MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535

Re: MORBID ANGEL

13-05-2018, 17:03

wolff pisze:
535 pisze:
wolff pisze:O kurwa, wąsaty grubas znowu się napierdolił i pisze bzdury (dlczego mnie to nie dziwi).
Dyskusja traktuje o ostatnich płytach MA iDC a nie o tym, że kiedyś był taki fajny band z florydy który nagrał choćby Altars of Madness a po latach działalności skończył jako marna kapelka dla wąsatych, wiecznie najebanych grubasów czego dowodem są choćby ich trzy ostatnie pierdy.

Nie pojmuję, dlaczego usiłujesz mi dopierdolić? Nie ma na tym forum drugiej takiej osoby, która przez tyle lat obraża drugiego człowieka. Dodatkowo kompletnie go nie znając. Opanuj się chłopie, bo przekraczasz granice śmieszności.
Sam opisujesz co jakiś czas swoje ułomności więc o co tym razem ból zada? Zainwestuj w psychologa, może jeszcze nie jest zbyt późno. Swoją drogą, jeśli jesteś po czterdziestce to tym bardziej wypada współczuć.
Kurcze, naprawdę przedziwny z ciebie człowiek. Na setkę ostatnich twoich wypowiedzi, trzy czwarte poświęcone są mojej niezwykle skromnej osobie. Czym zasłużyłem na taką czułość? Ty, a może ciebie trzeba po prostu przytulić? Nie brakuje ci przypadkiem rodzinnego ciepła?
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-05-2018, 17:08

535 pisze:
byrgh pisze:Jaki piękny się znowu gnój zrobił z kolejnego tematu :)))
No ale sam powiedz. Fajnie się wkurwiają. Ja tu widzę całą kolejkę klientów gabinetu psychoterapeutycznego. Mógłbym nawet zaryzykować stwierdzenie, że mam w tym interes.
bardzo fajnie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

13-05-2018, 17:21

535 pisze:
Kurcze, naprawdę przedziwny z ciebie człowiek. Na setkę ostatnich twoich wypowiedzi, trzy czwarte poświęcone są mojej niezwykle skromnej osobie. Czym zasłużyłem na taką czułość? Ty, a może ciebie trzeba po prostu przytulić? Nie brakuje ci przypadkiem rodzinnego ciepła?
Ja pierdole odstaw te sikacze inaczej zupełnie przeistoczysz się w warzywo. Niesłychane co nałóg potrafi zrobić z człowiekiem, skrajny upadek i upodlenie. Wyjdź do ludzi bo zupełnie zdziwaczejesz.
Dziwne, że jeszcze nie wkleiłeś niczego z YT, ciekawe czy znowu będzie ci wstyd?
Jebać żuli.
535

13-05-2018, 17:33

wolff pisze:
535 pisze:
Ja pierdole odstaw te sikacze inaczej zupełnie przeistoczysz się w warzywo. Niesłychane co nałóg potrafi zrobić z człowiekiem, skrajny upadek i upodlenie. Wyjdź do ludzi bo zupełnie zdziwaczejesz.
Dziwne, że jeszcze nie wkleiłeś niczego z YT, ciekawe czy znowu będzie ci wstyd?

O co właściwie chodzi z tym yt? Jaki masz problem? Przecież możesz wyłączyć moje wypociny i zachować zdrowie oraz humor. Po co czytasz to co sobie tutaj wstukuję? W jakim celu mi odpisujesz? Kompletnie nie pojmuję jak inteligentny, majętny i wysportowany mężczyzna może tracić tyle czasu na korespondencję ze sfrustrowanym zjebem na forum dla przegranych brudasów? Czujesz jak to słabo wygląda? Obrzucasz mnie łajnem od lat, czerpiesz z tego jakąś przyjemność?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-05-2018, 17:35

@Lucek" cytat: "... bendą ... "

bendą albo nie bendą.

no a teraz:

[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 13-05-2018, 17:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

13-05-2018, 17:36

535 pisze:
O co właściwie chodzi z tym yt? Jaki masz problem? Przecież możesz wyłączyć moje wypociny i zachować zdrowie oraz humor. Po co czytasz to co sobie tutaj wstukuję? W jakim celu mi odpisujesz? Kompletnie nie pojmuję jak inteligentny, majętny i wysportowany mężczyzna może tracić tyle czasu na korespondencję ze sfrustrowanym zjebem na forum dla przegranych brudasów? Czujesz jak to słabo wygląda? Obrzucasz mnie łajnem od lat, czerpiesz z tego jakąś przyjemność?
Ojej znowu płacz nad swych czerstwym losem, nic nowego w sumie. Jakie to żałosne i pomyśleć, że jesteś po czterdziestce.
Szkoda czasu na chorego kompleksa, upadek zupełny, bez odbioru.
Jebać żuli.
535

