BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: BÖLZER
Znakomita wiadomość, choć przyznam... jeśli spodziewałem się newsów o nowym materiale, to raczej o pełnym albumie...
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
Z drugiej strony to prawie 30 minut muzyki. Historia niejednokrotnie dowiodła, że nie trzeba więcej, by zabić.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Super wiadomość. Mam nadzieję, że formuła z "Hero" będzie kontynuowana. Śmiem twierdzić, że nikt obecnie nie gra tak jak oni, więc liczę na naturalną ewolucję w tym kierunku.
To jest nas dwóch.Deathhammer66 pisze:Super wiadomość. Mam nadzieję, że formuła z "Hero" będzie kontynuowana. Śmiem twierdzić, że nikt obecnie nie gra tak jak oni, więc liczę na naturalną ewolucję w tym kierunku.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hero zupełnie nie dla mnie ale jakoś tak czuje, że akurat oni mogą mnie zaskoczyć ( oby pozytywnie hehe)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Hero" jest świetny. Kontynuacja mile widziana.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Prodi
- postuje jak opętany!
"Hero" nie tyle jest świetny, co genialny - jedna z częściej słuchanych przeze mnie płyt ostatnich 3 lat. Czekam z wypiekami na twarzy na ten nowy materiał.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- starszy świeżak
Świetna okładka, taka barbarzyńska i idealnie rzymska jednocześnie, czyli 100% Bolzer ;) szkoda tylko że to pół godziny. Hero to był epicki monolit, jeśli dalej grają w tym stylu to 30 min wydaje się mało.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Warto czekac. Niby tylko pol godziny, ale roznosi wszystko w pizdu. Wokale sa jeszcze bardziej zroznicowane a muzycznie to czysty Bolzer. O ile do Hero musialem sie dluzej przekonywac, tak Lese Majesty uderzylo mnie od pierwszego odsluchu. Nie ma tu tego zbednego na pelniaku pierwiastka slodyczy. Jeden z najlepszych materialow w tym roku.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Wziął zachęciłjesusatan pisze:Warto czekac. Niby tylko pol godziny, ale roznosi wszystko w pizdu. Wokale sa jeszcze bardziej zroznicowane a muzycznie to czysty Bolzer. O ile do Hero musialem sie dluzej przekonywac, tak Lese Majesty uderzylo mnie od pierwszego odsluchu. Nie ma tu tego zbednego na pelniaku pierwiastka slodyczy. Jeden z najlepszych materialow w tym roku.
The withered bones of those who failed
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Ale bajzel w tym kawałku jest. Gwizdania już nie wytrzymałem :)
- trup
Dobry ten wałek chociaż ciut "zbyt" romantyczny. No i pojawia się gwizd. :-) Subtelnie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... jesty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ozob
- zahartowany metalizator
Plyte taka jak "Hero" nagrywa sie raz w zyciu. Nowy numer brzmi jak proba nawiazania, ale pytam sie po co?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
No kurde naprawdę pytasz dlaczego zespół na kolejnej płycie nawiązuje do swojej poprzedniej? :D No przecież to pytanie w stylu dlaczego smak chleba upieczony przez piekarza nawiążuje smakiem do chleba upieczonego poprzednio przez niego..? :Dozob pisze:Plyte taka jak "Hero" nagrywa sie raz w zyciu. Nowy numer brzmi jak proba nawiazania, ale pytam sie po co?
nawiązuję bo to doskonała płyta była. zresztą o czym mowa... skoro to tylko jeden wałek. a już brzmi inaczej (choć nawiązuje.. ;-) )
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- ozob
Sorry, ale te kalki nie zrobily poki co na mnie zadnego wrazenia.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Świetny kawałek. Nie rozumiem reklamacji.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
Dla Ozoba to chyba wszystkie zespoły powinny się rozwiązać po wydaniu płyty. :)
dobry kościół to kościół spalony