Kwestionujesz ogólnie rozumianą przystępność tego co tworzą panowie w kapturach?Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MGŁA
- Lukass
- zahartowany metalizator
No nie wiem, liczba kobiet na ich koncertach mówi sama za siebie, jeśli już koniecznie chcesz związku z rzeczywistością.Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
Jeszcze parę postów i okaże się, że Mgwah to zespół feministyczny.... ;D
Co do samej płyty - na razie nie słuchałem jej zbyt uważnie i wstrzymuję się z opinią, bo za oknem zbyt ładna pogoda i nie ma co tracić czasu na ponurą muzykę.
Co do samej płyty - na razie nie słuchałem jej zbyt uważnie i wstrzymuję się z opinią, bo za oknem zbyt ładna pogoda i nie ma co tracić czasu na ponurą muzykę.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
535, od jak dawna kolegujesz się z Mikołajem, że robisz Mgle taką reklamę? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozob
To nie jest ponura muzyka.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
Ja nie mam z tym problemu, że czasami słucham muzyki przeznaczonej głównie dla kobiet, takich guns n roses, czy niektóre płyty paradise lost jak symbol of life. Nie ma się o co kłócić tak naprawdę.Lukass pisze:No nie wiem, liczba kobiet na ich koncertach mówi sama za siebie, jeśli już koniecznie chcesz związku z rzeczywistością.Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
Unikam chłopców w rajtuzach, bo to co innego.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
To jest fakt i to, że chętnie noszą koszulki mgły.Lukass pisze:No nie wiem, liczba kobiet na ich okoncertach mówi sama za siebie, jeśli już koniecznie chcesz związku z rzeczywistością.Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
niby w jaki sposób gunsi i paradise lost, to muzyka dla kobiet? dla bab to są wykonawcy typu Kwiatkowski czy inny Rojek.Medard pisze:Ja nie mam z tym problemu, że czasami słucham muzyki przeznaczonej głównie dla kobiet, takich guns n roses, czy niektóre płyty paradise lost jak symbol of life. Nie ma się o co kłócić tak naprawdę.Lukass pisze:No nie wiem, liczba kobiet na ich koncertach mówi sama za siebie, jeśli już koniecznie chcesz związku z rzeczywistością.Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
.
- WaszJudasz
Tak jak Iron Maiden czy Mayhem, no i co w związku z tym?Medard pisze:Mgła to kobieca muzyka
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie zapominajcie o pedałch, jak coś się podoba kobietom to pedałom też!
Wy sobie hejtujcie, a ja już pod nosem śpiewam
What has to be done, has to be done
The human nature is what it is
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Medard
Pedały to inna liga, jakieś tribulation na ten przykład.Dragazes pisze:Nie zapominajcie o pedałch, jak coś się podoba kobietom to pedałom też!
- Prodi
- postuje jak opętany!
No wiesz, "przystępność" może być różnie definiowana. Przykładowo: bardziej strawne dla przeciętnego słuchacza U2 czy innego Stinga to się robiły utwory Anathemy od "Eternity" czy Tiamatu od "DKOS", u Mgły nie widzę tego wybiegu - to nadal jest niszowy napierdol, który trafi raczej tylko do ludzi z klimatu (znajdzie uznanie bądź nie, ale to już rzecz gustu), a to że jakieś laski przyjdą na koncert ze swoimi wyżelowanymi chłoptasiami nie czyni tej muzyki "dziewczęcą".535 pisze:Kwestionujesz ogólnie rozumianą przystępność tego co tworzą panowie w kapturach?Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
no ale nie wytłumaczysz. to nie jest Antaeus co nakurwia godzinę blastami. kurwa, to można nawet zanucić przy goleniu, czyli nie black metal. natomiast same teksty są tak... no nie wiem. pesymistyczne? nihilistyczne? że aż się chce wyć ze szczęścia. no bo to wszystko nie ma sensu tak naprawdę. pogódźcie się z tym ;)Prodi pisze:No wiesz, "przystępność" może być różnie definiowana. Przykładowo: bardziej strawne dla przeciętnego słuchacza U2 czy innego Stinga to się robiły utwory Anathemy od "Eternity" czy Tiamatu od "DKOS", u Mgły nie widzę tego wybiegu - to nadal jest niszowy napierdol, który trafi raczej tylko do ludzi z klimatu (znajdzie uznanie bądź nie, ale to już rzecz gustu), a to że jakieś laski przyjdą na koncert ze swoimi wyżelowanymi chłoptasiami nie czyni tej muzyki "dziewczęcą".535 pisze:Kwestionujesz ogólnie rozumianą przystępność tego co tworzą panowie w kapturach?Prodi pisze:Ale wy jesteście pojebani :] "dziewczęca muzyka", "kobiecy black metal", kto da więcej? Dejta spokój już z tym napierdalaniem, ciągle te same argumenty, które nijak się mają do rzeczywistości.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Trzy przesłuchania za mną i na razie nie wyrokuję jak dobra jest to płyta, natomiast śmiało mogę stwierdzić, że zarzuty o kopiowanie EiF są dość bzdurne,