KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: KAT
Na chomikach już leży ;)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Już na 2 dni po premierze było w wypożyczalniach. A co do Chomika - prosto z samego źródełka ;)

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- vicek
Kup sobie płytę Ośle !
Myślę że tak powinno brzmieć hasło reklamujące płytę Kostrzewskiego.
Wprawdzie mało mnie obchodzi sposób prowadzenia biznesu przez Romana, ale jeśli on sam potwierdza moją teorię o swojej pazerności i chęci wydymania wszystkich wokół, to już jestem zainteresowany.
Pękam ze śmiechu widząc 61,50 zł za CD plus 20 zł za dostawę. Czyli 81,50 zł. Można powiedzieć - Kupujcie osły ile się tylko da. Po 2 lub 3 szt bo wam Roman z głodu umrze. :) Ale co mnie to obchodzi. W końcu mój FP to KAT Historia. No to tak trochę historycznie:
Na samym początku Roman wydymał resztę zespołu Kat i osobiście zarejestrował w Zaiksie płyty w podziale 60% wpływów dla siebie a reszta dla zespołu. I takim sposobem do dzisiaj Roman zarabia 600% więcej od kompozytorów płyt.
Jak Luczyk wywalił Kostrzewskiego z zespołu, to ten sam Kostrzewski ukradł Luczykowi nazwę i założył sobie kat&rk .
Później Kostrzewski przez 15 lat okradał zespół KAT przypisując swojemu kat&rk historię prawdziwego KATa. ( dowody widnieją na stronach kat&rk ).
Następnie oszustwo Kostrzewskiego to nagranie przez jego zespół kat&rk płyty Kata „666” i wmawianie wszystkim że ta płyta jest dziełem autorskim kat&rk.
W międzyczasie Kostrzewski wydał książkę w której nakłamał i zniekształcił historię Kata.
Później Kostrzewski zaczął produkować koszulki ze sfałszowaną okładką płyty Kata -Bastard, na których Romek zamienił logo autora płyty, czyli zespołu Kat, na logo swojego zespołu kat&rk.
Ostatnio Kostrzewski wydymał Lotha nagrywając po cichu nową płytę z innym perkusistą a kilka dni przed trasą koncertową wydymał Lotha ponownie i poinformował wszystkich o wypieprzeniu Lotha na zbity pysk.
I punkt 8, może najważniejszy:
Obecnie Kostrzewski dyma fanów wciskając im swoją płytę za 80 zł.
Nic mi do tego. Każdy może podać cenę jaką chce. Jeśli ktoś kupi to jego sprawa. Ale jeśli wcześniej słyszałem z ust Romcia że teraz wyda płytę przez swoją firmę, bez pośredników, żeby fani mieli tani produkt, to tak sobie myślę. Po co było to całe pierdolenie.
Po prostu liczy się KASA i to wszystko. Nie liczą się koledzy z zespołu, rodzina, wydawcy, fani.
Liczy się tylko KASA, a wy Osły kupujcie ile się da. A Roman będzie się śmiał z was do utraty tchu, oczywiście pomiędzy koncertami. Na koncertach Romcio wymyśli wam jakąś historyjkę - bo przecież CIEMNY LUD TO KUPI, TAK JAK KUPOWAŁ DOTYCHCZAS.
PS: Obecnie przyszedł czas że dostaję bardzo miłe maile i skriny.
Niektóre sobie kolekcjonuję, inne wam pokażę.
Otóż niejaki Hiro wytłumaczył fanom dlaczego cena płyty wynosi 61,50 zł.
Że zacytuję Hira:
„ Pytacie oburzeni dlaczego nowy Kat & Roman Kostrzewski kosztuje ponad 60 zeta…Otóż dlatego że za ten koszyk wyjebałem ponad 200!!! Dobranoc”.
Oj jaki miły skromny człowiek :)
Popatrzyłem w koszyk a tam jakieś piwa, butelka Whisky Ballantine’s i trochę jedzonka.
Teraz już rozumiem dlaczego za CD Kostrzewskiego trzeba zapłacić 80 zeta. Whisky Ballantine’s trochę kosztuje.
Ale nie rozumiem co w tej nazwie zespołu Romana robi napis Kat, bo z Kata u Kostrzewskiego nikt nie gra.
Pomyślałem i zrozumiałem. Gdyby nie było napisu KAT w nazwie kat&rk to płyta miała by wartość taką jak Alkatraz lub BCZ czyli 6.50 zł.
A na Whisky Ballantine’s trzeba zarobić.
Na szczęście dla niektórych płyta o której pisałem już sobie w necie hula za 0 zł.
Pozdrawiam
Myślę że tak powinno brzmieć hasło reklamujące płytę Kostrzewskiego.
Wprawdzie mało mnie obchodzi sposób prowadzenia biznesu przez Romana, ale jeśli on sam potwierdza moją teorię o swojej pazerności i chęci wydymania wszystkich wokół, to już jestem zainteresowany.
