KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: KRISIUN
Gdy się jedzie do takiego kraju, trzeba się liczyć z konsekwencjami. Do Iranu też by pojechali pełni nadziei i dobrych chęci, a potem tłumaczyli - co najbardziej śmieszne i żałosne zarazem - że nie mają nic przeciwko religii?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ciekawe czy wczesniej jedli chleb i sól, wtedy działa prawo gościauglak pisze:Krisiun i NervoChaos aresztowane w Bangladeszu
http://loudnow.net/krisiun-i-nervochaos ... ngladeszu/" onclick="window.open(this.href);return false;
przynajmniej w Grze o Tron ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kto kurwa prowadzi te strony internetowe? Nie mogą dwóch poprawnych zdań sklecić. Ja jebie!
-
est pisze:Kto kurwa prowadzi te strony internetowe? Nie mogą dwóch poprawnych zdań sklecić. Ja jebie!
Pewnie wrzucili to do Google translator i nie chciało im się sprawdzić jak to brzmi.
-
„Nie sprzeciwiamy się żadnej religii, poglądowi politycznemu, ani nie szkodzimy nikomu, nie o to tu chodzi”.
Żałosne pierdolenie.
„Nie chcemy widzieć, jak nasza wielka metalowa rodzina walczy ze sobą nawzajem. Świat cierpi z powodu tak wielu problemów, a Metal nas wyzwoli i sprawi, że będziemy silni!”
Wielka metalowa rodzina???? A może plemię, jak to niegdyś mówił Max Cavalera???? I niby ta wielka metalowa rodzina walczy ze soba nawzajem - pytam się gdzie? Na jakiejś wojnie czy co? Metal nas wyzwoli - niby z czego??? Jezus, Budda, Allah czy jakiś inny zbawiciel też nas ma wyzwolić, prawda ma nas wyzwolić, teraz jeszcze dochodzi do tego metal......
Żałosne pierdolenie.
„Nie chcemy widzieć, jak nasza wielka metalowa rodzina walczy ze sobą nawzajem. Świat cierpi z powodu tak wielu problemów, a Metal nas wyzwoli i sprawi, że będziemy silni!”
Wielka metalowa rodzina???? A może plemię, jak to niegdyś mówił Max Cavalera???? I niby ta wielka metalowa rodzina walczy ze soba nawzajem - pytam się gdzie? Na jakiejś wojnie czy co? Metal nas wyzwoli - niby z czego??? Jezus, Budda, Allah czy jakiś inny zbawiciel też nas ma wyzwolić, prawda ma nas wyzwolić, teraz jeszcze dochodzi do tego metal......
- Sybir
+1Nasum pisze:Żałosne pierdolenie.
Podobnie pomyślałem, czytając powyższe wypowiedzi Brazylijczyków.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Sybir pisze:+1Nasum pisze:Żałosne pierdolenie.
Podobnie pomyślałem, czytając powyższe wypowiedzi Brazylijczyków.
i jeszcze to
[youtube][/youtube]
tak, tak, wiem ze to dzieci ,a krisiun to stare chlopy ,ale cala ta "metalowa spolecznosc" rodem z fejsbuka zarowno fani jak i te gwiazdki jest jak przykoscielna oaza nadajaca sie do spuszczenia w kiblu.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Przypomina mi się wywiad z AngelCorpse z ostatniego numeru 7 Gates i wszystkie te zabawne rozkminy na temat (jedynych słusznych) postaw prawdziwego dumnego metalowca w sytuacji, gdy udzielający wywiadu przedstawiciel nacji tępo przytakuje swojej - z niezrozumiałych powodów udzielającej się w rozmowie - partnerce ścieląc po sobie uszka. Wygląda na to, że wielu metaluchów to twardziele w wywiadach, jeszcze więksi w pisanych przez siebie tekstach, ale wystarczy wycieczka do Bangladeszu, żeby się okazało, że "nie to mieli na myśli". Ech...
Swoją drogą, wyobrażacie sobie sytuację, gdy taki Benton, po odegraniu "Kill the Christian" w jakimś ultrachrześcijańskim kraju (lub stanie) zostaje aresztowany (na przykład za obrazę uczuć religijnych, choć za to w cywilizowanych krajach raczej się nie aresztuje) i mówi, że nie ma nic przeciwko religii i nie o to chodziło? Komedia na całego, a szacun fanów utracony na wieki...
