Chyba nikt nie jest taki głupi. Przynajmniej nie na tym forum.Lykantrop pisze:Zaraz Was black metalowcy rozdziobią za to, że tutaj Chucka tak opłakujecie, a rocznice śmierci Jona w dupie macie.
DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no prosze Cie :) nie pamietasz jakie jazdy były po smierci jakiegos muzyka ?? jak kilku chciało udowodnic jacy to sa true??Pacjent pisze:Chyba nikt nie jest taki głupi. Przynajmniej nie na tym forum.Lykantrop pisze:Zaraz Was black metalowcy rozdziobią za to, że tutaj Chucka tak opłakujecie, a rocznice śmierci Jona w dupie macie.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Sklerozę mam i nie kojarzę, a nawet jakbym sobie przypomniał to ostatnio na forum ciśnienie wyraźnie osiągnęło niższe wartości.Adrian696 pisze:no prosze Cie :) nie pamietasz jakie jazdy były po smierci jakiegos muzyka ?? jak kilku chciało udowodnic jacy to sa true??Pacjent pisze:Chyba nikt nie jest taki głupi. Przynajmniej nie na tym forum.Lykantrop pisze:Zaraz Was black metalowcy rozdziobią za to, że tutaj Chucka tak opłakujecie, a rocznice śmierci Jona w dupie macie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
- zahartowany metalizator
nie cierpię chujka od zawsze. wkurwiał mnie w strychu. wkurwiał jako konferansjer na metalmaniach. w młodku też mnie wkurwiał. wkurwiał również w tvp3 katowice w programie GOL. teraz mnie wkurwia w polshicie. kill himNasum pisze:Tak pzy okazji Bożydar Iwanow to był jeden z konkretniejszych dzienikarzy w metalowym młotku kiedy jeszcze czytałem tą gazetę, wywiad o ile dobrze pamiętam, pochodził z jego programu "strych" w którym leciała cięższa muza. Ciekawe, czy słucha hałasu nadal cy mu przeszło?
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dawno się nikt nie pałował nad Defem, to ja się popałuję. Włączyłem se "Human" po raz milionowy w życiu i kopie w klatę jak za pierwszym razem z 15-16 lat temu. Huraganowe gitary i burzowa sekcja. Trzeba się jasno opowiedzieć, tu nie ma stanów pośrednich - albo się jest z Człowiekiem, albo się stoi tam, gdzie kiedyś stało ZOMO.
Kerosene keeps me warm.
- nicram
o/83koper83 pisze:Dawno się nikt nie pałował nad Defem, to ja się popałuję. Włączyłem se "Human" po raz milionowy w życiu i kopie w klatę jak za pierwszym razem z 15-16 lat temu. Huraganowe gitary i burzowa sekcja. Trzeba się jasno opowiedzieć, tu nie ma stanów pośrednich - albo się jest z Człowiekiem, albo się stoi tam, gdzie kiedyś stało ZOMO.
Pałować się nad Def zawsze i wszędzie. Kocham wszystko. Zespół marzenie i mokry sen każdego metalowca! Czak wiecznie żywy. Nawet jego śmierć tego nie zmieni. Jestem człowiekiem, nigdy nie będę stał tam gdzie jebane ZOMO!
all the monsters will break your heart
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie mam uwag.83koper83 pisze:Dawno się nikt nie pałował nad Defem, to ja się popałuję. Włączyłem se "Human" po raz milionowy w życiu i kopie w klatę jak za pierwszym razem z 15-16 lat temu. Huraganowe gitary i burzowa sekcja. Trzeba się jasno opowiedzieć, tu nie ma stanów pośrednich - albo się jest z Człowiekiem, albo się stoi tam, gdzie kiedyś stało ZOMO.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
No i jakże charakterystyczne sola, tak bliskie memu sercu, przywodzące na myśl "In the court of the Diamond King".Harlequin pisze:A ja własnie najbardziej lubie "Individual...', cholernie czadowy album, swietnie zagrany, a to co robi tam DiGiorgio to poezja.
Wychowanym jednak na trzech pierwszych (kasetach), więc palmę pierwszeństwa dzierży debiut. Bez zmian.
This is where everything goes backwards.