Myślę że amputacja załatwi sprawę.maciek z klanu pisze:Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
Z takim brzuchem nie da rady. Próbowałem 6 razy :((SODOMOUSE pisze:mówisz , że Maciek sam se do buzi sięga? :)pr0metheus pisze:Dawaj fotę , cos poradzimy. W końcu od czego są forumowicze i temat mgły.maciek z klanu pisze:Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
Tak wg opisu to może być Sylwestrowa Krosta Przypadkowego Pocałunku.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN

Mgła "Age of Excuse" vinyl version is available for preorder.
Shipping at No Solace starts on the 24th of January.
Regular black vinyl, standard sleeve, insert with lyrics.
New hoodie design available as well.
Copies available at:
No Solace - https://store.no-solace.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Northern Heritage - https://nhfastore.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Malignant Voices - http://malignantvoices.com" onclick="window.open(this.href);return false;
& on their way to other distributors.
'Come the Blessed Madness'
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Bloodcult
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
W sumie najsłabsza obok Grozy, która jest dobra, ale nudnawa 

-
- weteran forumowych bitew
A ja jestem bardzo ciekaw co dalej z nimi będzie... Bo punkt w którym zaczną zjadać własny ogon zbliża się bardzo szybko. Stylistyka ich mocno ogranicza, i teraz kwestia czy będą kopiować do bólu swoje własne, sprawdzone patenty czy zaczną kombinować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Są zespoły którym się takie rzeczy udają: Motorhead, AC/DC, Summoning (może wydawać się zabawne stawianie Summoning w takim towarzystwie, ale chodzi wyłącznie o aspekt grania mniej więcej tego samego w długim okresie czasu, kilkudziesięciu lat). Na pewno jest jeszcze kilka zespołów które podobnie doprowadzają do perfekcji podstawowe aspekty, jeszcze Marduk przychodzi mi do głowy i Vader, gdzie rozstrzał stylistyczny jakiś tam jest w zakresie dyskografii ale relatywnie nieduży w porównaniu do, dajmy na to, Metalliki. Jakieś inne typy?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- trup
BOLT THROWER, MORTUARY DRAPE, IRON MAIDEN...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
DESASTER, GEHENNAH, WITCHMASTER, SABBAT (Jap)....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- maciek z klanu
Groza z dużych albumów jest najlepsza
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Moda jak moda. Moda na jebanie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
Jeszcze Unleashed.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-05-2020, 11:02Są zespoły którym się takie rzeczy udają: Motorhead, AC/DC, Summoning (może wydawać się zabawne stawianie Summoning w takim towarzystwie, ale chodzi wyłącznie o aspekt grania mniej więcej tego samego w długim okresie czasu, kilkudziesięciu lat). Na pewno jest jeszcze kilka zespołów które podobnie doprowadzają do perfekcji podstawowe aspekty, jeszcze Marduk przychodzi mi do głowy i Vader, gdzie rozstrzał stylistyczny jakiś tam jest w zakresie dyskografii ale relatywnie nieduży w porównaniu do, dajmy na to, Metalliki. Jakieś inne typy?
dobry kościół to kościół spalony