AXIS OF ADVANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez wlood[/i]
rzućcie maile to podeślę zeskanowany wywiad, w tym numerze jest jeszcze niezły wywiad z Witchmaster i z Szatanem, mi tam trochę szkoda, że BT zdechło [/quote]
watto5@op.pl
rzućcie maile to podeślę zeskanowany wywiad, w tym numerze jest jeszcze niezły wywiad z Witchmaster i z Szatanem, mi tam trochę szkoda, że BT zdechło [/quote]
watto5@op.pl
- Set
- postuje jak opętany!
Re: AXIS OF ADVANCE
Pośmiertne odświeżenie tematu...chujowo
http://aoa.ark11.net/main.html
http://aoa.ark11.net/main.html
NECRO SKINS SOCIETY
AoA rządził od początku do końca i z każdym kolejnym wydawnictwem podnosił porzeczkę coraz wyżej. "Purify" morduje, niszczy i gwałci. W zajebisty sposób zakończyli działalność. Szacunek. Sacramentary Abolishment też zarządzał.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
+1, ale faktem ze szkoda ichConflagrator pisze:AoA rządził od początku do końca i z każdym kolejnym wydawnictwem podnosił porzeczkę coraz wyżej. "Purify" morduje, niszczy i gwałci. W zajebisty sposób zakończyli działalność. Szacunek. Sacramentary Abolishment też zarządzał.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Godplayer
- w mackach Zła
The List w końcu ponownie dostępny , to jest moje piąte podejście do kupna tego albumu , tym razem chyba sie uda http://www.witchinghour.pl/webshop/axis ... -2622.html
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak ktoś chce to mu mogę opchnąć `Purify` 10`EP na czarnym winylu.
Destroy your life for Noisecore!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Łoo! Dzięki po stokroć!Godplayer pisze:The List w końcu ponownie dostępny , to jest moje piąte podejście do kupna tego albumu , tym razem chyba sie uda.
http://www.witchinghour.pl/webshop/axis ... -2622.html
Dzisiaj przepiękny dzień. Najpierw za 2 dolary dopadłem Superion.Command.Destroy, a teraz The List. Aż się napiję.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Godplayer
- w mackach Zła
Nie mam pojęcia skąd oni to wzięli ( nawet w Osmose tego nie ma ) ale na ten moment nic mnie to nie obchodzi :) Kurwa , jak dobrze pójdzie , to w następnym tygodniu będę miał The List i Purify na chacie .
@Lykan , nie dziękuj , trzeba było brać dwie sztuki tego Revenge , no chuj , i ze trzy dolce był Ci za to dał , abo i cztery ...
@Lykan , nie dziękuj , trzeba było brać dwie sztuki tego Revenge , no chuj , i ze trzy dolce był Ci za to dał , abo i cztery ...
- Lykantrop
To była, niestety jednorazowa akcja na discogs - tylko jedna sztuka. Ale generalnie idzie to dostać po 5-7 dolców u sellerów z USA.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Oczywiście nie mogło być tak pięknie i gładko, jak chciałem. WHP zamiast "The List" wysłali mi "Obey". Mam tylko nadzieję, że to straszliwe nieporozumienie zostanie mi chyżo zrekompensowane.
To dobrze, bo sam miałem chrapkę na "The List" :DLykantrop pisze:Oczywiście nie mogło być tak pięknie i gładko, jak chciałem. WHP zamiast "The List" wysłali mi "Obey".
- Lykantrop
Jeśli dostanę odpowiedź, że im się popierdoliło i nie mają już "The List" to chyba po raz pierwszy w życiu zwiedzę Białystok :-)
Ostatnio zmieniony 01-03-2012, 14:37 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ale chyba nie chcesz im zająć aktywów, to nie Twój rewir. ;) A zwiedzaj, mimo tych wszystkich suchych żartów o Białymstoku, warto przekonać się na własne oczy, jakie piękne to miasto. W pobliżu obowiązkowego punktu wycieczki czyt. Pałacu Branickich polecam Savonę (o ile jeszcze istnieje, to jeśli zgłodniejesz) i Odeon (jeśli zacznie Cię suszyć). ;)
Ostatnio zmieniony 01-03-2012, 14:41 przez Self, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lykantrop
Spokojna głowa, na wniosek wierzyciela można prowadzić egzekucje na obszarze całej RP. :-)
A Białystok z pewnością kiedyś zwiedzę. Już od lat chodzi mi po głowie taki plan, żeby zjechać Suwałki, Podlasie, a potem jeszcze zahaczyć o Litwę, ale wszystko rozbija się o czas... że o chęciach nie wspomnę. :-)
A Białystok z pewnością kiedyś zwiedzę. Już od lat chodzi mi po głowie taki plan, żeby zjechać Suwałki, Podlasie, a potem jeszcze zahaczyć o Litwę, ale wszystko rozbija się o czas... że o chęciach nie wspomnę. :-)
- Godplayer
- w mackach Zła
Weź nie strasz, dzisiaj dostałem maila że wysłali mi płytę, teraz strach otwierać kopertę.Lykantrop pisze:Oczywiście nie mogło być tak pięknie i gładko, jak chciałem. WHP zamiast "The List" wysłali mi "Obey".
- Lykantrop
Mają mi dosłać "The List" z bonusem w postaci cede tego projektu Havoka i Nihila. Ale póki nie zobaczę na własne oczy to ciśnienie będzie skakać. :-)
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Ja chce. ;) Tylko tego mi brakuje.Blackwinged pisze:Jak ktoś chce to mu mogę opchnąć `Purify` 10`EP na czarnym winylu.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Góral
- w mackach Zła
PURIFY KURWA!, o jakichś gównach po sto stron, a tu zaledwie cztery.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color