Niektórzy forumowicze ustalili onegdaj, że Mgła brzmi niemal dokładnie jak Burzum.WaszJudasz pisze:Swoją drogą - pytanie zadał całkiem dobre, ja chyba nie znam w black metalu niczego podobnego...
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Re: MGŁA
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Pamiętam. Ale, pomijając już kuriozalność tego stwierdzenia, tu chodziło o teksty, bo to się pan hipster pytał.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- pr0metheus
Lord Gorloj pisze:Niektórzy forumowicze ustalili onegdaj, że Mgła brzmi niemal dokładnie jak Burzum.WaszJudasz pisze:Swoją drogą - pytanie zadał całkiem dobre, ja chyba nie znam w black metalu niczego podobnego...
Za pare lat forumowicze ustala , ze to Burzum brzmi jak Mgła
niech to miejsce niebawem zniknie
Z kolei ja doskonale pamiętam, że chodziło o burzumowskie patenty-melodyjki i rzecz jasna trzeba być wybitnie głuchym oraz tępym bucem, żeby tego nie słyszeć.WaszJudasz pisze:Pamiętam. Ale, pomijając już kuriozalność tego stwierdzenia, tu chodziło o teksty, bo to się pan hipster pytał.
- WaszJudasz
Nie. Padały stwierdzenia tak kuriozalne, jak utrzymywanie, że to jest 100% filosofem.535 pisze: Z kolei ja doskonale pamiętam, że chodziło o burzumowskie patenty-melodyjki
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
VENOM ZRZYNAŁ Z BATHORY :D :D :Dpr0metheus pisze:Lord Gorloj pisze:Niektórzy forumowicze ustalili onegdaj, że Mgła brzmi niemal dokładnie jak Burzum.WaszJudasz pisze:Swoją drogą - pytanie zadał całkiem dobre, ja chyba nie znam w black metalu niczego podobnego...
Za pare lat forumowicze ustala , ze to Burzum brzmi jak Mgła
Kto to pamięta?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- vicek
Covenant wyszło w 93 , a debiut Korna w 94 ...TheDude pisze:^ Ja słyszałem, że Morbid Angel zaczęli używać gitar z 7 strunami pod wpływem Korn. O ! :)
Jak już to myślę że może stiw waj miał na treja wpływ co do siódemki .
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Cholera, Maciek, nie wiem, czy Triceps nawiedza ten forumowy wątek.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WaszJudasz
Krew świata, strumienie ichor, istota kielicha z Mateusza, promieniejące życie.maciek z klanu pisze:Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
- pr0metheus
Dawaj fotę , cos poradzimy. W końcu od czego są forumowicze i temat mgły.maciek z klanu pisze:Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
Tak wg opisu to może być Sylwestrowa Krosta Przypadkowego Pocałunku.
- Sybir
@WaszJudasz: Sugerujesz, że Maciek za długo czasu spędził w gnieździe? ;)
@pr0metheus: Wiesz, jak to się skończy, prawda? :D
@pr0metheus: Wiesz, jak to się skończy, prawda? :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SODOMOUSE
mówisz , że Maciek sam se do buzi sięga? :)pr0metheus pisze:Dawaj fotę , cos poradzimy. W końcu od czego są forumowicze i temat mgły.maciek z klanu pisze:Wyskoczyła mi taką krostka czerwona na żołędzi penisa. Taka ciecz jest w środku? Co to może być?
Tak wg opisu to może być Sylwestrowa Krosta Przypadkowego Pocałunku.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- WaszJudasz
Niestety. Z Mateuszem w dodatku.Sybir pisze:@WaszJudasz: Sugerujesz, że Maciek za długo czasu spędził w gnieździe? ;)
- Sybir
Chujowa sprawa :/
- pr0metheus
Pewnie feriami zimowymi od masterfula:)Sybir pisze: @pr0metheus: Wiesz, jak to się skończy, prawda? :D