ależ gdzież bym ja śmiał żartowaćkarabin pisze:żart niesmaczny
NEFANDUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- karabin
- zaczyna szaleć
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re:
A taka jest moja:Skaut_Kwatermaster pisze: Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist>>>>>Orcustus>Nefandus>>>>>Blut>>>>>>Absu>>Amesoeurs>>>>>>>>>>>Samael=kupa
taka jest moja obiektywna (hehe) opinia
Absu>>>>>>>Funeral Mist>>>>>>>Samael
Pozostałych jeszcze nie słyszałem, ale w sumie najbardziej mnie z tego interesuje Cobalt i Orcustus, bo wątpię, żeby takie Wolves... mogło podskoczyć Absu (z tym, że znam tylko "Two Hunters", który nadzwyczajny nie jest).
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Re:
fakty są takie:ultravox pisze:A taka jest moja:Skaut_Kwatermaster pisze: Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist>>>>>Orcustus>Nefandus>>>>>Blut>>>>>>Absu>>Amesoeurs>>>>>>>>>>>Samael=kupa
Absu>>>>>>>Funeral Mist>>>>>>>Samael
Pozostałych jeszcze nie słyszałem, ale w sumie najbardziej mnie z tego interesuje Cobalt i Orcustus, bo wątpię, żeby takie Wolves... mogło podskoczyć Absu (z tym, że znam tylko "Two Hunters", który nadzwyczajny nie jest).
Funeral Mist > Cobalt = Wolves >>>>>> Skaldic Curse > Orcustus > IXXI >>> Absu >>>>>>> Amesoeurs > Nefandus >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Samael
- Skaut
- Scaarph
Re:
jak nie rozjebał jak rozjebał! tylko mało który docenić potrafił.Skaut_Kwatermaster pisze:jak poprzednią nie rozjebał tak i nową nic nie wskórakarabin pisze:czego sobie i Panu życzęScaarph pisze: no jak to wyjdzie w tym roku to rozjebie konkurencję w pył, oczywiście.
- Morph
- Kontakt:
Re: NEFANDUS

Vinyl details:
- Thick cardboard Gatefold cover
- printed inner sleeve
- 180 gr. Vinyl
- limited to 500 copies (100 x red,400 x black vinyl)
wydane przez światowy komitet terroru.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Scaarph
Re:
pozwolę sobie wygrzebać. skaut, no ja nie wiem sam, co mam powiedzieć. to jest tak na poważnie?Skaut pisze: Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist
no weźże powiedz, że poszedłeś po rozum do głowy, przeproś i zapominamy o sprawieSkaut pisze: Svarttjern>Funeral Mist
- Skaut
hehe no co mam powiedzieć? Nie wiem, bo dawno ostatniego Funeral Mist nie słuchałem (choć i tak wolę "Salvation")Scaarph pisze:pozwolę sobie wygrzebać. skaut, no ja nie wiem sam, co mam powiedzieć. to jest tak na poważnie?Skaut pisze: Cobalt > IXXI>>Wolves>>>Svarttjern>Funeral Mist
no weźże powiedz, że poszedłeś po rozum do głowy, przeproś i zapominamy o sprawieSkaut pisze: Svarttjern>Funeral Mist
Coś tam było! Człowiek!
-
atr
- postuje jak opętany!
Hjertet mitt slår i mørket
-
Vitriol
- weteran forumowych bitew
spoko się słucha, ale teledysk w takiej formie mogli sobie darować hehe
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bohdan
stara dobra szkoła kręcenia clipów àla selani studio :D
-
Vitriol
miałem dokładnie takie same skojarzenia. aż mi się wywijający cezar przypomniał ;d
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bohdan
analogia nie przypadkowa zdaje się, skoro na yt wrzuca to użytkownik "endarker studio"
- olo1972
- postuje jak opętany!
Tak się składa,iż absolutnie nie pamiętam żebym gdzieś kiedyś słyszał tę kapelkę.Warto zaznajomić się z Death Holy Death i debiutem?
- Morph
- Kontakt:
Z debiutem jak najbardziej, z dwooyką też, zawsze to lepsze niż Nile czy inne Dying Fetus.
Give birth to something dead
- olo1972
- postuje jak opętany!
He,he. Jakoś nigdy nie słyszałem w całości żadnej płyty Nile i nadal nie ciągnie mnie do tego. :)
-
Vitriol
debiut lepszy z tego co pamiętam, ale dawno nie słuchałem
- olo1972
- postuje jak opętany!
Obadam obie, co mi szkodzi?
- COFFIN
Nic. Tym bardziej, że dwójka jest zajebista. Nie raz już pisalem, że dla mnie to ten sam poziom, co Ofermod. Na początku nawet twierdziłem, że to właśnie powinno być 'Tiamtu';)
'Come the Blessed Madness'