HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HATE ETERNAL
No i znamy już datę premiery nowego wyziewu, który będzie zwał się “Infernus”, a znajdzie się on na półkach sklepowych 21 sierpnia
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
"Infernus" - mam nadzieję że to będzie naprawdę piekielny wyziew w piekielnie gorącym dniu premiery.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
I zajebiście. To jeszcze poproszę jakis koncert jesienią.
-
Byłoby bardzo miło z ich strony gdyby odwiedzili nas ponownie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jestem w klubie.Rattlehead pisze:opoócz Ciebie nie znam osoby, ktrórej to brzmienie by odpowiuadałao. Pewnie głusi jesteśdmy ;)
Kerosene keeps me warm.
-
- rasowy masterfulowicz
brzmi jak Hate Eternal
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/3071" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/3071" onclick="window.open(this.href);return false;
I AM MORBID
-
Przesłuchałem nowy numer i jestem nad wyraz spokojny o ich nową muzykę którą zaprezentują na "Infernus". To będzie mocny strzał prosto w zęby. A co do nowej okładki:

Podoba mi się. Po pierwsze dlatego, że ostatnia była moim zdaniem zbyt groteskowa, taka komiksowa, ni w ząb mi nie pasowała, nowa natomiast nie jest modnym fotoshopowym gównolitem ale obrazem, w powstanie którego ktoś musiał włożyć sporo pracy. Co prawda główna postać przypomina Nergala z teledysku "Alas..." który drze biblię, ale mimo tych skojarzeń nowy obraz bardzo mi się podoba. Świetne nasycenie barw.

Podoba mi się. Po pierwsze dlatego, że ostatnia była moim zdaniem zbyt groteskowa, taka komiksowa, ni w ząb mi nie pasowała, nowa natomiast nie jest modnym fotoshopowym gównolitem ale obrazem, w powstanie którego ktoś musiał włożyć sporo pracy. Co prawda główna postać przypomina Nergala z teledysku "Alas..." który drze biblię, ale mimo tych skojarzeń nowy obraz bardzo mi się podoba. Świetne nasycenie barw.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zanosi się na srogi wpierdol. Bardzo mnie to cieszy, kawałek świetny.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Jeszcze nie zawiodłem się na płycie Hate Eternal, tak więc mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać. Nowy kawałek pokazuje, że panowie są w formie i zaserwują nam naprawdę wyśmienity kawałek śmierć metalu. Srogi wpierdol to chyba najlepiej wyrażone przeczucie, ale podejrzewam że może być nawet mocniej.
- Plastek
- Kontakt:
Dokładnie tak, lubię każdą płytę tych kolesi, każda jest zajebista. Cieszą mnie takie zespoły szczególnie w dzisiejszych czasach kiedy napierdol w metalu, brutalność i blasty to faux pas, bo wszyscy są wyrafinowanymi i natchnionymi słuchaczami i oczekują natchnionej, artystowskiej pedaliady.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Brutalność i blasty w takim stylu jak Death Metal to coś naturalnego, przecież na tym ten gatunek się opiera, jeżeli dla kogoś to faux pas to lepiej niech omija szerokim łukiem zostawiając te zespoły ludziom, którzy dostając taki album nie kręcą nosem i nie wygłaszają tyrad że to wszystko już było, że zespół drepcze w miejscu, że nie serwują niczego nowego i klepią w kółko to samo... A weźcie posłuchajcie sobie tych natchnionych artystów którzy co album zmieniają styl, rozwadniają swoja muzykę, dodając orkiestry czy kwartety smyczkowe, doskonaląc swoje techniczne umiejętności ale jednocześnie odchodząc od tego wszystkiego czym metal był na początku ich kariery. Ja tam wolę bardziej bezpośrednie granie, nawet gdybym w co drugiej recenzji miał przeczytać że to nudne i wciąż to samo.
- Plastek
- Kontakt:
I że są niedojrzali, bo przecież są i chuje którzy twierdzą, że napierdalanie w metalu to oznaka niedojrzałości, Pamiętaj, "nie można mieć ciągle 15 lat".
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Żułek
hmmMort pisze:brzmi jak Hate Eternal
jak na nich jest bardzo dobrze ;) musze se zrobić z nimi powtórke kiedyś bo dawno nie słuchałem :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Świetny numer. Zapowiada sie kolejny znakomity album.
- WaszJudasz
Wielkim fanem nie jestem, ale po próbce sądząc zapowiada się zajebiście. Bardzo... stanowczo.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- w mackach Zła
Bardzo fajna okładka.
A kawalek świetny, kawał obłąkańczego nieprzytomnego napierdolu, zapetlił mi się :).
A kawalek świetny, kawał obłąkańczego nieprzytomnego napierdolu, zapetlił mi się :).
- Rattlehead
Szkoda, że brzmieniowo nie jest w okolicach Fury & Flames. Świetny wokal, znacznie czytelniejszy. Jakieś takie to skoczne jak na nich, ale będzie dobrze.
support music, not rumors
-
Doskonała kapela.
- vicek
ZGODA .. ACZKOLWIEK NA LEPROSY NIE MA BLASTÓWNasum pisze:Brutalność i blasty w takim stylu jak Death Metal to coś naturalnego, przecież na tym ten gatunek się opiera, jeżeli dla kogoś to faux pas to lepiej niech omija szerokim łukiem zostawiając te zespoły ludziom, którzy dostając taki album nie kręcą nosem i nie wygłaszają tyrad że to wszystko już było, że zespół drepcze w miejscu, że nie serwują niczego nowego i klepią w kółko to samo... A weźcie posłuchajcie sobie tych natchnionych artystów którzy co album zmieniają styl, rozwadniają swoja muzykę, dodając orkiestry czy kwartety smyczkowe, doskonaląc swoje techniczne umiejętności ale jednocześnie odchodząc od tego wszystkiego czym metal był na początku ich kariery. Ja tam wolę bardziej bezpośrednie granie, nawet gdybym w co drugiej recenzji miał przeczytać że to nudne i wciąż to samo.
-
- weteran forumowych bitew
zajebiste
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;