No, a na Ebay kurwa tylko niemiecka wersja;/Riven pisze:watpie prawde mowiac. mysle, ze w Polsce sa dwa egzemplarze, i ja swojego nie sprzedam :)
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
PureHate
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
Maria Konopnicka
ja swojego też nie, więc pozamiatane :)))Riven pisze:watpie prawde mowiac. mysle, ze w Polsce sa dwa egzemplarze, i ja swojego nie sprzedam :)
Jak ten czas niemiłosiernie zapierdala - powiedziałbym, że mogłby minąć ze 4 lata...Riven pisze:Dzis mija 7 lat od smierci Piggy'ego, btw.
-
PureHate
Trzeba będzie kupić szwabską edycje trudno :).
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Po co szwabską, przecież można wziąć stąd: http://shop.voivodbook.com/. Nawet jeśli wyjdzie drożej, lepsze to niż czytać po niemiecku;)
- Riven
- Kontakt:
Ano tekstu jest bardzo dużo (tak pół na pół z ilustracjami), więc jeśli nie znasz niemieckiego to faktycznie byłaby spora strata. z 535 bralismy właśnie z tej strony. Trochę to wszystko trwało, ale w końcu dotarły. Razem z wysyłka było coś ponad 200zl
Jest jeszcze jakaś strona oficjalnego fanklubu, tam też można kupić z tego co pamiętam.
Jest jeszcze jakaś strona oficjalnego fanklubu, tam też można kupić z tego co pamiętam.
this is a land of wolves now
-
Maria Konopnicka
chyba, że nie zna też angielskiego - wtedy śmiało można brać niemiecką wersję - straty nie będzie :)))Riven pisze:Ano tekstu jest bardzo dużo (tak pół na pół z ilustracjami), więc jeśli nie znasz niemieckiego to faktycznie byłaby spora strata.
-
PureHate
Fajnie było by mieć po angielsku niestety nie posiadam paypala więc musze szukać innnej opcji.
-
Death in another way
VOIVOD wogóle nagrywa lub szykuje się do nagrania zupełnie nowego albumu po "Infinity"!?:-)))
ps. mi marzyłby się odjazd w stylu "The Outer Limits", ale w inną stronę i maksymalnie odjechany w kosmos!!!:-)))
ps. mi marzyłby się odjazd w stylu "The Outer Limits", ale w inną stronę i maksymalnie odjechany w kosmos!!!:-)))
- Riven
- Kontakt:
Z tego co pamietam to plyta jest juz nagrana, ostatni news jaki slyszalem mowil jesli sie nie myle o masteringu. Nie wiem dlaczego jeszcze nie wyszla... opierdalaja sie chlopaki ;). Wnioskujac po jedynym jak dotad granym na zywo nowym kawalku bedzie powrot do czasow Dimension Hatross i Nothingface.
PureHate > ale przeciez teraz za pomoca paypal mozna placic bez problemu jak tylko masz karte platnicza. podajesz numer karty i pobiera Ci kase z konta. bezproblemowe i szybkie. kiedys bylo inaczej, trzbea bylo jakas kase tam przelewac etc. Teraz chyba nawet nie trzeba sie rejestrowac na stale.
edit: a nie, jeszcze chyba byl jeden numer grany.
PureHate > ale przeciez teraz za pomoca paypal mozna placic bez problemu jak tylko masz karte platnicza. podajesz numer karty i pobiera Ci kase z konta. bezproblemowe i szybkie. kiedys bylo inaczej, trzbea bylo jakas kase tam przelewac etc. Teraz chyba nawet nie trzeba sie rejestrowac na stale.
- nicram
Jak się nie zarejestrujesz to Twoja transakcja nie jest chroniona. PureHate wejdź na stronę paypal i załóż sobie konto. To dziecinnie proste, a wygoda jest jak Diabli. Kupujesz co tylko chcesz z całego Świata.Riven pisze:
all the monsters will break your heart
-
Death in another way
To bdb wiadomość, a płytę Dimension Hatross uważam za najlepszą obok The Outer Limits i kwintesencję Ich stylu!:-)Riven pisze:Z tego co pamietam to plyta jest juz nagrana, ostatni news jaki slyszalem mowil jesli sie nie myle o masteringu. Nie wiem dlaczego jeszcze nie wyszla... opierdalaja sie chlopaki ;). Wnioskujac po jedynym jak dotad granym na zywo nowym kawalku bedzie powrot do czasow Dimension Hatross i Nothingface.
-
Death in another way
ZAJEBISTE WYDANIE-TEŻ MUSZĘ JE MIEĆ!!!:-)))PureHate pisze:U nas to można gdzieś kupić ?Riven pisze:patrzajcie co mam, pozerzy:
nie spodziewalem sie ze taki duzy format i gruba okladka, elegancja
535, ogromne dzieki za pomoc w kupnie! browar stawiam
ps. nikt z Was z kolei nie ma winylowej wersji The Outer Limits-kasetową poniekąd też mam-oczywiście wiadomo w jakich wydaniech!!!:-)))
- Riven
- Kontakt:
2 nowe numery :
TARGET EARTH:
KALEIDOS:
refren w Kaleidos jest totalnie zajebisty
TARGET EARTH:
KALEIDOS:
-
Death in another way
Zajebiście-jutro je sobie na spokojnie przesłucham i ocenię-dziś już niestety nie da rady, a w domu na szczęście nie mam
dostępu do internetu, tylko do fb przez komórkę!!!:-)))
dostępu do internetu, tylko do fb przez komórkę!!!:-)))
- nicram
Ojapierdolę. Jaka piękna galaktyka zajebistości! Niech no już wydają ten album, żeby spokojnie móc go postawić na pierwszym miejscu w 2012 roku!Riven pisze:2 nowe numery :
TARGET EARTH:
KALEIDOS:
all the monsters will break your heart
- Lecter
- świeżak
Właśnie przesłuchałem Warriors of Ice. Całkiem zgrabne odtworzenie swoich kawałków, czuć moc i smród przetłuszczonych włosów.
-
Panopticon
- w mackach Zła
Zamawia ktoś stąd może ?Gotharus pisze:Po co szwabską, przecież można wziąć stąd: http://shop.voivodbook.com/. Nawet jeśli wyjdzie drożej, lepsze to niż czytać po niemiecku;)
Książka kosztuje 49$, ale przesyłka to +32$.
Przy 2 sztukach 37$, 3 to 42$.
-
PureHate
Ja bym zamówił.Panopticon pisze:Zamawia ktoś stąd może ?Gotharus pisze:Po co szwabską, przecież można wziąć stąd: http://shop.voivodbook.com/. Nawet jeśli wyjdzie drożej, lepsze to niż czytać po niemiecku;)
-
Death in another way
Ja się piszę-mało tego namówię jeszcze Tomka Godlewskiego-perkusistę Exorcista-jutro dam znać!:-)PureHate pisze:Ja bym zamówił.Panopticon pisze:Zamawia ktoś stąd może ?Gotharus pisze:Po co szwabską, przecież można wziąć stąd: http://shop.voivodbook.com/. Nawet jeśli wyjdzie drożej, lepsze to niż czytać po niemiecku;)