nie wiem jakie ma avatary bo ich nie widze, ale zakladam, ze moje sucze sa jednak ciut ladniejsze od tych zaspermionych szmat ktore swego czasu lansowalBlock69 pisze:Chuj tam z koncertem ale nowa płyta troche sie opóźni.
A ty Riven mylisz mi sie ostatnio z jesterem bo co chwile macie jakieś nowe sucze w awatarach
SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: SHINING
this is a land of wolves now
- Husar
- weteran forumowych bitew
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że jakby to badziewie wystąpiło w Warszawie, to przy odpowiednich okolicznościach wydałbym może ze 40zł żeby jakimś kamieniem chociaż go trafić, a tak to niestety, może znajdzie się ktokolwiek inny rozumny. A tym co będą na koncercie życzę żeby pedzio ich opluł, obszczał albo coś jeszcze, może wtedy pójdą po rozum do głowy.Adrian696 pisze:hmm - cale 30 minut samochodem, w sumie głupio nie zobaczyc... moze SIID wpadnie na scene i wyjebie pedziowi... kurwa - na wszelki wypadek trzeba przemycic kamerke
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
a diabła się nie boisz?So_It_Is_Done pisze:Myślę, że jakby to badziewie wystąpiło w Warszawie, to przy odpowiednich okolicznościach wydałbym może ze 40zł żeby jakimś kamieniem chociaż go trafić, a tak to niestety, może znajdzie się ktokolwiek inny rozumny. A tym co będą na koncercie życzę żeby pedzio ich opluł, obszczał albo coś jeszcze, może wtedy pójdą po rozum do głowy.Adrian696 pisze:hmm - cale 30 minut samochodem, w sumie głupio nie zobaczyc... moze SIID wpadnie na scene i wyjebie pedziowi... kurwa - na wszelki wypadek trzeba przemycic kamerke
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
Sharon TateHusar pisze:a co za sucz tera masz??
w tym kolorze wlosow to na chwile obecna najladniejsza aktorka jaka mialbym wskazac.
Ostatnio zmieniony 26-03-2009, 15:00 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
Boję się i ty też.Skaut_Kwatermaster pisze:a diabła się nie boisz?So_It_Is_Done pisze:Myślę, że jakby to badziewie wystąpiło w Warszawie, to przy odpowiednich okolicznościach wydałbym może ze 40zł żeby jakimś kamieniem chociaż go trafić, a tak to niestety, może znajdzie się ktokolwiek inny rozumny. A tym co będą na koncercie życzę żeby pedzio ich opluł, obszczał albo coś jeszcze, może wtedy pójdą po rozum do głowy.Adrian696 pisze:hmm - cale 30 minut samochodem, w sumie głupio nie zobaczyc... moze SIID wpadnie na scene i wyjebie pedziowi... kurwa - na wszelki wypadek trzeba przemycic kamerke
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie rozumiem dlaczego słuchasz bm nie wierząc w takie rzeczy. Chyba dla rozrywki.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Drone, ja Cię proszę - nie zaczynajDrone pisze:Jak dostaną wolne od sztygaraSkaut_Kwatermaster pisze:no w sumie Twoja bojaźń ani troche mnie nie dziwi, ale mi niczego nie imputuj, bo wyślę na Ciebie "Czarne Zastępy"So_It_Is_Done pisze: Boję się i ty też.
Skaut, ale tak poważnie, to wolę już taką wiarę w diabła niż mruganie okiem
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
- Block69
- zahartowany metalizator
-
DCI Hunt
Pomyliłeś Diabła z rokendrolemBlock69 pisze:Ja pierdole...duże chopy a boją sie swojego najlepszego przyjaciela
- Block69
- zahartowany metalizator
Nie wiem, nie słucham rokendrola. Cóż, bój sie dalej tzn. respektuj zią
Respect 4 Devil ! (weekendowa klepa sie zaczyna haha)
PENIS METAL
-
DCI Hunt
Spoko. Party on Wayne! Party on Garth!Block69 pisze:Nie wiem, nie słucham rokendrola. Cóż, bój sie dalej tzn. respektuj ziąRespect 4 Devil ! (weekendowa klepa sie zaczyna haha)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Pewnie w maju przejde sie sprawdzic niedoszlych samobojcow na zywo, choc tak po prawdzie to tylko dlatego, ze chcialbym zobaczyc, dawno nie ogladany, Hate