Swoją drogą, wyobrażacie sobie sytuację, gdy taki Benton, po odegraniu "Kill the Christian" w jakimś ultrachrześcijańskim kraju (lub stanie) zostaje aresztowany (na przykład za obrazę uczuć religijnych, choć za to w cywilizowanych krajach raczej się nie aresztuje) i mówi, że nie ma nic przeciwko religii i nie o to chodziło? Komedia na całego, a szacun fanów utracony na wieki...
-
Benton i szacunek fanów w 2017 roku :D
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W sumie masz rację...:Dest pisze:Benton i szacunek fanów w 2017 roku :D
- DST
- rasowy masterfulowicz
Bardzo słaby przykład, bo nie wiem kto Deicide może w ogóle brać poważnie w tej (i nie tylko) materii. Oni sami zresztą przyznawali, że mają na to wyjebane więc taki obrót sprawy byłby naturalną koleją rzeczy, żeby się wymigać :)Plagueis pisze:Przypomina mi się wywiad z AngelCorpse z ostatniego numeru 7 Gates i wszystkie te zabawne rozkminy na temat (jedynych słusznych) postaw prawdziwego dumnego metalowca w sytuacji, gdy udzielający wywiadu przedstawiciel nacji tępo przytakuje swojej - z niezrozumiałych powodów udzielającej się w rozmowie - partnerce ścieląc po sobie uszka. Wygląda na to, że wielu metaluchów to twardziele w wywiadach, jeszcze więksi w pisanych przez siebie tekstach, ale wystarczy wycieczka do Bangladeszu, żeby się okazało, że "nie to mieli na myśli". Ech...
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dziś może faktycznie nikt ich już poważnie nie bierze, ale swego czasu ta kapela była wręcz pierwszym skojarzeniem w temacie antyreligijnych postaw w szeroko pojętym metalu, więc taki właśnie przykład przyszedł mi do głowy. Sorry, stary już jestem. :)DST pisze: Bardzo słaby przykład, bo nie wiem kto Deicide może w ogóle brać poważnie w tej (i nie tylko) materii. Oni sami zresztą przyznawali, że mają na to wyjebane więc taki obrót sprawy byłby naturalną koleją rzeczy, żeby się wymigać :)
- hcpig
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja się próbowałem powstrzymać od krytyki Krisiun, no ale jak nie się nie umie wyjść z twarzą z takiej sytuacji, to się nie jedzie do takiego kraju - tego nie rozumiem. Tyle.hcpig pisze:Ciekawe co zrobilibyście na ich miejscu cwaniaki.
- hcpig
Ja tu widzę raczej winę fanów, wierzących w kult czarnego smoka, kosmiczny kościół, new dawny, aryany victory itp. i oczekujacych od muzyków tego całego gówna.
Yare Yare Daze
- DST
- rasowy masterfulowicz
Mi też jest bardzo żal kapel, które pisząc antyreligijne teksty nie przewidziały przyciągania do siebie ludzi o takich poglądach, którzy utożsamiają się z tego typu przekazem i oczekują od muzyków utożsamiania się z tym samym.hcpig pisze:Ja tu widzę raczej winę fanów, wierzących w kult czarnego smoka, kosmiczny kościół, new dawny, aryany victory itp. i oczekujacych od muzyków tego całego gówna.
-
no ale bądźmy poważni. nie takie rzeczy się już działy. przykładowo katol wymiatający w DEICIDE :) wiadomo, że to wszystko pic na wodę, a grając w zespole metalowym po prostu wypada pierdolić o szatanie i nienawiści do religii :)
- DST
- rasowy masterfulowicz
Miejmy trochę optymizmu - w podziemiu jest jeszcze trochę wariatów i ludzi oddanych sprawie :)Heretyk pisze:no ale bądźmy poważni. nie takie rzeczy się już działy. przykładowo katol wymiatający w DEICIDE :) wiadomo, że to wszystko pic na wodę, a grając w zespole metalowym po prostu wypada pierdolić o szatanie i nienawiści do religii :)
-
zapewne, niemniej nie sprawdzimy tego, bo tego typu kapele raczej nie pojadą zagrać w muzułmańskich krajach i nie przekonają się na własnej skórze co znaczy narazić się jakimś jebanym religijnym pomyleńcom. w piwnicy to każdy mądry ;)
- Sybir
Chyba, że to rosyjska piwnica. Swoją drogą ciekawe, czy i kiedy wyjdzie dwójka Pseudogod? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz