CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Re: CARCASS
Ale też nikt tego od nich nie oczekuje, chociaż oczywiście miło by było ;)
- empir
- zahartowany metalizator
żeby zagrali to Carcass musiałby być gościem specjalnym Vadera ;)Nasum pisze:Jeśli gościem specjalnym będzie Vader to pewnie zagrają;-)
+666Holi pisze:Carcass się nie skończył na trzeciej płycie, a że ona jest genialna to fakt !
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
live in london 28.03.2013
- Self
- rasowy masterfulowicz
Zajebiście się prezentują na żywca. Dawać ich na Metaluchfest! (tego samego dnia co Entombed)
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Jeszcze kilka lat temu można je było kupić po normalnych cenach: debiut za 100 zł, dwójkę za 120 zł (wydanie gatefold),black jacket pisze:kazda plyta jest na sprzedaz, tym samym dla kasy. oczywiscie tez jestem przeciwny reedycjom, kto nie kupil 20 lat temu albo wczoraj za gruba kase na ebayu niech ginie.Death in another way pisze:Ja mam trojkę na czarnym winylu w pierwszym wydaniu, 1-sze wydanie na cd i kasetową re-edycję Earche z bonusem w postaciBloodcult pisze:ja mam pierwsze bicia "Necroticism..." i "Tools Of The Trade" na CD i LP ale ten zielony też zamówiłem bo to jedna z moich 3 ulubionych płyt death metalowych.
"Tools of the trade", a do tych winylowych re-edycji mi nie śpieszno-niech sobie będą, a jak ktoś chce je kupić i mieć w swojej
kolekcji, to jego sprawa, tylko to jest robione dla kasy niemal wyłącznie moim zdaniem!!!
ps
i tez mam necroticism czarny 1st tlok :-P
a trójkę i czwórkę po 70 zł!!!:-)))
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dla mnie to bez różnicy - jak uda mi się kupić reedycje `Necroticim...` na LP z tego roku z Earache to też płakać nie bedę.
Destroy your life for Noisecore!
-
Death in another way
Sporo ich wyszło w pięciu różnych kolorach, więc sobie ją z pewnością kupisz!!!:-)))Blackwinged pisze:Dla mnie to bez różnicy - jak uda mi się kupić reedycje `Necroticim...` na LP z tego roku z Earache to też płakać nie bedę.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Godplayer
- w mackach Zła
W Wybierając Śmierć jest fragment , w którym Steer mówi o ty jak powinna wyglądać następczyni Heartwork :Harlequin pisze:Wiadomo czego sie po nich spodziewać i prawdopodobieństwo wydania kontrowersyjnej płyty przez nich jest znikome.
- " Moim zdaniem , gdybyśmy wszyscy zdecydowali się na stworzenie naprawdę miażdżącego albumu , takiego jak Heartwork , czyli superciężkiego , nafaszerowanego gitarami ... "
Moim zdaniem tak to będzie wyglądać , połączenie ciężaru i klarowności Heartwork z bardziej niebezpiecznym graniem z Necroticism , czy jakoś tak :D . Wycieczek na 1kę i 2kę raczej się nie spodziewam .
Tylko czy Heatrtwork to miażdżący album ha ha ha ? No może kurwa nie ...
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bo to jakby spodziewać się po powrocie Pestilence, że nagrają drugi "Consuming impulse"Godplayer pisze: Wycieczek na 1kę i 2kę raczej się nie spodziewam .
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
est
Pierwszy koncert w nowym składzie mają już za sobą, na BM jest wideło.
- Godplayer
- w mackach Zła
@Olo
Ok , ale można również wybrać drogę podobną do tej , którą kroczy Brutal Truth po powrocie . Chłopaki po latach milczenia nagrali albumy , które raczej ciężko nazwać wyrachowanymi i zachowawczymi .
Ok , ale można również wybrać drogę podobną do tej , którą kroczy Brutal Truth po powrocie . Chłopaki po latach milczenia nagrali albumy , które raczej ciężko nazwać wyrachowanymi i zachowawczymi .
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Fajnie by było jakby nagrali taki materiał jak np.ostatnia EP General Surgery,niby melodyjnie,ale nadal agresywnie.
Destroy your life for Noisecore!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Godplayer pisze: Tylko czy Heatrtwork to miażdżący album ha ha ha ? No może kurwa nie ...
No raczej nie, mnie nie zmiażdzył;-)
- Harlequin
Dobra, nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Poczekamy, zobaczymy.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
nową płytę wyda Nucler Blast
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=190322
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=190322
I AM MORBID
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowy album pojawi się dopiero jesienią - trochę trzeba jeszcze poczekac.
- megawat
Wiecie, już jestem trochę znieczulony na te wszytskie marne (z nielicznymi wyjątkami) reaktywacje, ale tutaj przeczuwam, że będą niezłe jaja, cyrk i śmiech. Kurwa, kochałem ten zespół onegdaj.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Zenek
nie będzie jaj, tylko wpierdol!!!
Przed premierą Monotheist też na Masterfulu tak się nabijano przypominając Cold Lake ;)
Przed premierą Monotheist też na Masterfulu tak się nabijano przypominając Cold Lake ;)

- megawat
Jeśli będzie tak jak mówisz, to kupię Ci ich koszulkę i wyślę w prezencie. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".