FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
ja mam tak tylko z 23
Ja piję głównie Żywiec, więc z tego co widzę , w stosownym temacie, nie jestem partnerem do dyskusji.koreaniec pisze:nie napisałem, że go niepozytywnie oceniam, tylko nie kumam czasem do czego pije, hehe
Przesuń twarz na avatarze lekko w lewo, wiesz gdzie jest lewo? Tak. W lewo. TAM znajdziesz odpowiedź.Maleficio pisze:Sam nie wie on sam.
Czego Miśku tu nie rozumiesz? Dawaj na pm wytłumaczę, kompromitacji żadnej nie będzie. Nikomu nie powiem, nie mam Hofman na nazwisko...koreaniec pisze:Czy tylko ja mam tak, że prawie nigdy nie wiem o co mu chodzi?535 pisze:Wiele już powiedziano na temat tego zespołu i chyba będę musiał sprawdzić, co też oni grają. Przedtem jednak warto poruszyć kwestię nazwy i jej genezy. Poniższe zdjęcie wiele wyjaśnia. Właściwie wyjaśnia wszystko.
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Masz rację, masz problem. Do Wiślaka badziej pasowałoby 25TAB :)koreaniec pisze:ilekroć zobaczę kątem oka w otoczeniu zbitkę 535, czy to w numerze rejestracji samochodu, adresie itp to łączę to z użytkownikiem masterfula. Ma ktoś tak?
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
No i Rózia.
Dzięki Rózi zainteresowałem się CYCAMI!!!
Dzięki Rózi zainteresowałem się CYCAMI!!!
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Całkiem spoko ten nowy album, ale bez jakiejś rewelacji czyli podobnie jak w wypadku ich wcześniejszych dokonań. Ostatni numer faktycznie najlepszy - fajny, wykręcony klimat ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
głusi jesteście, bo ten krążek jest zupełnie inny niż poprzednie. i lepszy.
-
- postuje jak opętany!
Może to zabrzmi dziwnie, może to ma związek z tytułem, ale ta płyta ma zajebisty ludowy klimat. Może ktoś stwierdzić, że jest pszeniczno buraczana, może i jest, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chłopaki z LTWB zrobili dobrą robotę, jak dla mnie najlepsza płyta Furia.
- twoja_stara_trotzky
ona jest ludyczna, ale bez grama cepelli