LULU - LULU [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LULU - LULU [2011]

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
To nie jest żadna prowokacja. Tak uważam i tyle.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- twoja_stara_trotzky
który to?
-
mental...triceps znaczy sie,kto inny:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
- zahartowany metalizator
[V] pisze:który to?
ale o co biega?? ktos sie podszywa?? ;)[V] pisze:mental...triceps znaczy sie,kto inny:)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Drone
Wychodzi wasza pokrętna natura: podejrzewać, knuć, obgadywać i jeszcze przyklejać swój mentalny bajzel innym. W głowach wam się nie mieści, że można pisać tutaj szczerze. Nie lękajcie się, prawda was wyzwoli :)
- Adrian696
ziew
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Skaut
A teraz z ręką na sercu. Znalazłaby się w pierwszej dziesiątce płyt po 2000 roku?Drone pisze:Wychodzi wasza pokrętna natura: podejrzewać, knuć, obgadywać i jeszcze przyklejać swój mentalny bajzel innym. W głowach wam się nie mieści, że można pisać tutaj szczerze. Nie lękajcie się, prawda was wyzwoli :)
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
Albo chociaż w setce ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
Po 2000 roku to samo DsO wydało 10 płyt lepszych niż LooLoo.
Give birth to something dead
Jestem tak podniecony . Myślę, że ktoś wciśnie mi ten long, na Rondzie Matecznego, przez uchyloną szybę wraz z garścią ulotek.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Powinni to nagrać pod inną nazwą, ale gorzej by się sprzedało. Tak to zniżają strasznie, już są na tym poziomie co kadra pzpn-u.
No nie przesadziłeś.Doktor obraził,a przecież to doskonała bluesowa płyta z MOCNYMI wreszciew wokalami. Ja się nawet mogę przychylić...
e
wielki pancerny muł , w tle, sami rozumiecie ten napór...
e
wielki pancerny muł , w tle, sami rozumiecie ten napór...
- Drone
Zastanawiam się, czy jest to materiał na miarę "And Justice For All" czy jednak lepszy... Choćby za dwa utwory, tj. "Frustration" i "Junior Dad", w tej chwili stawiam LULU nieco wyżej, niesie bardziej dojrzałą emocję. Zresztą to nie jest płyta dla dorobkiewiczów, dla chłopców wchodzących w życie i mających nadzieję na lepszą pensję pojutrze. To płyta dla ludzi, którzy osiągnęli już wszystko, co można i co warto wśród rzeczy tego świata, i zastanawiają się teraz nad istotą wszechrzeczy przejawiającą się w rzeczach powszechnie uznawanych za małe i nieistotne. Stąd minimalizm tej płyty, stąd też eleganckie zachwyty ludzi obytych, stąd śmiech w ustach wewnętrznie przerażonych mas.
Klasyfikuję tę płytę bardzo wysoko wśród zeszłorocznych wydawnictw, prawdopodobnie na podium, może nawet na najwyższym stopniu. Czas pokaże miejsce tej płyty w panteonie wielkich. Historia już oceniła, na wyrost, niesłusznie, bezrozumnie, ale ona zmienia zdanie pod wpływem czasu.
Klasyfikuję tę płytę bardzo wysoko wśród zeszłorocznych wydawnictw, prawdopodobnie na podium, może nawet na najwyższym stopniu. Czas pokaże miejsce tej płyty w panteonie wielkich. Historia już oceniła, na wyrost, niesłusznie, bezrozumnie, ale ona zmienia zdanie pod wpływem czasu.
- Adrian696
Drone pisze:...

- twoja_stara_trotzky
czapka z głowy przed piękną imitacją stylu dronicznego.
- Adrian696
Jak kiedys podałem na forum inicjały Drona, to dostał spazmów i żądał od adminów usuniecia mojego posta - teraz dwa razy uzyłem jego prawdziwego nazwiska a kolo odpowiadajac na mojego posta nawet nie zwrócił na to uwagi ;) albo zapomniał jak sie nazywa, albo nie ma pojecia :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czasami trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc, bo mozna byc autentyczniejszym od samego drona ;) Np nie warto za badzo eksponowac kompleksow wynikajacych ze statusu spolecznego i mieszkania na wsi ;)twoja_stara_trotzky pisze:czapka z głowy przed piękną imitacją stylu dronicznego.
woodpecker from space