Dobre gówno. Chyba są na fali wznoszącej po naprawdę dobrej ostatniej płycie.Mort pisze:brzmi jak Hate Eternal
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/3071" onclick="window.open(this.href);return false;
HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: HATE ETERNAL
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że ten zespół cieszy się na tym forum coraz większą atencją, choć pamiętam, że jak robiłem spusty nad ostatnią płytą to naczelny kleryk oraz wokalista Infernal War mieli bardzo odmienne zdania w tej kwestii...ciekawe.
Nowy utwór bdb.
Nowy utwór bdb.
all the monsters will break your heart
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tych dwóch abderytów już nie ma to i rozwiązały się języki. Nikt przecież nie wyskoczy z przeciwnym zdaniem do szacownych forumowych, jeszcze do niedawna VIPów. No bo jakże to tak? Zgoda musi być, koledzy muszą lubić, własne zdanie należy spłukać w kiblu za cenę akceptacji kolegów z forum.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Czego, za duży napierdol, miętkie fiutki nie ogarną
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
HATE ETERNAL nie nagrał słabego materiału. Koniec, kropka.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Ja tam nigdy nie kryłem się z sympatią do tej ekipy, broniłem i nadal bede bronił brzmienia na wiadomym albumie, a to, że zespół na tym forum cieszy się w tej chwili większą atencją, to odbierz jako plon zasianego ziarna. W końcu ludzie się przemogą, i jeśli lubią naprawdę dobrą i wykonaną na wysokim poziomie muzykę, to sięgną po ich albumy. Resztę załatwi sama muzyka, która potrafi się obronić. Może zbliżająca sie premiera będzie dla co poniektórych dobra okazją by zapoznać się z tym zespołem.nicram pisze:Widzę, że ten zespół cieszy się na tym forum coraz większą atencją, choć pamiętam, że jak robiłem spusty nad ostatnią płytą to naczelny kleryk oraz wokalista Infernal War mieli bardzo odmienne zdania w tej kwestii...ciekawe.
Nowy utwór bdb.
- Re-animator
- rozkręca się
Zawsze omijałem ich szerokim łukiem. Ten nowy wałek utwierdza mnie tylko w słuszności tej praktyki:)
DEATH IS FUN
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
-
ostatnia płyta znakomita, pozostałe mnie nudzą. mniej lub bardziej
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Z zapomnianym Ripping Corpse też niech się zapoznają.Nasum pisze:Może zbliżająca sie premiera będzie dla co poniektórych dobra okazją by zapoznać się z tym zespołem.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Simonetto zdaje się mieć godnego następcę.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Całkiem fajny ten kawałek. Lepszy od całego Fury & Flames ;)
-
est pisze:Całkiem fajny ten kawałek. Lepszy od całego Fury & Flames ;)
To prowokacja!
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Kolo nie wzięty z łapanki, bardzo fajne rzeczy grał na ostatniej płycie swojego drugiego zespołu:Kingu pisze:Simonetto zdaje się mieć godnego następcę.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Self
- rasowy masterfulowicz
Trochę siara brać perkmana z zespołu defkorowego, ale daje radę, więc im wybaczam.
Twoje płacze nie zmienią faktu, że est ma rację. Nawet jeśli (a zapewne tak jest) trolluje. ;)Nasum pisze:est pisze:Całkiem fajny ten kawałek. Lepszy od całego Fury & Flames ;)
To prowokacja!
- Nerwowy
Znak czasów ;)Self pisze:Trochę siara brać perkmana z zespołu defkorowego, ale daje radę, więc im wybaczam.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Z całym tym deathcore'm jest obecnie tak, że często nie wiadomo, gdzie przebiega granica pomiędzy nim, a technicznym death metalem. Na dobrą sprawę, jeszcze nie tak dawno na samo brzmienie tej nazwy człowiek grymas bólu miał na twarzy, a teraz jakoś ten termin przestaje (przynajmniej we mnie) pawiopędne reakcje wywoływać; możliwe, że to wynik zaobserwowania kilku niezłych kapel z tamtych rejonów (którym jednak - tak czy tak - bliżej do technical death he he).
- Self
- rasowy masterfulowicz
No właśnie - jak mam pomyśleć o deathcore, którego da się słuchać, to jedyne co przychodzi do głowy to Despised Icon i Trigger the Bloodshed. Ale właśnie to raczej (techniczny) death metal z pewnymi korowymi naleciałościami niż defkorowa chujnia dla studentów w rurkach. A i jeszcze War from a Harlots Mouth, ale to już inna bajka trochę.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Jedni i drudzy to kawał solidnego grania (i rzemiosła zarazem). Ze swojej strony dodałbym jeszcze The Red Chord, a ostatnio podeszły mi jeszcze dwa deathcore'owe twory (nagrywające obecnie dla Unique Leader Records, co też wiele mówi o charakterze ich muzyki):Self pisze: jak mam pomyśleć o deathcore, którego da się słuchać, to jedyne co przychodzi do głowy to Despised Icon i Trigger the Bloodshed
- Block69
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Jest dobrze.