IMMORTAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: IMMORTAL
W obecnej formie Immortal jak i ten spasiony brud solo mogą wypierdalać i zdychać na raka kości.
Ostatni doskonały Immortal to rzecz jasna Blizzard Beasts, Abbath zaś może wypierdalać ze swoją czerstwą muzyką bo jebie syfem i nudą na odległość. Jebać brudasa.
Ostatni doskonały Immortal to rzecz jasna Blizzard Beasts, Abbath zaś może wypierdalać ze swoją czerstwą muzyką bo jebie syfem i nudą na odległość. Jebać brudasa.
Jebać żuli.
-
- weteran forumowych bitew
Żulmmortal. Wykolejony totalnie brudas.
- vicek
- zahartowany metalizator
To co innego kurwa , koncertu z powodu pijaństwa się nie przerywa .TheDude pisze:^ Ciekaw jestem czy podobnie byś prawił gdybyś poszedł na koncert kapeli, którą lubisz i po zapłaceniu za bilet imprezę by przerwano z powodu pijaństwa muzyków :)
- bullet
- zaczyna szaleć
Jeden szczegół poprawiłem, reszta się zgadza. ;)wolff pisze:W obecnej formie Immortal jak i ten spasiony brud solo mogą wypierdalać i zdychać na raka kości.
Ostatni doskonały Immortal to rzecz jasna Battles in the North, Abbath zaś może wypierdalać ze swoją czerstwą muzyką bo jebie syfem i nudą na odległość. Jebać brudasa.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie zesrajcie się xD
- vicek
o to też prawdabullet pisze:Jeden szczegół poprawiłem, reszta się zgadza. ;)wolff pisze:W obecnej formie Immortal jak i ten spasiony brud solo mogą wypierdalać i zdychać na raka kości.
Ostatni doskonały Immortal to rzecz jasna Battles in the North, Abbath zaś może wypierdalać ze swoją czerstwą muzyką bo jebie syfem i nudą na odległość. Jebać brudasa.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tak to jest jak skurwiały brud dorwie się do alkoholu a potem zgrywa gwiazdę, jego miejsce jest przy betoniarce z łopatą w reku nie gitarą.
Jakie te wyleniałe muzykanty bez pomysłu na siebie są żałosne, metaluchy, sierściuchy, śmierdziuchy.
Jakie te wyleniałe muzykanty bez pomysłu na siebie są żałosne, metaluchy, sierściuchy, śmierdziuchy.
Jebać żuli.
To oczywiste. Dobrze, że dziewczynki nie były na BDN, bo Roger i Lina musieliby się tłumaczyć przed prokuratorem. Artyści powinni być trzeźwi i pod krawatem, a publika przebadana na bramce.vicek pisze:To co innego kurwa , koncertu z powodu pijaństwa się nie przerywa .TheDude pisze:^ Ciekaw jestem czy podobnie byś prawił gdybyś poszedł na koncert kapeli, którą lubisz i po zapłaceniu za bilet imprezę by przerwano z powodu pijaństwa muzyków :)
- Rattlehead
Przecie, im bardziej pijany "występ" tym lepiej. Kurwa, gdzie się podział rokendrol?! Czy wszędzie ma być kryształowe diwidi?!
support music, not rumors
Pomyliłeś miejsca. Tutaj ludzie piją latte, jedzą kiełki, pieszczą odbicie w lustrach, wieczory spędzają na modlitwie. Dobra zmiana.
- Drone
No ale jest pewna różnica. Przynajmniej w Warszawie zagrali cały set, a na koniec rozjebali w drzazgi stół w salce koncertowej (górny bar w Pogłosie). Nie było zatem powodu do skarg, praca została wykonana.535 pisze:To oczywiste. Dobrze, że dziewczynki nie były na BDN, bo Roger i Lina musieliby się tłumaczyć przed prokuratorem. Artyści powinni być trzeźwi i pod krawatem, a publika przebadana na bramce.vicek pisze:To co innego kurwa , koncertu z powodu pijaństwa się nie przerywa .TheDude pisze:^ Ciekaw jestem czy podobnie byś prawił gdybyś poszedł na koncert kapeli, którą lubisz i po zapłaceniu za bilet imprezę by przerwano z powodu pijaństwa muzyków :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gall
E, tam. Ja śmiechłem w głos :)Żułek pisze:musisz sie bardziej postarać :POferma pisze:Tobie specjalnie nie powiem, zebyś miał źleŻułek pisze: w której to minucie ? nie chce mi sie całego oglądać :P
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Dobrze. To teraz na spokojnie. Widziałem w akcji ostatnio pana A dwa razy i nie mam zastrzeżeń. Profesjonalny występ z elementami sentymentalnymi, chuj mnie interesuje, czy było pite, czy do nosa. Natomiast faktycznie, artysta, który chce kosić pieniądz i mieć jaguara winien zachować umiar i nie walić w chuja. Bo nie jest fajnie napierdalać kilkaset kilometrów po to, by zobaczyć dwa promille z gitarą. To kwestia podejścia do swojego zawodu. Specyficznego, ale jednak. Sprawa jest jasna. Idę do pracy, jestem trzeźwy, albo przynajmniej w stanie nie wzbudzającym zastrzeżeń. Gdy jadę, a jeżdżę prawie codziennie, w ogóle nie ma dyskusji. I teraz jeszcze o reakcjach cipeczek. Niektóre zachowują się jakby świat oglądały spod babcinego koca. Nigdy nie były na grubej bibie, koncercie, czy choćby meczu. Nie mówię, że każdy musi, ale po chuj tak jęczeć i skakać?
- Gall
Internet. Niby wszyscy mają wyjebane, ale urazić ich można byle czym.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- TheDude
^ Na przykład tym, że metalowcy to koniobijne sieroty z jedną parą spodni a a te kurwy polacy to jebane disco polo, 500+ , wódka i konserwy turystyczne na obiad :)
- Gall
Gdyby tylko można było się namaścić tymi słowami...
To nie tak panie kolego. Tutaj każdy może być kim chce, ale pospolitość skrzeczy.Gall pisze:Internet. Niby wszyscy mają wyjebane, ale urazić ich można byle czym.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Melduję, że lubię kawę z mlekiem, lubię kiełki, przed wyjściem z domu patrzę w lustro, wieczory spędzam na szlifowaniu formy biegowej, mam 6 par spodni w tym tylko jedne czarne i ponadto uważam, że Condemnation Antaeus to słaba płyta - gdzie mogę oddać legitymację? :)535 pisze:Pomyliłeś miejsca. Tutaj ludzie piją latte, jedzą kiełki, pieszczą odbicie w lustrach, wieczory spędzają na modlitwie. Dobra zmiana.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- TheDude
^ A z partnerem na ulicy trzymacie się za ręce czy jeszcze się boicie ? :)