:Dest pisze:Dissection mógłby nie istnieć. Przecież jest Satyricon.
DISSECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DISSECTION
- ozob
- zahartowany metalizator
Lubie Satyricon, ale jezeli mialbym wybrac kto nagral dla mnie ciekawsze plyty to 2 i 3 Dissection niszcza cokolwiek od Satyricon.Wódka i Piwo pisze::Dest pisze:Dissection mógłby nie istnieć. Przecież jest Satyricon.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Romantyczne patatajce niszczą zimną i skurwysyńską Rebel...Myślę, że dotarliśmy już do miejsca skąd nie ma odwrotu. Andrzej zamykaj!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kompletnie inaczej to widzę.ozob pisze:Lubie Satyricon, ale jezeli mialbym wybrac kto nagral dla mnie ciekawsze plyty to 2 i 3 Dissection niszcza cokolwiek od Satyricon.Wódka i Piwo pisze::Dest pisze:Dissection mógłby nie istnieć. Przecież jest Satyricon.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Doceniam jakosc "Rebel...", ale jednak "SotLB" i "R" maja to cos. I mozna to nawet nazwac mianem "romantycznego" grania, bo zaiste BM, az ocieka romantyzmem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Też mnie zatkało. Nie wiem co powiedzieć...Dissection naprawdę mógłby dla mnie nie istnieć, a tu taki cios.535 pisze:Romantyczne patatajce niszczą zimną i skurwysyńską Rebel...Myślę, że dotarliśmy już do miejsca skąd nie ma odwrotu. Andrzej zamykaj!
Ostatnio zmieniony 04-03-2020, 14:10 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- dzik
"Storm of the Light's Bane" jest trochę lepsza od "Satyricon". I to chyba jedyna wyższość Dissection nad Satyricon.
dobry kościół to kościół spalony
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Hmm, właśnie przez to wasze biadolenie wyobraziłem sobie Jona, który nagrywa gitary na „Reinkaos” i mamrocze mściwie „niedoczekanie twoje, Satyrku...”
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Żeby nie było. Lubię zespół Jona i jego romantyczne patatajce, ale bądźmy poważni z tym niszczeniem. Oczywiście w konkurencji "zajebiste romantyczne patatajce". Dissection miażdży zespół Satyra.
-
- postuje jak opętany!
Tez nie czaję fenomenu tego zespołu. Dissection to zawsze było dla mnie takie, cytując klasyka, pitu pitu na pianinku i dylu dylu ma skrzypaczkach. Gitarce. Na pewno w budowaniu kultu tego bandu pomogła osoba Jona i kwestie pozamuzyczne. a tak to taki trochę skandynawski metal dla dziewczyn i młodzieży
- Ascetic
jakbym sam napisał.abstract pisze:Tez nie czaję fenomenu tego zespołu. Dissection to zawsze było dla mnie takie, cytując klasyka, pitu pitu na pianinku i dylu dylu ma skrzypaczkach. Gitarce. Na pewno w budowaniu kultu tego bandu pomogła osoba Jona i kwestie pozamuzyczne. a tak to taki trochę skandynawski metal dla dziewczyn i młodzieży
lys på slutten av lys
- ozob
Jakby nie bylo 3 pierwsze sztuki od Satyricon. (:abstract pisze:Tez nie czaję fenomenu tego zespołu. Dissection to zawsze było dla mnie takie, cytując klasyka, pitu pitu na pianinku i dylu dylu ma skrzypaczkach. Gitarce. Na pewno w budowaniu kultu tego bandu pomogła osoba Jona i kwestie pozamuzyczne. a tak to taki trochę skandynawski metal dla dziewczyn i młodzieży
-
- postuje jak opętany!
ale ja nic nie pisałem o satyricon, nie przepadam za satyricon, a pierwszych trzech wrecz nie trawie. czy to jest uderzanie w watek ktore gowno mniej smierdzi?ozob pisze:Jakby nie bylo 3 pierwsze sztuki od Satyricon. (:abstract pisze:Tez nie czaję fenomenu tego zespołu. Dissection to zawsze było dla mnie takie, cytując klasyka, pitu pitu na pianinku i dylu dylu ma skrzypaczkach. Gitarce. Na pewno w budowaniu kultu tego bandu pomogła osoba Jona i kwestie pozamuzyczne. a tak to taki trochę skandynawski metal dla dziewczyn i młodzieży
- ozob
Mozesz sie niezgodzic, masz do tego prawo, ale w argumentacji nie pisz o czyms czego nie ma na 2 i 3 Dissection.
-
- postuje jak opętany!
jest tam bardzo bardzo duzo pitolenia. nie zamierzam sie spinac, bo nie uwazam, ze to cos zlego jak ktos lubi posluchac sobie dissection. czy xx badz yy, zwyczajnie nie rozumiem dlaczego tyle osob uwaza ich muzyke za jakies objawienie
edit. albo inaczej, bezkonfliktowo: ty nie slyszysz, ja slysze. to nie znaczy, ze jest albo, ze nie ma. dla mnie herbata z cukrem jest za slodka i nie do picia, dla kogos innego bez cukru jest gorzka i nie do picia. takie sprawy cnie
edit. albo inaczej, bezkonfliktowo: ty nie slyszysz, ja slysze. to nie znaczy, ze jest albo, ze nie ma. dla mnie herbata z cukrem jest za slodka i nie do picia, dla kogos innego bez cukru jest gorzka i nie do picia. takie sprawy cnie
Ostatnio zmieniony 04-03-2020, 17:01 przez abstract, łącznie zmieniany 1 raz.
- Stoigniew
Kurwa, co ja tu czytam....
sami jesteście romantyczni patatajce i pitupitu
podpinam się pod poniższą petycją
sami jesteście romantyczni patatajce i pitupitu
podpinam się pod poniższą petycją
535 pisze:Andrzej zamykaj!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Dissection to była świetna kapela a komu się nie podoba to trudno, albo wypierdalać. Do wyboru.
- Darekthrone
- w mackach Zła
Dissection mógłby nie istnieć bo jest przecież Satyricon? Romantyczne patataje dla dzieci i młodzieży? Że Storm Of The Lights Bane trochę tylko lepsze od "Satyricon"?

- trup
Hejters gonna hejt.
Worship Anticosmic Metal of Death or die!
Worship Anticosmic Metal of Death or die!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic