CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CARCASS
bardzo dobrze to brzmi, obskurnego klimatu nie straciło.
-
535
He, he, he. To se ne vrati. Reek Of Putrefaction. Lek na tych, co podobno słyszeli i widzieli już wszystko.Bonny pisze:im mniej melodii tym lepiej. melodia zabija grind core
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
nie słyszałem poprzedniego. mam pierwsze bicie i FDR.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Kawalek z nowej plyty
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- vicek
- zahartowany metalizator
ok tylko po chuj ta melodyjna solówka , mogli jebnąć krzywą pod slayera .
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Jest ok, ale:
- oczekiwania były tak rozbuchane, że mam uczucie niedosytu
- w tej stylistyce exhumed robi to lepiej
- oczekiwania były tak rozbuchane, że mam uczucie niedosytu
- w tej stylistyce exhumed robi to lepiej
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Maleficio
- Kontakt:
Słaby ten nowy kawałek, już wolałem ich bardziej grooveowe podejście z Swansong. To brzmi jak jakieś takie wypolerowane Arch enemy
-
535
Po tym co usłyszałem, niestety tak właśnie będzie. Trudno jednak spodziewać się powrotu ery 1-2 +3. Niech im ziemia lekką będzie. Przy okazji w takich właśnie momentach wypełza na światło dzienne, klasa zespołu Mister Reiferta.
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To dopiero pierwszy kawałek z tej płyty, więc wstrzymam się z oceną czy ten krążek będzie niepotrzebny czy nie. Sam utwór fajny, buja, rzeczywiście dobrze sie będzie sprawdzał na koncertach. Brzmienie jak dla mnie mogłoby być cięższe, trochę za melodyjna ta solówka jak na mój gust. Zobaczymy jak zaprezentują sie pozostałe kawałki, ten jest dobry z małymi mankamentami, Exhumed lub General Surgery jednak jak na razie lepiej sobie radzą.
-
Maria Konopnicka
Proponuję dać sobie już spokój z tym CARCASS i zaczął słuchać ostatniego AUTOPSY. Warto!
-
Nasum
Autopsy posłucham na pewno, o to nie musisz się martwić, niemniej nie odmówię sobie przyjemności - zobaczymy czy aby nie wątpliwej - posłuchania najnowszego dzieła bohaterów tego tematu. Carcass to też legenda, ich nowe wydawnictwo to wydarzenie, i olanie go po prostu nie wchodzi w grę;-)
-
535
To nie podlega dyskusji. Carcass to podstawa. Reek Of Putrefaction budzi grozę do dzisiaj. To nie są dźwięki dla chłopców z Żacholeckiego lasu.Nasum pisze:Carcass to też legenda, ich nowe wydawnictwo to wydarzenie, i olanie go po prostu nie wchodzi w grę;-)
- Rattlehead
-
Nasum
Reek of putrefaction budzi do dziś nie tylko grozę, ale powiedziałbym że fetor fekaliów i rozkładających się zwłok nie stracił nic ze swego obrzydliwego aromatu po tych wszystkich latach.
-
shitfun
- weteran forumowych bitew
przesłuchałem nowy kawałek na wyrywki, nie dla mnie. zresztą lubię tylko reek of putrefaction, potem mnie juz nie interesowała nigdy ta kapela.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia