Akurat TH było dobre kiedy grało bardziej punkowo - heavy metalowo, te thrashowe materiały to faktycznie nuda.Drone pisze:Jeśli chodzi o nową falę thrashu, to nie ma o czym w ogóle mówić. Nie ma ani jednego, powtarzam, ani jednego zespołu, który można za cokolwiek wyróżnić. Tylko niech nikt nie pisze o TOXIC HOLOCAUST, bo to jest właśnie idealny przykład, jak bezpłciowa jest ta cała nowa fala.
EXODUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: EXODUS
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Cro-Mags o wiele bardziej zanurzone w HC, a na takim Near Death Experience brzmią niemal jak AiC. Power Trip to jednak slejerowe bękarty.Thetoxicavenger pisze:power trip to mogłoby być dobre jakby nie istniało cro mags , a tak to kolejny klon z wymuszonym brzmienie retro
-
- rozkręca się
Ktoś słuchał ? Bo ja jestem w trakcie i wyszła im luzacka płyta fajnie się słucha ale nie ma spustów jak na tempo.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Jeszcze nie i - mówiąc szczerze - nie spieszy mi się. Poczekam, aż się pojawi na Spotify.Thetoxicavenger pisze:Ktoś słuchał ? Bo ja jestem w trakcie i wyszła im luzacka płyta fajnie się słucha ale nie ma spustów jak na tempo.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry album, w klasycznym stylu Exo i znacznie powyżej średniej wg jakiej obecnie nagrywają stare zespoły thrashowe tyle że:Thetoxicavenger pisze:Ktoś słuchał ? Bo ja jestem w trakcie i wyszła im luzacka płyta fajnie się słucha ale nie ma spustów jak na tempo.
- czasami czuć że coś jest nie tak z wokalami, takie piskliwe czasami się robią jakby Zołza śpiewał z jajkami w imadle
- jest parę melodyjnych wtrętów zupełnie z dupy, na szczeście mało
- za długa, pod koniec przynudza
- trochę brakuje zróżnicowania ('Tempo...' miało np. 'Throwing Down')
Żeby Slayer nagrał chociaż w połowie tak dobry album...
Yare Yare Daze
-
nie mogę znieść tych kurewskich,skrzekliwych,komicznych wokali.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
- Gunman
Czyli co? Nie kupować?
- Lobas
- zaczyna szaleć
Czy któraś płyta po Bonded by Blood jest warta przesłuchania? Generalnie jestem fanem thrashu, ale tego zespołu nigdy nie kupowałem. Debiutu od czasu do czasu posłucham natomiast pozostałe krążki strasznie mnie nudzą.
Chelsea Bus Company
- hcpig
Jak masz wszystko do TotD włącznie to kup se.Gunman pisze:Czyli co? Nie kupować?
Yare Yare Daze
-
jak nie masz alergii na te piski I skrzeki to kup bo muzycznie jest bdb. Dla mnie to bariera nie do przeskoczenia,psuje mi całą radość obcowania z tym krążkiem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Lobas pisze:Czy któraś płyta po Bonded by Blood jest warta przesłuchania?
Dobra, który to?Lobas pisze:Debiutu od czasu do czasu posłucham natomiast pozostałe krążki strasznie mnie nudzą.
Yare Yare Daze
- Triceratops
No niestety, kurwa sluchac sie nie da przez tego skeczacego pajaca. Szkoda, Dukes by rozjebal,[V] pisze:nie mogę znieść tych kurewskich,skrzekliwych,komicznych wokali.
woodpecker from space
-
- rozkręca się
Mi to obojętne kto by z tych 2 śpiewa , duksa też jechali ile wlezie ze wkurwia i nie pasuje :)
- hcpig
-
- postuje jak opętany!
Exodus miało samych bdb wokalistów.hcpig pisze:Zetro>>>(...)>>>Baloff>>>Dukes
Zetro>>Baloff>Dukes
- Żułek
jakoś na razie cieżko wchodzi ten album
gdyby zrobili z tego epke, pierwsze 5 kawałków byłoby lepiej ;)
troche za długo (znowu), pod koniec za nudno i chyba jednak troche za melodyjnie
zobaczymy jak bedzie po kilkunastu przesłuchaniach
gdyby zrobili z tego epke, pierwsze 5 kawałków byłoby lepiej ;)
troche za długo (znowu), pod koniec za nudno i chyba jednak troche za melodyjnie
zobaczymy jak bedzie po kilkunastu przesłuchaniach
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kraft
Jest to kolejne negatywne zaskoczenie. Zupełnie inny Zetro niż na Tempo. W tym swoim Hatriot już przeginał, a tu już w ogóle, jakby się chciał z młodzikami z nowej fali ścigać kto się więcej helu nawdychał.[V] pisze:nie mogę znieść tych kurewskich,skrzekliwych,komicznych wokali.