TOUGHNESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOUGHNESS
Nic się chłopie nie martw. Czuję, że będzie to wyjątkowo FINezyjny materiał. Można powiedzieć, że już dogonili swojego mistrza, a na pewno nagrali więcej albumów.
-
- weteran forumowych bitew
no właśnie to jest to co przemawia do mnie w tym młodym zespole - nie ma silenia się na jakieś post-sranie, jest wyraźnie zaznaczona inspiracja i pierdolnięcie w tym kierunku bez owijania w bawełnę czy "alternatyw artystycznych". Jest dobry warsztat i myślę, że przez to i dobre perspektywy. Kto wie, może będzie to przypadek, w którym uczeń przeskoczy mistrza (chociaż Finowie nawet jak najebani na żywo to daja rade jak mało kto)Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 12:42Dla mnie aktualnie #1 polskiego młodego metalu. Informację, że okładka stworzona, przez twórcę oryginalnej, podbija demilisiowość tego zespołu, która to, dla mnie jest największym atutem tego zespołu. Do lutego się wytrzyma, ale ciekawość zżera od środka.
Dodam, że jako gość, który namiętnie śledzi inspiracje Finów w twórczości innych zespołów, tych młodzieńców lubię podwójnie. Nie silą się na jakieś post-post-demilich-worship. Idą prostą drogą, bez maskowania. Dla mnie supciodupcio.
A te posty na cofce, zblazowanych metaluchów, którym już niemalże wszystko nie pasi, są właśnie pod cofę. Właściwie to chyba specyfika tego miejsca zaczyna być. Entuzjazmu coraz mniej, przegrzanie, przesłuchanie i pierdolenieoszopenie.
Mam tylko nadzieję, że tylko ta strong inspiracja, nie poniesie ich do czytania, co ich idol produkuje na X-ie. Dzbanicho & spierdolex, że hej. To taka dygresyjka, zupełnie na marginesie.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Stety, niestety. Choć zmiany pokoleniowe, choćby grały te po nich, to samo, są nieuniknione. Za naszego życia (oby) jeszcze je uświadczymy. Za Obituary, jakiś Molder/ Frozen Soul/ czy inny Undeath (choć tu bardziej kanibale) wskoczy. Za takiego Demilicha może właśnie nasze młodzieniaszki, jak im wytrwałości wystarczy. Choć Antti teraz się jakoś mam wrażenie rozkręca. Napierdala na internetach jak karabin maszynowy, niby jest ex- w Jess And The Ancient Ones z Kuopio, ale gra dalej z nimi, nawet w tym samym Kuopio będzie grał z innymi fińczykami na feście. Broni nie składa, jednym słowem.olgims pisze: ↑31-12-2024, 14:07no właśnie to jest to co przemawia do mnie w tym młodym zespole - nie ma silenia się na jakieś post-sranie, jest wyraźnie zaznaczona inspiracja i pierdolnięcie w tym kierunku bez owijania w bawełnę czy "alternatyw artystycznych". Jest dobry warsztat i myślę, że przez to i dobre perspektywy. Kto wie, może będzie to przypadek, w którym uczeń przeskoczy mistrza (chociaż Finowie nawet jak najebani na żywo to daja rade jak mało kto)Ascetic pisze: ↑31-12-2024, 12:42Dla mnie aktualnie #1 polskiego młodego metalu. Informację, że okładka stworzona, przez twórcę oryginalnej, podbija demilisiowość tego zespołu, która to, dla mnie jest największym atutem tego zespołu. Do lutego się wytrzyma, ale ciekawość zżera od środka.
Dodam, że jako gość, który namiętnie śledzi inspiracje Finów w twórczości innych zespołów, tych młodzieńców lubię podwójnie. Nie silą się na jakieś post-post-demilich-worship. Idą prostą drogą, bez maskowania. Dla mnie supciodupcio.
A te posty na cofce, zblazowanych metaluchów, którym już niemalże wszystko nie pasi, są właśnie pod cofę. Właściwie to chyba specyfika tego miejsca zaczyna być. Entuzjazmu coraz mniej, przegrzanie, przesłuchanie i pierdolenieoszopenie.
Mam tylko nadzieję, że tylko ta strong inspiracja, nie poniesie ich do czytania, co ich idol produkuje na X-ie. Dzbanicho & spierdolex, że hej. To taka dygresyjka, zupełnie na marginesie.
I żeby nie było takie wariacje w: Gutvoid, Phobophilic, Cryptworm, czy Voidspawn, mnie nie bolą, lubię smaczyć w tym, ale też doceniam takie flattery bez zbędnych przyczajek.
Poro
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jestem spokojny o muzykę - debiut miał chujową okładkę i zajebista muzę
tutaj mam nadzieje że będzie podobnie - okładka jest mega chujowa, więc liczę na podtrzymanie tradycji i porcję dobrej muzyki
tutaj mam nadzieje że będzie podobnie - okładka jest mega chujowa, więc liczę na podtrzymanie tradycji i porcję dobrej muzyki

-
Podobnie, ale obie okładki są fajne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
- trup
xvjowa płyta z xvjową okładką i do tego xvjowa odzież...
Jak ŻYĆ?!

Jak ŻYĆ?!

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
druga piosnka 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Te nowe numery są spoko, ale jakoś nie urywają dupska jak miały w zwyczaju te z debiutu.
all the monsters will break your heart
- Harlequin
https://apocalypticrites.blogspot.com/2 ... te-of.html
Można poczytać jak kto chce. Kilka słów ode mnie. Kompozytorsko moim zdaniem poniżej oczekiwań
Można poczytać jak kto chce. Kilka słów ode mnie. Kompozytorsko moim zdaniem poniżej oczekiwań
-
- postuje jak opętany!
Całość można już sprawdzić, bo śmiga w sieci.
- trup
Serio...? Chłopaki młodziaki zapierdalają taka muze a Ty: kompozytorsko poniżej oczekiwań? To ciekaw jestem CO i JAK musieliby zagrać, skomponować i zaaranżować żeby "sprostali" kompozytorsko? Malkontenctwo level ultra.Harlequin pisze: ↑13-02-2025, 13:04https://apocalypticrites.blogspot.com/2 ... te-of.html
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Harlequin
Ojej, przepraszam
ale cieszę się, że Tobie sie podoba.

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Recenzję tej płyty powinien napisać Pacjent!
- Triceratops
-
-