DRUDKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Miałem podobnie, ale szybko się przekonałem. Wystarczyło kilkanaście przesłuchań i często do niej wracamblack_lava pisze:muszę zmienić opinie o ostatniej płycie.ostro jej ostatnio posluchalem i podoba mi się bardziej od poprzedniej.no i jakaś taka szybsza jest troszke.wiadomo,to nie to samo co na "Swan road "ale daja rade chłopaky

- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: DRUDKH
Przeszli do Sesons Of Mist.
Nowy album wkrótce...
Nowy album wkrótce...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Block69
- zahartowany metalizator
Nowa płyta ma sie zwać "Antikosmos". Ciekaw jestem czy będzie zmiana klimatu i czy z lasu polecemy w kosmos.
PENIS METAL
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
To niedopuszczalne. Jeden z niewielu zespołów, który nie robi z lasu pośmiewiska. Ma zostać las. W końcu też nazwa zobowiązujeBlock69 pisze:Nowa płyta ma sie zwać "Antikosmos". Ciekaw jestem czy będzie zmiana klimatu i czy z lasu polecemy w kosmos.

I dream of colour music,
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Tragedia, na 90% płyta wyjdzie w jebanym digipaku.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Przeszli do Sesons Of Mist.
Nowy album wkrótce...
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Jak będzie lepsza niż poprzednia, to może być nawet w reklamówce z Biedronki wydanaknaar pisze:Tragedia, na 90% płyta wyjdzie w jebanym digipaku.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Przeszli do Sesons Of Mist.
Nowy album wkrótce...

I dream of colour music,
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Uwielbiam Blood in Our Wells. Granie tej ekipy przypomina mi nieco Burzum i ogólnie potrafi zbudować klimat. Zapewne nie wszyscy wiedzą, ale ich teksty najczęściej są czystej wody poezją - wyrzygali na przykład wiersze Tarasa Szewczenki - to tak jakby nasze polskie hordy cytowały Mickiewicza. 

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Block69
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
cytują cytują.. (vide Gallileous), ale nie da się tego łajna porównać do Drudkh. Cemetery Of Scream też zrobili intro z wierszem Leopolda Staffa, Nirnaeth nagrał całe demo z lirykami Micińskiego a Trival Thorn brali na warsztat Iwaszkiewicza.Twój Wujek pisze:to tak jakby nasze polskie hordy cytowały Mickiewicza.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Rzeczywiście, tempa można pozazdrościć. Choć właśnie między Blood... a Estragement przynajmniej ja odczuwam wielki spadek formy (EPki nie słyszałem).No i po raz pierwszy trza czekać na ich nową płyte dłużej niż rok.
Zapomniałem dodać, że fakt rzygania po ukraińsku całkiem czytelnie (tu widać horiłkę, tu zakuskę

cytują cytują.. (vide Gallileous), ale nie da się tego łajna porównać do Drudkh. Cemetery Of Scream też zrobili intro z wierszem Leopolda Staffa, Nirnaeth nagrał całe demo z lirykami Micińskiego a Trival Thorn brali na warsztat Iwaszkiewicza.

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Skaut
nowy kawałek do odsłuchu:
http://www.season-of-mist.com/common/do ... Cranes.mp3
czyli nihil novi, co nie oznacza, że jest źle.
http://www.season-of-mist.com/common/do ... Cranes.mp3
czyli nihil novi, co nie oznacza, że jest źle.
Coś tam było! Człowiek!
- Rattlehead
Wydaje mi się, że nowy kawałek mimo wszystko mocniejszy zarówno wokalnie jak i instrumentalnie, ale nie wiem czasem czy kluczowe w moim stwierdzeniu nie będą 3 pierwsze słowa. Numer bardzo dobry i z pewnością warty zakupu będzie nowy album.
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
Znam tylko BIOW i bardzo mi się podobało. Co jeszcze jest warte przesłuchania?
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Rattlehead
Praktycznie wszystko trzyma równy poziom. Wyjątkiem jest jedynie Songs Of Grief & Solitude, która to zawiera czysto akustyczno - folkowe utwory. W mojej opinii na tle wszystkich wydawnictw podupada jedynie EP Anti-Urban, mimo iż trwa jedynie około 13 minut, trochę nuży i nie przyciąga ucha. Mimo że nie przepadam za szeroko pojętym BM, tak Drudkh jakoś przykuł moją uwagę do tego stopnia, że kupuję ich każde wydawnictwo. Suma sumarum, jeśli podobała Ci się Blood in Our Wells, to pozosatłe wydawnictwa tez powinny przypaść Ci do gustu.aryman pisze:Znam tylko BIOW i bardzo mi się podobało. Co jeszcze jest warte przesłuchania?
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
No to dzięki za selekcję negatywną. 

Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Block69
"Autumn Aurora" i "Blood In Our Wells" najlepsze na początek i w ogóle najlepsze płyty DRUDKH.
PENIS METAL
- Skaut
-

mam za sobą kilka przesłuchań i jakoś nie mogę się oswoic z ta plytą,za dużo mielizn,ciekawe pomysly zżerają te średnio udane,nie przekonuje mnie ten materiał..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
gówno maksymalne.