INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Ależ Ty dzisiaj bojowy, Długopisyyyyyyyyyydługopisyyyyyyyyyy pisze:nie wiem kurwa co jest dobre dla pedałów. Sram na to! Ale wiem o co ci chodzi gagatku. Wiem...kurwa... I powiem ci że mam dziurę w dupie i moją kloake i jest moja! i mogę sobie do niej wkładać co zechce i będe wkładał. Nawet kija z korą. Jestem panem swojej dupy i nic mi nie zabronisz.

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
-
- świeżak
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Duvelor
- Duvelor
- Scaarph
- zahartowany metalizator
tak mi przyszło dziś do głowy:
pamiętam, że gdy słyszałem redesekration pierwszy, czy drugi raz, płya wydawała się mało przyswajalna, mocno chaotyczna, mniej przebojowa od poprzedniczki. zresztą, nie tylko ja tak miałem.
teraz, po jakichś pewnie stu z grubym okładem przesłuchaniach nie mam bladego pojęcia dlaczego:)
płyta jest w kurwę "przebojowa", zajebiście wpada w ucho i ogólnie wchodzi jak dziecko. bomba. dziękuję.
pamiętam, że gdy słyszałem redesekration pierwszy, czy drugi raz, płya wydawała się mało przyswajalna, mocno chaotyczna, mniej przebojowa od poprzedniczki. zresztą, nie tylko ja tak miałem.
teraz, po jakichś pewnie stu z grubym okładem przesłuchaniach nie mam bladego pojęcia dlaczego:)
płyta jest w kurwę "przebojowa", zajebiście wpada w ucho i ogólnie wchodzi jak dziecko. bomba. dziękuję.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
WTF ??Scaarph pisze: i ogólnie wchodzi jak dziecko.

Ostatnio zmieniony 23-04-2008, 22:28 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Duvelor
Miałem podobne odczucia przy pierwszym kontakcie z ta płytąScaarph pisze:tak mi przyszło dziś do głowy: