MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
Nie było. :/ Zamówiłem w Empiku - wychodzi 60 zł, a mają jeszcze parę fajnych rzeczy na składzie, które miałem w schowku i czekały na swój czas, więc dobra okazja do ogarnięcia tematu. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- mistrz forumowej ceremonii
dostałem maila od fan.pl, że czas oczekiwania na nowy MA, wynosi obecnie 14-45 dni. z wieloletniego doświadczenia wiem, ze w takim przypadku płytę dostaję zwykle po dwóch-trzech tygodniach....
- dzik
- zahartowany metalizator
Czyli na ten moment płytka jest nie do kupienia nigdzie w Polsce. Tzn. kupić i zapłacić jak najbardziej można, ale nikt jej nie ma na stanie.
dobry kościół to kościół spalony
-
no ewidentnie tak to wygląda
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli widze że wszyscy zgodni - chcem ale nie mogem :P
ja póki co nie chcem :P
im dłużej tego słucham tym coraz lepiej wchodzi ale ostatecznie chyba i tak nic z tego nie będzie
może po dłuższym czasie mnie natchnie ? kto wie ?
F na cd i G na kasecie z Tuckerem mi na dzień dzisiejszy wystarczą ;)
ja póki co nie chcem :P
im dłużej tego słucham tym coraz lepiej wchodzi ale ostatecznie chyba i tak nic z tego nie będzie
może po dłuższym czasie mnie natchnie ? kto wie ?
F na cd i G na kasecie z Tuckerem mi na dzień dzisiejszy wystarczą ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rozkręca się
takiego MA oczekiwałem. jest mięsiście
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Upośledzeni jesteście ? Najlepsze źródło już Pacjent polecał. Na ten moment 52zł (bezpłatna wysyłka).
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Dostawa w terminie od wtorek, 12 grudnia do czwartek, 14 grudnia ;-)knaar pisze:Upośledzeni jesteście ? Najlepsze źródło już Pacjent polecał. Na ten moment 52zł (bezpłatna wysyłka).
- knaar
- rasowy masterfulowicz
To zły termin?IMP-|-OUS pisze:Dostawa w terminie od wtorek, 12 grudnia do czwartek, 14 grudnia ;-)knaar pisze:Upośledzeni jesteście ? Najlepsze źródło już Pacjent polecał. Na ten moment 52zł (bezpłatna wysyłka).
- IMP-|-OUS
Dziś masz premierę :-) Ja i tak winyla kupuję.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
to pokaż gdzie dziś w pl kupię?IMP-|-OUS pisze:Dziś masz premierę :-) Ja i tak winyla kupuję.
w emipikowe 8.12. nie wierzę, a inni janusze metalu zapowiadają na styczeń
- IMP-|-OUS
nie wiem, może https://www.ceneo.pl/57188641" onclick="window.open(this.href);return false;knaar pisze:to pokaż gdzie dziś w pl kupię?IMP-|-OUS pisze:Dziś masz premierę :-) Ja i tak winyla kupuję.
w emipikowe 8.12. nie wierzę, a inni janusze metalu zapowiadają na styczeń
- Lucek
O my goodnes, jak wiele guhyh pizd jest zawiedzionych niemożnością kupienia nowego MA, to straszne, musi to mocno psuć smak "piwa" o smaku pralin i psiego huja, no bo przeciez tego rodzaju osobistosci i omnibusy nie skalają sie odsłuchem z mp3
- nicram
Jak już jesteśmy przy piwach, to powiedz Lucek, bo zdaje się, że masz doświadczenie - jak smakuje psi chuj? :-)
all the monsters will break your heart
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
kurwa, wpada ta plyta jednym uchem a drugim wypada. po 3 odsluchach jestem jednak zawiedziony, a wiele sobie nie obiecywalem. srednia plyta, nijaka.
- Lucek
Wysupłam ci kurwo jeszcze motto mej mysli, niby masterful to takie moje ćwiczenia na tolerancje ale mam już tego dość, jebać
Nie ważne ile groznie brzmiacych nazw i tytułów ustawiłeś sobie na pułeczce, i tak jesteś pizdą, bo kto sie pizdą urodził ten kanarkiem nie zdechnie.
Amen
Hail Hitler!
Nie ważne ile groznie brzmiacych nazw i tytułów ustawiłeś sobie na pułeczce, i tak jesteś pizdą, bo kto sie pizdą urodził ten kanarkiem nie zdechnie.
Amen
Hail Hitler!
- Triceratops
Kurwa jaka panika, przeciez za rok beda sie walaly w biedrze za 15 zl. Nie rozumiem tego imperatywu, ze kazdy chce miec na zaraz. To tylko Morbid Angel, za rok nikt nie bedzie o tej plycie pamietal a zycie toczy sie dalej. Sa wazniejsze sprawy.
woodpecker from space
-
Słucham tej płyty codziennie na słuchawkach i choć w żadnej mierze nie jest to album na miarę ich najważniejszych dokonań to jednak wciąż jest to krążek który nie może nie cieszyć kogoś kto zjadł na tej muzyce zęby. Jasne,że są autocytaty,że pewne motywy już się słyszało.Ale do stu tysięcy spleśniałych atmówek;jak Trey rzuci garśćią riffów albo krótkim solo to klękajcie wsie i stolice. Ja bym życzył sobie więcej dziwnych odjazdów i nieprzysiadalnych motywów ale i tak jestem kontent.To jest najwspanialszy zespół death metalowy wszystkich czasów.Zawsze nim był.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- TheDude
^ Cheers to that. Mam podobne przemyślenia. Trey jest, moim zdaniem, gościem żyjącym nieco poza czasem ale jak ma dobre crew i jest wena to nakurwia riffy z taką klasą, że klękajcie wsie i osady rybackie. Tak czy siak, powrót udany.
-
Hailsa!TheDude pisze:^ Cheers to that. Mam podobne przemyślenia. Trey jest, moim zdaniem, gościem żyjącym nieco poza czasem ale jak ma dobre crew i jest wena to nakurwia riffy z taką klasą, że klękajcie wsie i osady rybackie. Tak czy siak, powrót udany.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior