W saturnach i innych media marktach są po 69 zł wzwyż, więc nie narzekaj.Alsvartr pisze:6 dych, no chyba ich pojebało.
DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DEATH
A mi by się marzyła winylowa reedycja najlepszego albumu DEATH czyli Scream Bloody Gore np. przez DoomentiaRecords (debiut MASTER!!!) albo przez NWN! (demówki AUTOPSY!!!)... bez żadnych tam bonusów i innego gówna... i kasa nie miałaby wtedy znaczenia... ale to tylko takie tam marzenie:-)
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Przyznaję, że te wrzuty na Castora są już męczące. Internetowe dzieci neostrady, "tato, kupa!"beastov23 pisze:nie wkurwiajcie bobra, no jasna cholera!
Sam głównie chodzę po sklepach i tam robię zakupy: TYLKO NOWE CD. A jeśli nie zafoliowane, to od razu widzisz co bierzesz. Na alledrogo szukam wydań, których nie kupię już w MM, Saturnie, Empiku, czy innym Trafficu - bo używki są nie dla mnie (rysy, paluchy, rozjebane pudełka) a dobrą cenę z neta zjadają i tak koszty wysyłki.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
A propos reaktywacji Death:Herezjarcha pisze:Reaktywacja? Czemu nie?
Kam Lee, Rick Rozz, James Murphy, Steve Digiorgio, Chris Reifert - i zachwycalibyście się tak samo jak nowym Mayhem.
Sick Drummer Magazine and Perseverance Holdings Ltd. have announced the Death To All Tour 2012 in benefit of Sweet Relief.
This tour will kick off in San Francisco, CA and work its way to Orlando, FL - stopping in Los Angeles, Chicago and New York along the way.
The drums will be handled by Gene Hoglan (Individual Thought Patterns/Symbolic) and Sean Reinert (Human). On bass will be Steve DiGiorgio (Human/Individual Thought Patterns) and Scott Clendenin (The Sound of Perseverance). Guitar duties will be shared by Paul Masvidal (Human), Shannon Hamm (The Sound of Perseverance) and Bobby Koelble (Symbolic).
Miało to miejsce za Wielką Wodą w czerwcu br.
Szkoda, że nic więcej się z tego nie urodziło.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Mol
-
- mistrz forumowej ceremonii
Myślałem, że siostrzeniec po anglicku to "nephew", a nie "newphew". Być może chodzi o jakiegoś nowego siostrzeńca. Poza tym dlaczego sick drummer skoro to wokalista był chory, a z tego co wiem wszyscy perkusiści Death mają się dobrze.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Własnie, tylko ciekawostka. Każdą płytę tworzyli inni muzycy ( No dobra, kilku się powtórzyło, ale to odosobnione przypadki), więc set lista zostawiłaby chyba wiele do życzenia. Skoro nie ma w zespole postaci numer jeden, która spajałaby to wszystko, to jakoś nie do końca jest to udany pomysł. Niech Chuck i jego zespół spoczywają w pokoju. A jak komuś przyjdzie ochota posłuchać Death, to niech sięgnie po ich płyty na półce.
-
- mistrz forumowej ceremonii
A tak przypomniało mi się, że Shannon Hamm, Richard Christy i Steve Clandenin (skład z TSOP) mieli cos nagrać razem, tylko szukali wokalisty, który potrafi i ryczeć i spiewać. Ucichło to czy coś mi umknęło?
- Mol
moim zdaniem calkiem sie tu udalo Kanadyjczykom z SymbolicNasum pisze:Własnie, tylko ciekawostka. Każdą płytę tworzyli inni muzycy ( No dobra, kilku się powtórzyło, ale to odosobnione przypadki), więc set lista zostawiłaby chyba wiele do życzenia. Skoro nie ma w zespole postaci numer jeden, która spajałaby to wszystko, to jakoś nie do końca jest to udany pomysł. Niech Chuck i jego zespół spoczywają w pokoju. A jak komuś przyjdzie ochota posłuchać Death, to niech sięgnie po ich płyty na półce.