RUINS (Niemcy)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Hellrocker
w mackach Zła

Re: RUINS (Niemcy)

26-09-2011, 19:21

Jakby kogos interesowalo to w distro wciaz lezy split Ruins/Front Beast i moge sciagnac rowniez split z Flagelador.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-11-2011, 19:44

Po dłuższym czasie stwierdzam, że najlepsza pozycja z dyskografii RUINS to kompilka "Baptized in Hell". Zajebiście obskurne, ociekające smołą brzmienie czy prymitywne i archaiczne aranżacje to czynniki, które dają wynik pozytywny. Warte zainteresowania, tym bardziej że idzie to wyrwać za śmieszne sumy na alledrogo i pokrewnych miejscach schadzek kolekcjonerów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-11-2011, 19:11

a jak wam sie podoba motyw z dodatkowa CD w Chambers of Pervertion? i z napisem "Give this extra copy of RUINS to a friend & help SPREAD OF PERVERTION !!! "

Wg mnie zajebista sprawa
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Lykantrop

19-11-2011, 22:08

No tak średnio, bo na wcześniejszych wydawnictwach same fuck offy, no trends, no thanks, a tu nagle promocja i darmowe cdsy dla kumpli. Już tak nie jebie frostem, niestety.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