Pękam ze śmiechu widząc 61,50 zł za CD plus 20 zł za dostawę. Czyli 81,50 zł. Można powiedzieć - Kupujcie osły ile się tylko da. Po 2 lub 3 szt bo wam Roman z głodu umrze. :) Ale co mnie to obchodzi. W końcu mój FP to KAT Historia. No to tak trochę historycznie:
Na samym początku Roman wydymał resztę zespołu Kat i osobiście zarejestrował w Zaiksie płyty w podziale 60% wpływów dla siebie a reszta dla zespołu. I takim sposobem do dzisiaj Roman zarabia 600% więcej od kompozytorów płyt.
Jak Luczyk wywalił Kostrzewskiego z zespołu, to ten sam Kostrzewski ukradł Luczykowi nazwę i założył sobie kat&rk .
Później Kostrzewski przez 15 lat okradał zespół KAT przypisując swojemu kat&rk historię prawdziwego KATa. ( dowody widnieją na stronach kat&rk ).
Następnie oszustwo Kostrzewskiego to nagranie przez jego zespół kat&rk płyty Kata „666” i wmawianie wszystkim że ta płyta jest dziełem autorskim kat&rk.
W międzyczasie Kostrzewski wydał książkę w której nakłamał i zniekształcił historię Kata.
Później Kostrzewski zaczął produkować koszulki ze sfałszowaną okładką płyty Kata -Bastard, na których Romek zamienił logo autora płyty, czyli zespołu Kat, na logo swojego zespołu kat&rk.
Ostatnio Kostrzewski wydymał Lotha nagrywając po cichu nową płytę z innym perkusistą a kilka dni przed trasą koncertową wydymał Lotha ponownie i poinformował wszystkich o wypieprzeniu Lotha na zbity pysk.
I punkt 8, może najważniejszy:
Obecnie Kostrzewski dyma fanów wciskając im swoją płytę za 80 zł.
Nic mi do tego. Każdy może podać cenę jaką chce. Jeśli ktoś kupi to jego sprawa. Ale jeśli wcześniej słyszałem z ust Romcia że teraz wyda płytę przez swoją firmę, bez pośredników, żeby fani mieli tani produkt, to tak sobie myślę. Po co było to całe pierdolenie.
Po prostu liczy się KASA i to wszystko. Nie liczą się koledzy z zespołu, rodzina, wydawcy, fani.
Liczy się tylko KASA, a wy Osły kupujcie ile się da. A Roman będzie się śmiał z was do utraty tchu, oczywiście pomiędzy koncertami. Na koncertach Romcio wymyśli wam jakąś historyjkę - bo przecież CIEMNY LUD TO KUPI, TAK JAK KUPOWAŁ DOTYCHCZAS.
PS: Obecnie przyszedł czas że dostaję bardzo miłe maile i skriny.
Niektóre sobie kolekcjonuję, inne wam pokażę.
Otóż niejaki Hiro wytłumaczył fanom dlaczego cena płyty wynosi 61,50 zł.
Że zacytuję Hira:
„ Pytacie oburzeni dlaczego nowy Kat & Roman Kostrzewski kosztuje ponad 60 zeta…Otóż dlatego że za ten koszyk wyjebałem ponad 200!!! Dobranoc”.
Oj jaki miły skromny człowiek :)
Popatrzyłem w koszyk a tam jakieś piwa, butelka Whisky Ballantine’s i trochę jedzonka.
Teraz już rozumiem dlaczego za CD Kostrzewskiego trzeba zapłacić 80 zeta. Whisky Ballantine’s trochę kosztuje.
Ale nie rozumiem co w tej nazwie zespołu Romana robi napis Kat, bo z Kata u Kostrzewskiego nikt nie gra.
Pomyślałem i zrozumiałem. Gdyby nie było napisu KAT w nazwie kat&rk to płyta miała by wartość taką jak Alkatraz lub BCZ czyli 6.50 zł.
A na Whisky Ballantine’s trzeba zarobić.
Na szczęście dla niektórych płyta o której pisałem już sobie w necie hula za 0 zł.
