DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: DEUS MORTEM
Mambę owocową mam i ja :)
Otwieramy piwo i słuchamy.
Otwieramy piwo i słuchamy.
- Dragazes
- w mackach Zła
3 razy przesłuchałem i podoba mi się. uwielbiam takie utwory jak Ceremony of Reversion p.1!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Ja ze dwa razy i trąci Thunderboltem, ale dla mnie to tylko bdb bo brakuje mi tych skubańców. Fajność!!!
P.J.E.C.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no ciężko by nie trąciło :)
dobrze, że wreszcie ten album się ukazał .... prawie po 3ech latach od nagrania;
dobrze, że wreszcie ten album się ukazał .... prawie po 3ech latach od nagrania;
Ostatnio zmieniony 25-02-2013, 20:22 przez Ihasan, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Trudno, żeby nie:P Właśnie odpaliłem pierwszy raz i od razu banan na ryju:] Z tego, co słyszę jest bardziej oldskulowo. Generalnie na +.metalized pisze:Ja ze dwa razy i trąci Thunderboltem
'Come the Blessed Madness'
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
obok "The Harvest" chyba najlepszy numer na płycie;Dragazes pisze:3 razy przesłuchałem i podoba mi się. uwielbiam takie utwory jak Ceremony of Reversion p.1!
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Zajebiście wypełnili lukę po THUNDERBOLT :)
Może nie jest to jakoś super oryginalne - ale ja więcej nie oczekuję - dla mnie git :):)
Może nie jest to jakoś super oryginalne - ale ja więcej nie oczekuję - dla mnie git :):)
- RopetAvSjelen
- rozkręca się
- Kontakt:
Wypadałoby zamówić na dniach...
- COFFIN
Zajebisty kawałek, jak i drugi na płycie. W ogóle niezłe gitary - brzmienie brzytwa, choć momentami trochę 'ucieka', ale to szczegół.Dragazes pisze:uwielbiam takie utwory jak Ceremony of Reversion p.1!
- metalized
Wiem, ze ciężko aby trącilo np Revenge. Mi pasuje co zrerszta napisałem.COFFIN pisze:Trudno, żeby nie:P Właśnie odpaliłem pierwszy raz i od razu banan na ryju:] Z tego, co słyszę jest bardziej oldskulowo. Generalnie na +.metalized pisze:Ja ze dwa razy i trąci Thunderboltem
P.J.E.C.
- COFFIN
Wiadomo. Tyle, że jak dla mnie (już teraz) to jest dużo lepsze od Thunderbolt;>
- Zenek
- Dragazes
- w mackach Zła
Będą koncerty w przewidywalnej przyszłości?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: Odp: DEUS MORTEM
COFFIN pisze:Zajebisty kawałek, jak i drugi na płycie. W ogóle niezłe gitary - brzmienie brzytwa, choć momentami trochę 'ucieka', ale to szczegół.Dragazes pisze:uwielbiam takie utwory jak Ceremony of Reversion p.1!
Girary tam brzmią jak brzytwa milordzie? To ja chyba umyje uszy :))
- COFFIN
Może trochę przesada, ale w tych wolniejszych momentach dużo lepiej to brzmi - choć im dłużej słucham wyłapuję resztę, gary, wokal. Tak, czy siak materiał się broni.
- FENIKS
- w mackach Zła
COFFIN pisze:Może trochę przesada, ale w tych wolniejszych momentach dużo lepiej to brzmi - choć im dłużej słucham wyłapuję resztę, gary, wokal. Tak, czy siak materiał się broni.
Nieprzecze że się broni. Nawet zasłużenie walczy o pozycję hehe.
Niestety gitary są spod koca jak dla mnie wokale, gary dominują i niszczą . Całościowo materiał wygrywa klimatem, oldskull i dobre skojarzenia z Thunderbolt ale posunięte o krok dalej czyli wkrety Burzum czy Bathory. Dla mnie bomba i tak katowałem to do pożygu że od dłuższego czasu nie słucham. Na szczęście dziś mam płytkę i posłucham macając okładkę i sliniąc opakowanie hehe
- COFFIN
Jak to można jeden materiał inaczej odbierać;) Moje pierwsze skojrazenia to właśnie to, że wokal i gary za bardzo schowane;> Generalnie jest ok, choć nie wiem, jakie założenia przy nagrywaniu tej płyty miał NekroŁukasz;)FENIKS pisze:Niestety gitary są spod koca jak dla mnie wokale, gary dominują i niszczą .
Tak właśnie. Resztę celowo uciąłem;)FENIKS pisze:Całościowo materiał wygrywa klimatem, oldskull i dobre skojarzenia
Dobre wydanie. Nie wiem, gdzie to tłoczono/drukowano, ale warto polecać.FENIKS pisze:dziś mam płytkę i posłucham macając okładkę i sliniąc opakowanie
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
A jakby to zestawic np z tortorum? Moze jakas nierownosc?;)
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
jest piekło !!, czyli tak jak miało być, album intensywny, brzmienie bardzo dobre ( w tym werbla i bassu ) - trzeba słuchać dalej
-
- w mackach Zła
na dzisiaj wiem jedno - DM lepszypr0metheus pisze:A jakby to zestawic np z tortorum? Moze jakas nierownosc?;)