierdolenie i grają to, na co mają ochotę. Czy im to wychodzi to kwestia dyskusyjna, ale na dobrą sprawę jedyne czego od nich wymagam, to żeby robili to co uważają za słuszne. No i robią. Na tym to całe bycie trv polega, żeby grać swoje i nie przejmować się całym światem. Grają - no i git.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Re: DARKTHRONE
Przygody Batona na czarnym lądzie
- zekke
- rasowy masterfulowicz
bzdura a twoja opinia "nic nie znaczy"Żwirek i Muchomorek pisze: ↑20-03-2026, 20:40Nowa płyta Darkthrone i znowu te same jałowe dyskusje, które prowadzą dokładnie donikąd. W sumie niesamowite, że kogoś to jeszcze obchodzi - jak widać, DT ciągle robią coś dobrze.
Kawałek jest mniej więcej taki, jakiego bym się spodziewał, czyli kwadratowe łupanie, tym razem faktycznie trochę na thrashowo. Ujdzie, jest ogólnie spoko, tak powiedzmy 5,5/10. Spoko jest też to, że Fenriz z Nocturno mają totalnie wbite w to całe smutne pierdolenie i grają to, na co mają ochotę. Czy im to wychodzi to kwestia dyskusyjna, ale na dobrą sprawę jedyne czego od nich wymagam, to żeby robili to co uważają za słuszne. No i robią. Na tym to całe bycie trv polega, żeby grać swoje i nie przejmować się całym światem. Grają - no i git.

- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Ta, od 20 lat te same teksty jak to duet ma wbite. Tak mają wbite, że z czegoś trzeba żyć.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑20-03-2026, 20:40Nowa płyta Darkthrone i znowu te same jałowe dyskusje, które prowadzą dokładnie donikąd. W sumie niesamowite, że kogoś to jeszcze obchodzi - jak widać, DT ciągle robią coś dobrze.
Zakon
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
To ja dla kontrastu się zgodzę. Przesłuchałem dziś ten singiel i uważam dokładnie tak samo! Może niebyt mi się podoba, ale nie narzekam, bo wszystko jest poprawnie i lubię ich podejście. Pewnie po premierze posłucham z 3 razy, ocenię całkiem dobrze, nigdy nie wrócę i do zobaczenia za 2 lata w tym wątku z kolejnym albumemŻwirek i Muchomorek pisze: ↑20-03-2026, 20:40Nowa płyta Darkthrone i znowu te same jałowe dyskusje, które prowadzą dokładnie donikąd. W sumie niesamowite, że kogoś to jeszcze obchodzi - jak widać, DT ciągle robią coś dobrze.
Taka moja przepowiednia na najbliższą dekadę!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Black metal już był i to całkiem niedawno.
Zakon.
Zakon.
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Niech sobie tam grają te pierdy póki sił i zdrowia im starczy, oby jak najdłużej. Niemniej jednak dorabianie do tego jakiejś ideologi zaczyna walić starą, brudną skarpetą.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
słyszałem że DT ma już nagrane bębny na ich powrotny do bm album, czekają tylko na dwójkę Thorns aby wjechać w scenę z grubej rury i pokazać snozze kto tu rządziAnzhelmoo pisze: ↑20-03-2026, 20:48To ja dla kontrastu się zgodzę. Przesłuchałem dziś ten singiel i uważam dokładnie tak samo! Może niebyt mi się podoba, ale nie narzekam, bo wszystko jest poprawnie i lubię ich podejście. Pewnie po premierze posłucham z 3 razy, ocenię całkiem dobrze, nigdy nie wrócę i do zobaczenia za 2 lata w tym wątku z kolejnym albumemŻwirek i Muchomorek pisze: ↑20-03-2026, 20:40Nowa płyta Darkthrone i znowu te same jałowe dyskusje, które prowadzą dokładnie donikąd. W sumie niesamowite, że kogoś to jeszcze obchodzi - jak widać, DT ciągle robią coś dobrze.
Kawałek jest mniej więcej taki, jakiego bym się spodziewał, czyli kwadratowe łupanie, tym razem faktycznie trochę na thrashowo. Ujdzie, jest ogólnie spoko, tak powiedzmy 5,5/10. Spoko jest też to, że Fenriz z Nocturno mają totalnie wbite w to całe smutne pierdolenie i grają to, na co mają ochotę. Czy im to wychodzi to kwestia dyskusyjna, ale na dobrą sprawę jedyne czego od nich wymagam, to żeby robili to co uważają za słuszne. No i robią. Na tym to całe bycie trv polega, żeby grać swoje i nie przejmować się całym światem. Grają - no i git.Jest szansa, że po tym jak ograli heavy i doom, a teraz thrash, to wrócą do death i black w jakiejś formie za kilka lat. Wbrew temu co mówią, że rozdział zamknięty itp. Ale ten powrót będzie zrobiony w taki sposób nieoczywisty, że wiele osób będzie kręciło nosem.
Taka moja przepowiednia na najbliższą dekadę!

- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
- tommek
- Kontakt:
- Fanatyk
pełna klimatu.