CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: CULTES DES GHOULES
To goblin z filmu Legenda zajebany z NWN. To wyobrażenie nijak się ma do klimatu na płycie. Powtórzę się - Holy Death worship.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Fajny jesteś
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
NihilSubSole pisze:Zaraz - czy ja dobrze rozumiem, że uważasz materiał KSM z Transfiguracji za słaby?maciek z klanu pisze:co ksm to po tym co zaprezentowali na splicie z iw to nie maja szans. jak dla mnie tron to cdg, bestial raids i mgla.
tak uważam materiał ze splitu, za jeden z najslabszych materialów KSM, szczegolnie przez mocno hujowo-wypolerowane brzmienie i dosc średnie kompozycje. kolo takiego ASOD, czy devotee to to nie stalo.. to calkowicie inny zespol moim zdaniem :)
co do ostatniego BR to koniecznie sprawdz !!!! zajebisty material !!! czołówka zeszlego roku !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maćku, pierdolisz nie było Cię tam!
Materiał KSM z Transfigurations jest najlepszym co KSM nagrało. Czy masz więcej niż tylko jedną trisomię?
Materiał KSM z Transfigurations jest najlepszym co KSM nagrało. Czy masz więcej niż tylko jedną trisomię?
all the monsters will break your heart
- COFFIN
Słucham już któryś raz i nie mam wątpliwości:
'Henbane' ---> 'Haxan'.
Dziękuję za uwagę.
'Henbane' ---> 'Haxan'.
Dziękuję za uwagę.
'Come the Blessed Madness'
- maciek z klanu
mam swój gust, nie podążam jak co niektórzy za stadem :Dnicram pisze:Maćku, pierdolisz nie było Cię tam!
-
bijcie się!
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Totalne zaskoczenie, jeśli chodzi o Twoją opinię w sprawie KSM. Poza tym, Mikołaj mówił chyba o debiucie MEDICO PESTE że chciałby, żeby tak właśnie brzmiała dwójka KRIEGSMASCHINE, zatem chyba możemy spodziewać się kontynuacji dość selektywnego brzmienia. A nóż widelec, oby Ci się spodobało. :)maciek z klanu pisze:tak uważam materiał ze splitu, za jeden z najslabszych materialów KSM, szczegolnie przez mocno hujowo-wypolerowane brzmienie i dosc średnie kompozycje. kolo takiego ASOD, czy devotee to to nie stalo.. to calkowicie inny zespol moim zdaniem :)
co do ostatniego BR to koniecznie sprawdz !!!! zajebisty material !!! czołówka zeszlego roku !!!
O BESTIAL RAIDS pisałem właśnie, że słyszałem (w sensie "Prime Evil Damnation") i pełna zgoda - album morduje bezwzględnie, doskonała rzecz. Problem jest taki, że się na nim zafiksowałem i pewnie nieprędko sprawdzę inne rzeczy, bo takie granie to mi robi zaje-kurwa-biście. Poza tym - ten bezczelny strzał w oblicze Jahwe miał miejsce chyba ciut wcześniej, niż w ubiegłym roku. :) Anyway, dziękuję za rekomendację. Darz bór koledze!
- Random Apex
Słucham sobie Henbane i mam ochotę nauczyć się całego zielnika na pamięć.
You've got nothing to lose but your lives.
- COFFIN
Miazga płyta, klimat rozpierdala. Nie miałem jakiś wielkich oczekiwań, a tu pełne zaskoczenie i bardzo mocny strzał.
- maciek z klanu
COFFIN pisze:Miazga płyta, klimat rozpierdala. Nie miałem jakiś wielkich oczekiwań, a tu pełne zaskoczenie i bardzo mocny strzał.
+199 tyle, że miałem oczekiwania ogromne :) i nie zawiedli mnie ;]
- COFFIN
Dla mnie tym bardziej ciekawa sprawa:) Fajne wiosła swoją drogą. Wokale zajebiste, momentami obłęd wręcz i w ogóle zajebista atmosfera. Zaraz znowu odpalam, tylko jakąś koze przyniosę;]
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
- Glene
Jak wpadnie jakas kaska to trzeba zamowic i sprawdzic na wlasne uszy na jakim poziomie ich drugi album, bo pierwszy plus epka robily mi dobrze.
- Sybir
Re: Odp: CULTES DES GHOULES
Leci właśnie dziewiczy odsłuch (swoiste The Impure Wedding :D) i to, co właśnie sączy się ze słuchawek, to jest niezła choroba. Trucizny, Panowie, piąta esencja. Posłuchamy dalej i więcej, i się okaże, czy rzeczywiście lepsze od Häxan.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bezdech
Trochę już całości posłuchałem, jeden raz pełnoprawny odsłuch przeprowadziłem, więc tak na luźno. Słabiej niż Haxan, bardziej profesjonalnie i mniej niestandardowo niż na poprzednich wywadawnictwach. Pojawiaja się patenty pierwsza klasa, ale i trochę zamulania na uszy upadło. Tendenscja spadkowa z Transylwańskich Spektrów utrzymana.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- rozkręca się
z taką tendencją spadkową to jeszcze z 5 albumów mogli by pociągnąć :)
-
- zaczyna szaleć
Bezdech pisze:Trochę już całości posłuchałem, jeden raz pełnoprawny odsłuch przeprowadziłem, więc tak na luźno. Słabiej niż Haxan, bardziej profesjonalnie i mniej niestandardowo niż na poprzednich wywadawnictwach. Pojawiaja się patenty pierwsza klasa, ale i trochę zamulania na uszy upadło. Tendenscja spadkowa z Transylwańskich Spektrów utrzymana.
tak, skończyli się na Kill 'em All