MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MASTODON
mi mastodon w ogole nie podchodzi wiec sprzedalem to w pizdu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Skaut
No bo na tym albumie nie ma żadnego drugiego czy trzeciego dna. Ot, doskonałe rzemiosło i tylko rzemiosło. Taki "The Czar" z poprzedniej płyty zmiata "The Hunter" w trzy sekundy.Peebuls pisze:Mnie jakoś ten album nie przekonuje. Na całej płycie znalazłem może dwa-trzy kawałki, które mi podchodzą. Zdecydowanie wolę poprzednie.
Coś tam było! Człowiek!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Drone'a nie ma, myszy harcują. :D
Co z tego skoro "The Hunter" depcze je jak Jan Wąs psie gówna pod swym blokiem?
- kampeki
- postuje jak opętany!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
płyta absolutnie genialna. mam w dupie co o niej sadzą inni ludzie niż ja :)
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jak Lp wydany, bo pamiętam że kupowałeś?!
- Xapapote
Jeszcze nie dostałem, idzie ze Stanów - zrobiłem preorder. Premiera była 15.11, więc na dniach powinienem dostać. Pojedynczy LP jest na 140 g czarnym vinylu, więc bez rewelacji pewnie, ale zamówiłem podwójny LP na 45 rpm.
-
- zaczyna szaleć
Zgrabna koperta, normalny czarny placek (ok 140 gr), drukowany insert - z jednej strony grafika, z drugiej strony teksty. Za cenę około 70 zł warto, bo brzmi to dużo lepiej niż z innego nośnika (tak samo Crack The Skye).Jak Lp wydany, bo pamiętam że kupowałeś?!
- Xapapote
Jednak szkoda, że nie wydali tego tak jak poprzednich płyt w gatefoldzie na 180 g winylu. Crack the Skye jest wydany znakomicie. :)
-
- zaczyna szaleć
Mamy chyba różne wydania. Crack The Skye na LP, które posiadam także jest zapakowane w zwykłą kopertę, plus osobny insert z tekstami. Poprzednie - Remission (2LP) i Leviathan już mam w tych gatefoldach ze złotym brzegiem. Gdyby ktoś chciał się pozbyć Call Of Mastodon oraz Blood Moutain na LP - chętnie przygarnę za rozsądną kwotę.Crack the Skye jest wydany znakomicie. :)
Sądzę, że późniejsze re-edycje The Hunter będą już w tej formie, co wyżej wymienione. Tak czy siak - jaram się jak samolot prezydencki tą płytą.
-
nie wracam już do tej nowej płyty, po prostu chyba nie tego oczekiwałem. aczkolwiek nie wykluczam, ze jeszcze się kiedyś zakręci.
z Crack the Skye sprawy mają się zupełnie inaczej - odnoszę wrażenie, że wraz z upływem czasu podoba mi sie coraz bardziej. podobna sytuacja w przypadku Blood Mountain. chyba tylko ocena Leviathana nie ulega zmianom - zwyczajnie weszła mi elegancko od samego początku i tak jest do dziś
z Crack the Skye sprawy mają się zupełnie inaczej - odnoszę wrażenie, że wraz z upływem czasu podoba mi sie coraz bardziej. podobna sytuacja w przypadku Blood Mountain. chyba tylko ocena Leviathana nie ulega zmianom - zwyczajnie weszła mi elegancko od samego początku i tak jest do dziś
- Xapapote
Mnie się podoba. Masz takie wydanie? - http://www.discogs.com/viewimages?release=1780238Demonic Swamper pisze:Mamy chyba różne wydania. Crack The Skye na LP, które posiadam także jest zapakowane w zwykłą kopertę, plus osobny insert z tekstami.Crack the Skye jest wydany znakomicie. :)
"Blood mountain" jest na Amazonie za ok 18-20 $ - 1LP. Polecam jeszcze zajebistego singielka dla Record Store Day z "Just Got Paid" ZZ Top. W Shock Rocku mają.
-
- zaczyna szaleć
Nie no wydanie jest ładne, to pod tym względem The Hunter ma ciekawsze, szczególnie grafika.
Ja wspieram krajowe Allegro (czyt: jestem za głupi na zagraniczne serwisy). Tak, mam podobne wydanie Crack The Skye, tylko, że czarny placek.
Ja wspieram krajowe Allegro (czyt: jestem za głupi na zagraniczne serwisy). Tak, mam podobne wydanie Crack The Skye, tylko, że czarny placek.
-
- zaczyna szaleć
Mam ta gold/red wersje, ale to jest zwykla pojedyncza koperta, a nie zaden gatefold 180 g.Xapapote pisze:Mnie się podoba. Masz takie wydanie? - http://www.discogs.com/viewimages?release=1780238Demonic Swamper pisze:Mamy chyba różne wydania. Crack The Skye na LP, które posiadam także jest zapakowane w zwykłą kopertę, plus osobny insert z tekstami.Crack the Skye jest wydany znakomicie. :)
Nowy album daje rade, moj egzemplarz deluxe 2x45 rpm juz dotarl i wyglada taka samo jak gra czyli swietnie, no i w porownaniu do 1xlp ma bonus track. ;-)
-
- zaczyna szaleć
zamienię się za wątrobę, może być?nowy album daje rade, moj egzemplarz deluxe 2x45 rpm juz dotarl i wyglada taka samo jak gra czyli swietnie, no i w porownaniu do 1xlp ma bonus track ;-)
- lucass
Zrobiłem sobie około miesieczne wolne od nowego Mastodona. Dziś pierdolnął ze zdwojoną siłą. Płyta genialna. Numer który podobał mi się najmniej Bedazzled Fingernails dosłownie mnie opętał. Czołówka tego roku absolutna.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Xapapote
Dziś znalazłem awizo, więc na bank to też Mastodon do mnie zapukał. :)black jacket pisze:nowy album daje rade, moj egzemplarz deluxe 2x45 rpm juz dotarl i wyglada taka samo jak gra czyli swietnie, no i w porownaniu do 1xlp ma bonus track ;-)
A tak z innej mańki CD+DVD też daje radę, chociaż na dvd nic szczególnego nie ma. :P
-
- postuje jak opętany!
Petarda.
- vicek
- zahartowany metalizator
Zajebiste , przesłuchałem całe. :D