Pozdrawiam
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Vicek a mógłbyś porównać ceny nowego doombringer i nowego ashesh? To może być ciekawe
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- WaszJudasz
Ja rozumiem, że z prąciem trzy nam metr można wiele, ale wciąż nie bardzo sobie imaginuję, jak można kogoś wydymać nagrywając w tym samym czasie plytę, i to w dodatku po cichu...vicek pisze: Ostatnio Kostrzewski wydymał Lotha nagrywając po cichu nową płytę z innym perkusistą
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Płyta wczoraj przyszła. Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem. Regularnie kupuję jakieś rarytasy z zagranicy za ponad 100 zł, to mojemu ulubionemu polskiemu artyście miałbym żałować? Jebać cenę. Płyta jest fantastyczna. Bardzo katowska. Hiro jako kompozytor stanął na wysokości zadania. Niektórzy majaczą coś o Bastardzie. Może klimat samej produkcji gdzieś tam dalekim echem się odbija, ale Popiór muzycznie nie ma nic wspólnego z tamtą płytą. Jest za to melancholia Róż Miłości. A najwięcej jest klimatu Biało-Czarnej. Tyle tylko, że Popiór jest bardziej zwarty, spójny, zarówno kompozycyjnie jak i produkcyjnie. Jest na pewno płytą lepszą. Roman pięknie ją także zaśpiewał. Bardzo spokojnie i zwiewnie. Jeżeli chodzi o piosenki to myślę, że będą same klasyki. Mnie najbardziej uwiodły Modłości. Przepiękny kawałek, zresztą podobnie jak tytułowy oraz Baba zakonna i Głowy w dół spuszczone. Każdy numer jest wielki. Miałbym tylko zastrzeżenia do Tarła, gdzie miejscami muzyka sobie i Roman sobie, za to jego zakończenie - znowu przepiękne. Ośle - znakomity tekst o sytuacji w Polsce. Już wiadomo czemu dobrozmianowcy nienawidzą Romana. :-) Nie przyczepiam się do produkcji, bo nie ma się do czego przyczepić. Jest bardzo czysto, ale ten materiał też jest czysty. Jak górski kryształ. Kupiłby nawet za 150 zł. Jak dla mnie miazga. Oczekiwałem, że będzie gorzej. Dużo gorzej. A jest pięknie.
all the monsters will break your heart
Posłuchałem numeru z jutubka i mi się podoba, więc jeszcze dzisiaj zakupię. Odżałuję te pięć zyla pakowaczowi.Niech se też chłopina zarobi. Co do zarobku muzyków. Wśród metalowych rycerzy pokutuje przekonanie, że muzyk ma grać dla idei i pasji. No cóż, mili metalowcy. Nie każdy mieszka całe życie z matką i żyje z renty nieżyjącej babki.
- ozob
Widze 535, ze co zespol to inna idei, pasji i... misji. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
Coś w tym jest, też to zauważyłem.ozob pisze:Widze 535, ze co zespol to inna idei, pasji i... misji. (:
Ale uwielbienie dla kata, chociaż mi nie pasuje, można zrozumieć. Roman tańczy trochę jak Snake, ma swój styl, ale idea podobna.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
535 pisze:Jakiś przykład? Czy tak tylko pierdolicie koledzy?
To, co odstawia Roman jest ok, to co ustawiają inni jest bardzo złe, nastawione tylko na zysk itp,
niezliczona ilość jest takich przykładów.
Szybko zapominasz, co piszesz.
Bierz neomag, magnez, zeń szeń,
graj w szachy przede wszystkim.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa co tu sie dzieje, wbijam w temat i czytam, ze za plyte trzeba zaplacic! No kurwa to jest skandal, przeciez kazdy kurwa wie, ze plyty powinny byc za darmo, a nawet dodawac piwerko dla ziomali. Nie dosc, ze chca pieniadze to jeszcze duzo, jebane chytrusy, zamiast wydac plyte w cenie browara! Metalowa brac slusznie jebie tego Mariana Kostrzewskiego za zdzierstwo, chce sobie jacht kupic za pieniadze, ktore sobie metalowcy odmowia na narkotyki i alkohol.
woodpecker from space
- Medard
Chyba w każdym temacie byłby taki cytat zaczynając od Metalliki po Behemoth czy Batushkie. Oprócz ulubionych zespołów oczywiście.535 pisze:Konkrety cytaty bo coś mi kłamiesz.
Nie mam być za, ani przeciw. Kaxd sobie myślę, co tam chce. Chodzi tylko o konsekwentne trzymanie się jednej linii wypowiedzi.
Ostatnio zmieniony 08-03-2019, 17:37 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Medard
Irek Loth udostępnia za darmo na swoim chomiku, taką postawę pro publico bono to ja rozumiem.Triceratops pisze:Kurwa co tu sie dzieje, wbijam w temat i czytam, ze za plyte trzeba zaplacic! No kurwa to jest skandal, przeciez kazdy kurwa wie, ze plyty powinny byc za darmo, a nawet dodawac piwerko dla ziomali. Nie dosc, ze chca pieniadze to jeszcze duzo, jebane chytrusy, zamiast wydac plyte w cenie browara! Metalowa brac slusznie jebie tego Mariana Kostrzewskiego za zdzierstwo, chce sobie jacht kupic za pieniadze, ktore sobie metalowcy odmowia na narkotyki i alkohol.
Pójdę na koncert Kata, gdy będzie grać u mnie na wiosce za darmo
Die Welt ist meine Vorstellung.
Tylko widzisz kolego w żadnym z wymienionych przykładów nie negowałem kwestii zarobków, bo zasadniczo jestem zwolennikiem płacenia za wszystko a szczególnie za pracę. Także proszę nie pierdol. Wyjątkiem są tu złodzieje z LN.Medard pisze:Chyba w każdym temacie byłby taki cytat zaczynając od Metalliki po Behemoth czy Batushkie. Oprócz ulubionych zespołów oczywiście.535 pisze:Konkrety cytaty bo coś mi kłamiesz.
Nie mam być za, ani przeciw. Kaxd sobie myślę, co tam chce. Chodzi tylko o konsekwentne trzymanie się jednej linii wypowiedzi.