Wiem o tym doskonale, miałem na myśli jakiś namacalny dowód powrotu Tuckera - najlepiej w postaci nowej płyty MORBID ANGEL z jego udziałem.nicram pisze:Kolego, Tucker już wrócił.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- arekLXXXII
- rozkręca się
Re: MORBID ANGEL
-
pr0metheus
To nie jest metroseksualny wizerunek tylko wizerunek meskiej prostytutki
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Trzeba przyznac, ze calkiem niezle po polsku smiga.Nasum pisze:Destructhor komentuje: "Pragnę ogłosić, że ja również rozstałem się z Morbid Angel. Powodem jest chęć reszty zespołu do pracowania z kimś mieszkającym bliżej. Dla mnie to pożądana zmiana, ponieważ od czasu zakończenia zeszłorocznej trasy po Europie nosiłem się z zamiarem opuszczenia Morbid Angel. Najwyższa pora, bym poświęcił więcej czasu Myrkskog. To tam przynależę i wkrótce machina pójdzie w ruch. W następnym roku wypuścimy nowy album i ruszymy z nim w trasę koncertową.
Co do Morbid Angel, życzę im wszystkiego najlepszego. To było wspaniałe doświadczenie. Nie ma między nami żadnych animozji".
Podobno L'Oreal opublikowalo trackliste, ale cos nie moge sie jej dokopac teraz...arekLXXXII pisze:Wiem o tym doskonale, miałem na myśli jakiś namacalny dowód powrotu Tuckera - najlepiej w postaci nowej płyty MORBID ANGEL z jego udziałem.nicram pisze:Kolego, Tucker już wrócił.
- arekLXXXII
- rozkręca się
Podobno L'Oreal opublikowalo trackliste, ale cos nie moge sie jej dokopac teraz...[/quote]0ms pisze:Wiem o tym doskonale, miałem na myśli jakiś namacalny dowód powrotu Tuckera - najlepiej w postaci nowej płyty MORBID ANGEL z jego udziałem.
Przecież L'Oreal sponsoruje Vincenta, a nie Tuckera. Dowód na zdjęciu kilka postów wyżej. :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
L'Oreal jest ponad podzialami. Dla nich liczy sie tylko dobry metal. I moze jeszcze niemieckie techno.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Bardzo fajny wygląd. Wkładanie kija w mrowisko, twórcze podejście do gatunkowych standardów, prowokacja jako środek dopierdalania ortodoksom zawsze mile widziane!Pacjent pisze:
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- arekLXXXII
- rozkręca się
Czytam między wierszami, że liczysz na drobny sponsoring ze strony L'Oreal ? Cóż, takie czasy. Pieniążków na płyty z dobrym metalem nigdy nie za dużo. :D0ms pisze:L'Oreal jest ponad podzialami. Dla nich liczy sie tylko dobry metal. I moze jeszcze niemieckie techno.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^
Satanic glamour :)
Satanic glamour :)
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pacjent pisze:
Jak patrzę na tego typu zdjęcia i porównuję je z fotosami które David miał na poczatku kariery, to zachodzę w głowę, co też musiało się stać, że buntownik, rebeliant, człowiek o takiej charyzmie, człowiek z opetanym wzrokiem, który imię Cthulhu wymawiał z czcią, mógł pójśc w stronę takiego sztucznego blichtru, czerwonych lic, i nie bójmy sie powiedzieć tego głośno, pedalskiego wizerunku? Kryzys wieku średniego? Duch czasów, który każe metalowcom ubierać się w futra i pozować do zdjęć które wylądują na okładce czasopisma dla płci pieknej?
Rozumiem że człowiek dojrzewa, że może zmienić poglądy, że próbuje nowych rzeczy i też swój wizerunek zmienia, ale w taki sposób....w taki żenujący sposób? Żeby nie bylo, nie twierdzę że Vincent ma paradować z gwoździami na ręku i oblewać się sztuczna krwią, ale na tym zdjęciu wyglada jak zaprzeczenie samego siebie sprzed lat, zaprzeczenie zrobiuone pewnie dla kasy... to już nawrócony Sandoval prezentuje się lepiej.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
nie zapominaj o sesji do blessed, już w tedy wyglądali jak banda pedałów ;)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- TheDude
REINHARD IRRUMATOR pisze:nie zapominaj o sesji do blessed, już w tedy wyglądali jak banda pedałów ;)

Nara Wiesław.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
eh jabane gejki, sry ale dla mnie to wszystko smieszne nie jest, jest to mocno smutne raczej...
- Plastek
- Kontakt:
Z takim wyglądem i zamiłowaniem do "ostrej" muzyki myślę, że doskonale odnalazł by się w dzisiejszym Azarath.Nasum pisze:Pacjent pisze:
Jak patrzę na tego typu zdjęcia i porównuję je z fotosami które David miał na poczatku kariery, to zachodzę w głowę, co też musiało się stać, że buntownik, rebeliant, człowiek o takiej charyzmie, człowiek z opetanym wzrokiem, który imię Cthulhu wymawiał z czcią, mógł pójśc w stronę takiego sztucznego blichtru, czerwonych lic, i nie bójmy sie powiedzieć tego głośno, pedalskiego wizerunku? Kryzys wieku średniego? Duch czasów, który każe metalowcom ubierać się w futra i pozować do zdjęć które wylądują na okładce czasopisma dla płci pieknej?
Rozumiem że człowiek dojrzewa, że może zmienić poglądy, że próbuje nowych rzeczy i też swój wizerunek zmienia, ale w taki sposób....w taki żenujący sposób? Żeby nie bylo, nie twierdzę że Vincent ma paradować z gwoździami na ręku i oblewać się sztuczna krwią, ale na tym zdjęciu wyglada jak zaprzeczenie samego siebie sprzed lat, zaprzeczenie zrobiuone pewnie dla kasy... to już nawrócony Sandoval prezentuje się lepiej.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Najprzewielebniejszy
"David Vincent - mąż Gen - wokalistki grupy Genitorturers, z którą również współpracował."Nasum pisze: ...zachodzę w głowę, co też musiało się stać...
naprawdę daliście się nabrać na to?arekLXXXII pisze: P.S.: Jak myślicie, rumeńce Vincenta na powyższym zdjęciu są prawdziwe, czy to dzieło Photoshopa ?? :D :D :D

- TheDude
Kurwa mać, nie mam pytań. Huhu haha :)

- Najprzewielebniejszy
w Genitortures pokazał się od "tej" strony:

- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
kto to ? nara RysiuTheDude pisze:REINHARD IRRUMATOR pisze:nie zapominaj o sesji do blessed, już w tedy wyglądali jak banda pedałów ;)
Nara Wiesław.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
pr0metheus pisze:To nie jest metroseksualny wizerunek tylko wizerunek meskiej prostytutki
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Dobrą lekturę ma, reszta chuj.
-
byrgh
Vincent przedawkował i poszedł w Roberta Smitha.