13-05-2018, 17:45

wolff pisze:
535 pisze:
Ojej znowu płacz nad swych czerstwym losem, nic nowego w sumie. Jakie to żałosne i pomyśleć, że jesteś po czterdziestce.
Szkoda czasu na chorego kompleksa, upadek zupełny, bez odbioru.

No widzisz wilku. Wyobraź sobie, że nie wszyscy są umięśnieni, wysportowani, bogaci i przystojni. Nie wszyscy mają powodzenie u dziewcząt i chłopaków. Nie wszyscy są tacy jak ty. Natomiast nie jest to żaden powód do tego, by namiętnie, bezinteresownie i co gorsza przez kilka lat srać im po głowie, uprzykrzając i tak chujowy już żywot. Bardzo nieładnie postępujesz.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

13-05-2018, 17:53

Ascetic pisze:@Lucek" cytat: "... bendą ... "

bendą albo nie bendą.

no a teraz:

[youtube][/youtube]
he he tak to jest ze jak sie nie ma argumentów to sie literówek czepia, sam zdaje sie zwracałeś na to uwage kiedyś, tak więc piękny strzał w stope :)
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

13-05-2018, 18:31

Tak teraz to widze. MA i chuj z reszta. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
est
mistrz forumowej ceremonii

13-05-2018, 20:51

Na sportowo wyglądałoby to tak: 7:3 przed doliczonym czasem.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

13-05-2018, 21:32

Och...widzę ze kilku smutnych pizdantów nadal nie może pogodzić się z tym ze MA które wydaje co najwyżej poprawną jak na swoje standardy płytę (nie licząc przedostatniej) ustawia w szeregu wszystkie ich "odkrycia" okrzyknięte nowymi bogami DM. Oczywiście nic mi do tego że kogoś podnieca kolejna 10 woda po kisielu Incantation okrzyknięta jako nowe rozdanie ale teksty tych jegomościów o klapkach i wąsach są co najmniej nie na miejscu.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

13-05-2018, 21:41

Wszyscy tu bredzą o swym podeszłym wieku... A to kurwa jest poziom przedszkola dla dzieci z rozerwanym odbytem po wizycie w sypialni Trynkiewicza. Żenada.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

13-05-2018, 21:58

I niech ta subtelna analogia będzie puentą do tych smutnych utyskiwań ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
535

13-05-2018, 22:02

Najlepiej weźcie się kurwa wszyscy powieście. Smutasy.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

13-05-2018, 22:44

Rumburak pisze:Och...widzę ze kilku smutnych pizdantów nadal nie może pogodzić się z tym ze MA które wydaje co najwyżej poprawną jak na swoje standardy płytę (nie licząc przedostatniej) ustawia w szeregu wszystkie ich "odkrycia" okrzyknięte nowymi bogami DM. Oczywiście nic mi do tego że kogoś podnieca kolejna 10 woda po kisielu Incantation okrzyknięta jako nowe rozdanie ale teksty tych jegomościów o klapkach i wąsach są co najmniej nie na miejscu.
cześć Plastek
Heretyk

14-05-2018, 09:00

straszne co się porobiło z tym forum. ostatnie kilka stron w tym akurat temacie, który sobie na to z pewnością nie zasłużył, najdobitniej o tym świadczy. smutne
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

14-05-2018, 09:38

W dodatku nie dowiedzieliśmy się, czy lepsze jest nowe DC, czy nowe MA.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Heretyk

14-05-2018, 09:43

ale ciśnienie niektórym to się chyba mocno podniosło. przy takich kurwa błahostkach
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

14-05-2018, 10:52

Headcrab pisze:W dodatku nie dowiedzieliśmy się, czy lepsze jest nowe DC, czy nowe MA.
A przecież wystarczy posłuchać muzyki, zamiast sugerować się opiniami ziutków z internetów.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

14-05-2018, 14:59

Słuchałem jednego i drugiego. Z bólem serca postawię na Dead Congregation. Nowy album Morbidów niestety idealny nie jest. Wciąż jestem ciekaw wyroku forum.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