MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Destro
- postuje jak opętany!
Re: MORBID ANGEL
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gall
- weteran forumowych bitew
Bez różnicy ;)Sybir pisze:Osobiście, stawiam na digipak :DGall pisze:Ojajebie, ale potworka zajebali. Mam nadzieję, że album będzie w jakiś slipcase zapakowany.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Gumiak
Internet jest piękny.This sounds like a shitty Decapitated song..
- IMP-|-OUS
https://tubeunblock.me/watch?v=lrcZC3qDChs" onclick="window.open(this.href);return false;vicek pisze:dawać ten kawałek
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
musze przyznać że tego mi było trzeba po ostatnich 2 albumach :)Najprzewielebniejszy pisze:numer straszny siepator, prosty, ale skuteczny, swietny otwieracz na plyte, jest cthulhu na solo wypełzający z mackami, brzmienie bebnow masywne, Tucker z kluchami w gardle, jest dobrze.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- vicek
- zahartowany metalizator
grubo, płyta rokuIMP-|-OUS pisze:https://tubeunblock.me/watch?v=lrcZC3qDChs" onclick="window.open(this.href);return false;vicek pisze:dawać ten kawałek
- Deathhammer66
- w mackach Zła
O dziwo bardzo dobre brzmienie, spodziewałem się triggerowanego, komputerowego syfu. Kawałek też niczego sobie i jako otwieracz będzie się sprawdzał bdb. Solo jak zwykle świetne. Czekam!
-
Fajny wałek szkoda,że bez Vincenta.Spierdolona okładka.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Vincenta miałeś na poprzedniej płycie :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- vicek
vincent nie ma startu do tuckeraSybir pisze:Vincenta miałeś na poprzedniej płycie :>
-
- mistrz forumowej ceremonii
zapowiada się Heretic part 2..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Pierdolenie,to z Vincentem nagrali swoje najlepsze płyty za to z Tuckerem tylko jedną bardzo dobrą.Tucker ma wiecznie kluski lane w gardle i teraz to samo więc przypuszczam,że wokale na nowej płycie będą chujowe tak jak na tym nowym kawałku.vicek pisze:vincent nie ma startu do tuckeraSybir pisze:Vincenta miałeś na poprzedniej płycie :>
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Z Tuckerem nagrali wybitną płytę, najlepszą w dyskografii. Mowa oczywiście o F. A wokale Vincent miał przepotężne, ale na B i C. Od jakiegoś czasu nie ma podejścia do czołowych wokalistów dm. Tucker też jakoś nie wybija się pod tym względem, ale na pewno wolę go niż obecnego Vincenta.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Deathhammer66 pisze:Z Tuckerem nagrali wybitną płytę, najlepszą w dyskografii Mowa oczywiście o F. A wokale Vincent miał przepotężne, ale na B i C. Od jakiegoś czasu nie ma podejścia do czołowych wokalistów dm. Tucker też jakoś nie wybija się pod tym względem, ale na pewno wolę go niż obecnego Vincenta.
Piedolenie
Na miarę opowieści, że Master of Puppets to 4/10.
Obie wypowiedzi dyskwalifikują obu cymbałów. Definitywnie.
A co do nowego stuffuuuu.
Normalnie zjebalbym, ale nie potrafię.
Podoba mi się. Bardzo. Jest tutaj taki współczesny rys. Ten chaos. Niby wszystko po staremu, no właściwie staro-nowemu, ale nie do końca. Tremolololo wyczuwam. Tak modne ostatnio w DM. I ta intensywność.
Wokal Truckera hujowe, norma. Reszta pikna.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
-
Moim zdaniem FFTF daleko do Covenant nie mówiąc już o BATS.To były wybitne płyty,klasyki gatunku jedne z lepszych w całym amerykańskim death metalu.Co kto woli wiadomo,ja bym wolał Vincenta w Morbid Angel i ten zespół zawszę będzie mi się z nim kojarzył.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
PureHate pisze:Moim zdaniem FFTF daleko do Covenant
Też tak uważam.
PureHate pisze:ja bym wolał Vincenta w Morbid Angel i ten zespół zawszę będzie mi się z nim kojarzył.
Dziwne twierdzenie. Mnie się MA będzie jednak zawsze kojarzył z Georgem Michelem Emmanuelem III, który napisał 98% muzyki dla tego zespołu a nie z jakąś pozerską ścierą, która na poprzedniej płycie zrobiła pośmiewisko z siebie i z tego zespołu.
P.S. Nowy numer dobry. Jestem lekko zszokowany jego brutalnością, prostotą i surowością.
Ostatnio zmieniony 06-10-2017, 15:55 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Blind
- starszy świeżak
może I am Morbid też się pokusi o jakiś krążek? :D
- Block69
Po pierwszym udostępnionym numerze na takie coś się właśnie zapowiada. Może nawet minimalnie więcej.kenediusze pisze:hcpig pisze:Jak rzadko liczę na generyczny morbid-angel-worship-death-metal i nic więcej. Ma być dobre 6/10 i dość. Komu jak komu, ale oni bardzo potrzebują jakiejś grzecznej, dobrej, całkowicie średniej płyty, bez której świat by się nie zawalił, ale z którą - skoro już jest - można spędzić przyjemnie kilka wieczorów.
Jak się uda coś lepszego to spoko, ale to już będzie bardzo powyżej oczekiwań.
PENIS METAL
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dobry wałek (przynajmniej w kontekście ostatnich dokonań MA), jest nadzieja na całkiem konkretny strzał. Zarzutów pod adresem Tuckera nie rozumiem, podobnie, jak wywodów na temat tego, że Vincent byłby tu bardziej na miejscu. Jak już co bardziej rozgarnięci tu napisali, Vincent lata świetności ma za sobą, więc sentymenty na bok...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- vicek